Oligospermie (9)- putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 8
Carmen.cita spune:
Da, io! Citeste inca o data mai sus, sunt mici detalii... cat sa-mi formez o impresie si sa fac o recenzie.
M Oana spune:
N-as avea nimic contra cu ideea, caci sunt om cu viziuni largi asupra vietii, dar ori alegi calea asta, ori afirmi: eu sunt perfect impacat cu biserica, veniti la mine, caci prin mainile mele va opereaza un sfant. Adica el imi vorbea de sfintenie, dar eu aflasem varianta tocmai expusa!!!!
greuceanu spune:
Carmen.cita -s-ar putea la o noua citire sa nu mai intelegi acelasi lucru ca d-na diriginta intervine in urma si modifica.Eu m-am frecat de vreo cateva ori la ochi de ziceam ca delirez.Desi mai si delirez uneori.
Carmen.cita spune:
Domnu', vorbesti aici cu profesoara dirigintei, asa ca... mai freca-te putin la ochi si citeste cu atentie si cuvintelele mele...

As emite eu o parere, dar cum sunt nascuta in semnul
, vor fi doo, si anume:
-daca Albul ca zapada a semnat certificatul inainte de a-i iesi in cale la vanatoare a 2-a printesa, mai codata si mai rosie in obraji... ii acord circumstante atenuante;
-daca insa Albul a ridicat-o pe una la rang de regina si a pastrat-o pe cealalta in rol de subreta... hmmm
M Oana spune:
Inainte de semnarea certif'catului, ele erau in numar par pe sarma de sub cupola circului nostru, caci un certif'cat se semneaza de dragul unui copil, nuuuuu????
Si, sooorooo, ambele sunt regine si in sufletul si in viata omului, caci asa functioneaza 'cel mai bine', la ce program incarcat au!!!!
Cea cu copilu' e cea cu certif'catul....
Carmen.cita spune:
Nu pot sa spun decat WOW!!!
Atunci as mai avea o opinie... Inseamna ca printul nostru este inzestrat cu niste calitati!
Sau printesele noastre sunt toante amandoua... Iar am venit cu doo opinii...
defect nativ...
Acum nu vreau sa crezi ca sunt de-a dreptul toanta eu, dar am vazut eu la viata mea multe (inclusiv povestea cu 2 surori, prima data a fost cea mare cu certificat, apoi a fost mezina, si ambele i-au daruit printului mostenitori), dar o singura nelamurire am: printesele sunt de sorginte domneasca, sau... adicatelea prima parte a povestii, cea din era dinainte de hristos, are legatura cu partea a 2-a? Si daca da, care este franghia care le leaga?
danutza_c spune:
Oana, mi-a placut povestea ta si mai ales fictiunea artistica a prezentarii. Cit despre idee sa stii ca asta in lumea printului nostru, a castelelor cu crucea rosie ca emblema, e ceva foarte obisnuit. Crede-ma ca am vazut multe la viata mea.
Greu, vaz' eu ca tie iti place sa te joci cu focu', erai cit pe ce sa te pirlesti pe coditza 
M Oana spune:
Carmecitoo si una si alta si de aici spiritul meu misogin, care ma mai apuca uneori.... Nu zic neaparat ca nu merita printul 2 femei, dar cine vrea 2 vrea 1000 si tot nu-i ajung, parerea mea
, caci sufletul unora e asa incapator... iar asta cu lipsa de limita ma cam incurca pe mine in povestea asta!!!!
Nu zic ca nu sunt si aspecte frumoase, dar incalceala de mate duce la incalceala de destine, la complicatii care numai liniste sufleteasca, zic io, nu aduc.... Poate de aceea omul nostru sta mai mult pe la munci, sa-si ia puterea de acolo, de la prospaturi ......
Danutzo in Germania, de exemplu, povestea mea e apa de ploaie, dar pentru Romania noastra sunt convinsa ca e o blasfemie ce am facut eu in aceasta zi nefasta.... Macar sa merit pedeapsa primita!!!!
Deci, avem in studentie niste domnisoare fara sorginte domneasca care au fost satisfacute si abandonate. Tot atunci mai avem o mamica nesatisfacuta. In prezent, avem doua printese, din domeniul medical, spun vocile, cum zice si Danutza, care se afirmau satisfacute la ultimul zvon prins de mine. Dar pot sa intreb contiunarea!!!
Carmen.cita spune:
In acest moment, da sunt satisfacuta si eu. Erau niste ![]()
![]()
![]()
![]()
care se zbateau in capsorul meu, ceva de speriat... m-am mai linistit, OANA draga, povestea ta are acum toate partile esentiale. Super poveste!
Greule, unde te-ai ascuns mama? Hai, vino sa dai si tu o parere masculina!