Oligospermie (9)- putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 6
M Oana spune:
Pe doamna o mai fierb putin, mai ales ca a bagat niste completari legate de
si am niste picanterii..... Dar.... mai muncesc putin la fabricarea lor, adica la diluarea lor...
Natashelu stai sa-mi mai revin si pe luni stabilim o intalnire.
Greule tot tu, taticule, vrei sa-ti iei scatoalca
de la o femeie in primele ore ale unei noi luni???
Ai voie la borcan, cum sa nu.... Tu spune, ca sa vezi ce replici am eu pentru cei de acelasi sex cu Dumnezeu!!
Carmen.cita spune:
Si cum era castelul ala? Cu ce era el deosebit de alte castele? Sau era acel castel unic? Ha?
Saracu' Petro, s-a speriat de noi si a fugit!!!

PS: ce ai vrut sa spui cu "ce nu ne facura", dragul meu? 
M Oana spune:
Dar ca sa nu va sochez prea tare cu povestea de dupa Hristos, voi continua cu o povestioara dinaintea erei noastre, adica inainte de a se aseza omul la castelul lui....
O ruda apropiata il insarcineaza pe personajul nostru sa aiba grija de tancul ei in varsta de 10 ani... tanc tare neastamparat de felul lui. Personajul isi traia frumos studentia pe atunci.... Trece prima saptamana si puradelul nostru ajungea acasa numai noaptea, plimbat de tanarul student in lung si-n lat, pe undeva pe Stefan cel Mare, unde avem o cupola mare, cu multe fete care se pricep sa mearga suspendate la inaltimi mari....
Dupa a treia saptamana copilasul era din ce in ce mai anemic, iar acasa nu mai manifesta nici un comportament violent. Satisfacuta de vizitele alaturi de tanarul student, mamica il intreaba curioasa cam ce activitati didactice practica studentul nostru, la care pustiul raspunde: 'ehhh, mergem si noi la femei'!!!
Deci exista si femei dezamagite, nu numai femei satisfacute de prestatia somitatii noastre... caci bietei femei i-au trebuit multi ani sa-si ierte ruda aflata in pragul studentiei....
Castel unic??? Nu ar fi asta o problema, caci s-au mai vazut castele neunice, dar nici asa dom'le, mai ales la firi curat credincioase!!! Stai sa gasesc formularea pentru a descrie unicitatea....
greuceanu spune:
Nu v-au tras fusta destul de jos,asta vrusai sa spun.
Hai ca ma ofer eu sa-mi iau scatoalcele ca reprezentant al sexului TARE,daca mai are taria vreo relevanta apropos de subiectul din borcan(sau butoi)-cum sa-i zicem?
Carmen.cita spune:
OK, hamesita de mine si-a mai potolit oleaca foamea cu aperitivul... dar zici tu ca are legatura antreul cu ... restul festinului? Intr-adevar, a fost putin cam... iute branzica de burduf, sper sa nu-mi fie rau de la ea... Sunt pregatita de felul urmator!
beatrix spune:
Oana, asteptam continuarea la poveste....
eu cred ca o sa raman corigenta la cat de "des" reusesc sa scriu...dar credeti-ma pe cuvant ca nu pierd nimic!
va pup si un week-end super va doresc!
Beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
greuceanu spune:
Frumos mai scrieti dumneavoastra Tanti Grimm.Si cum se termina povestea?Nu daa,ca eu n-am facut nimic.
M Oana spune:
Pai asta vreau si eu sa vaz ,taria sexului, cand e femeia la necaz.
Sa vaz barbatul ca e grijuliu, atent, tandru.... in conditiile in care deasupra capsorului sau
....
Adica vreau sa vaz IMBLANZIREA SCORPIEI...
Cine are CURAJUL, va rog????
Adica cine da probe pentru rolul lui Richard Burton, ca Liz Taylor ma ofer eu in seara asta sa fiu...
Carmen.cita spune:
Beatrix, ba eu cred ca pierdem totusi ceva pt ca tu nu scrii...

Petro, asta e punctul de vedere al unui barbat, nu?

OANA,