Oligospermie (9)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Beatrix te punem prezenta si pentru faptul ca citesti, sper doar sa nu te plictisim....
Unde fugi Fat cu stea in frunte, ti-e teama de o femeie rea de gura.... Pai macar tu ai avut curajul sa pui mana pe stilou si sa scrii, pe cine sa mai conteze Dumnezeu, daca ceilalti nici de scris nu au curaj!!????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Of greu ne mai incearca cel de sus.Ce sa facem Oana crezi ca vrea cineva sa fie asa dar n-avem ce face.Ne ducem crucea asa cum o fi,mai bine sau mai rau.Deocamdata rau,dar cum am mai aprecia un senin rasarit de soare daca nu ar mai fi si furtuni si zile cu nori grei si negri.

Mergi la inceput

Nu carmen.cita -nu e punctul de vedere al unui barbat era doar un spirit de gluma inadecvat momentului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Heeeey, Petro, si OANA iti da voie sa glumesti. Stai linistit, nu-ti mai face atatea probleme, (auzi "inadecvat")! Ia zi, soro, cine m-a ridicat pe mine de pe jos cand ma tavaleam luna trecuta de mama focului, ei? Cea mai buna terapie este rasul, va spun eu! Si e bine sa auzim si parerea unui reprezentant al sexului tare!

Hai, OANA, spune-ne povestea, te roooog!

Mergi la inceput

Deci.... semneaza Albul ca zapada certif'catul cu textul 'pana la adanci batraneti', dar problema e ca pe certefecatul asta era un nume de printesa, iar printesele erau in numar par, concidenta chiar de nume, nu dau nume, ZAUUU, iar cronicarii locului povestesc ca vorbim despre un singur castel, adicalea despre cupola unui singur castel.....

Mergi la inceput

Adica printelesele au fost in nr par inca de la semnarea certificatului?

Mergi la inceput

V-am spus o poveste despre iubire si credinta. Acum daca iubirea e prea multa, bravos omului nostru, extrem de credincios!
Cu limitele viata asta ar avea niste reguli, dar daca sufletul cere mai mult......
Eu pentru aceste limite am primit niste palme de la viata, ca mi-e si teama sa mai ridic si ochii, mai mult decat e limita... Dar cu toate limitele mele, Dumnezeu inca mai cere de la mine! Ce-o mai vrea frate??? Sa nu mai barfesc pe la colturi cu nebunii mei?? Asta e prea mult!!!
V-a placut povestea mea???

No, soro!! Nu e niciuna exilata, ambele sunt sub aceeasi cupola, iar una dintre semnaturi e pe hartie si in suflet, si a doua e numai in sufletul omului, printesele s-au obisnuit cu ideea, caci se vad zilnic....., deoarece printul merita sacrificiul lor. De aceea sunt eu misogina, de cele mai multe ori!!!

Mergi la inceput

Dar castelul? Mai exista in zilele noastre? Adica mai suporta cupola lui sa sustina atata credinta si atata iubire?! Nu se clatina deloc?
Mi-a placut tare povestea, dar stai ca sunt atat de impresionata...

Mergi la inceput

Frumoasa poveste da cam codata.Imi sfaraie putin creeru dar a meritat.Telenovela in toata regula.Daca mai erau si surori printesele era beton.

Mergi la inceput

Greule zici tu ca e codata???
As fi codat-o si mai mult, ca n-am nimic cu omul, eu am cu ideea.... si ideea am dorit sa o prezint in aceasta zi in care am ce am cu sexul tare, Doamne iarta pacatele mele proaspat comise...
E cineva care nu a inteles tot????
Eu am citit povestea asta prin luna martie 2005 si era in vigoare...
Istoricii spun ca e veche povestea, adica inainte sa apara copilasul la castelul lor.....

Mergi la inceput