Oligospermie (9)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Greule, banuiam eu ca nu sunt pe gustul tau povestile noastre, parca ai fi al meu sot... vreau si eu sa-i povestesc cate una picanta, si el imi spune ceva la sfarsit, o intrebare din care deduc ca n-a auzit un cuvintel din tot ce am rostit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pai cum ma Greule, vorbim de femei aici, de relatii intre 2 sau mai multe persoane, de ilegalitaturi si tu dormi pe tine, singurul reprezentant cu sex tare si puternic si neinfricat si....
Carmecitoo daca a rupt sau nu actul habar nu am, caci eu am memorat doar picanteriile... am extras ideile principale si mi-am continuat drumul...

Mergi la inceput

Si totusi... cine-i victima aici? Maaaai! Pe bune, undita? A naibii ecuatie ca am chiulit la orele de matematica... eu ziceam ca avand atatea tentatii in jur... e greu sa rezisti ispitei... cand colo... Stai putin, ca si asta cu ruptul documentului este o vorba aruncata sa o prinda o musculita in zbor... O musculita infertila, cu psihicul labil, vulnerabila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Oana mai pleci la manastire?

Mergi la inceput

Greule, dupa povestea asta cred ca OANEI i-au taiat accesul... Ramaseram doar noi 2... pana vine sotul meu acasa...Mai ti-e somn?

OK, ma duc sa ma uit la pozele mele cele noi de la eco... ce frumoase sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Daca te duci sa aprinzi o lumanare si pentru pacatosii de noi si sa te rogi.Sa te intorci alt om de acolo.
Va las noapte buna.

Mergi la inceput

Nu mai plec Greule ca e nevoie de spiritul meu si-n lumea asta laica....
AAAA!!! Daca mai plec maine la manastirea Bistrita??? Plec, ca trebuie sa-mi duc o prietena maicuta acolo si fara masina mea nu are cum sa ajunga pana acolo. Voi dormi maine intr-un hotel plin cu preoti si maicute. De la prietena mea maicuta stiu niste povesti de prin biserici, incat printul nostru e un sfaaaaant!!!!
Eu tot adun povesti de viata pentru cultura mea si din toate invat cate ceva.... Sper ca nu v-am plictisit in seara aceasta, cand inca am o stareeee....
Greule voi aprinde o lumanare, asa cum mi-ai cerut pentru toata lumea, inclusiv pentru printi si printese... Relatia mea cu biserica e una extrem de sincera si simpla, poate am sa va povestesc o data, ca urmeaza inca multe seri de infertilitate....
Oare Dumnezeu ma mai perpeleste pana la rezultatul final pentru a scoate de la mine cat mai multe povesti???
Faca-se voia ta , Doamne!!!

Mergi la inceput

Sa ne plictisesti? Vai de mine... pe mine m-ai scos din plictiseala numaratului...

Frumoasa poveste, si moralizatoare!

Si cred ca si pe tine te-ai scos din starea aia, eu cred ca piticii pleaca incet-incet la culcare. Maine vei fi alt om! Garantez! Hai ca pana la urma reusim noi! Vad eu in globul meu de cristal! Drum bun!

Mergi la inceput

Scumpa mea, intervin si eu cu un final : victime sunt toti, caci s-au introdus cu usurinta in ceva extrem de incalcit, care se sparge usor...
Dar in astfel de situatii, cand sufletul e tanar (desi trecut de 40 de ani) si cere mult si multe, se gandeste cineva la un viitor, macar apropiat, daca nu la viitorul unei fetitze???
Faptul ca am putut spune o poveste moralizatoare (cum frumos zici matalica), pentru mine a fost un sens dat zilei de azi, care.... putea sa treaca fara nici o utilitate demna de luat in seama!

Acesta a fost codul zilei de azi, maine mai vedem noi!!!
Vise frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Bun ... voi citi dimineata, ca la timpul asta e prea complex pentru mine si da cu 'i' ...
Prima data cand am intrat aici, v-am spus ce cautam ... plec mai departe in cautarea lor ... sau a mea (by the way, daca ma vedeti undeva, faceti un nod, sa ma car de acolo ...)
Oana .. n-am cuvinte pentru ca in general n-am cuvinte si in special situatia e aceeasi .... . Opinie personala: Matei + Mihalache (ce de 'M'!!) rules!

Mergi la inceput