Oligospermie (9)- putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 5
M Oana spune:
Tot in 'Codul lui Da Vinci' cu care barbatul nostru fatal are o problema, spune urmatoarea chestiune: caracterul unui om se vede nu dupa modul in care el se poarta cu prietenii, ci dupa felul in care isi trateaza dusmanii....
Eu gandeam lucrul acesta, dar pana la Dan Brown nu gasisem forma ideala de exprimare... Carmecitoo, apropo de cat de doamna mi-s.... mai ales in aceste momente!!!
Natasha ma duci de mana la doctora Matei ???
Carmenicoo zici tu ca nu deranjam pe nimeni din salon, daca dezvaluim
viata unui doctor, mare somitate in infertilitate.....
Carmen.cita spune:
OANA
draga, macar sa ne petrecem si noi zilele in mod placut
... tot stam cu ochii pe calendar si cu testele in mana... trece timpul altfel
... parerea mea. Iar daca folosesti Codul ala, eu zic ca nu am nevoie de dictionar... mooor de curiozitate!!!
(prietena mea cred ca era
, ca vorbea despre el intr-un fel anume... nu mai vorbesc de ceea ce citesc pe forum, unele mamici sunt nostalgice in legatura cu perioada cand veneau la control...
)
Natasha71 spune:
Eu n-am fost pana acum la Matei, dar trebuie sa repet spermograma (pe care am facut-o pana acum la Medsana); nu sunt de mult timp pacienta dr.Mihalache, dar daca vrei mergem impreuna la Matei de manuta si facem toate cele... Mi-ar face placere!
Ramane stabilit: dai de veste cu cateva zile inainte, si facem o programare, mergem impreuna! Cu ocazia asta ne si cunoastem!
M Oana spune:
Natashico eram cu gandul la Mihalache si am scris Matei... asa e in primele ore... voi ma intelegeti, ca barbatii stau cu capul in tarana vaz... precum strutii....La Matei se duc barbatii, iar eu, cum sunt femeie, am treaba la Mihalache... Logic, nu!!!
Carmenico pregatesc forma ideala..... stai sa-mi intru in forma...
M Oana spune:
Orice legatura cu realitatea e exclusa, povestea mea e pura fictiune... nu raspund in fata legii pentru nimic... aceasta este declaratia mea scrisa si semnata de alta persoana... nici calculatorul de fapt nu e al meu... e de furat...dar...
A fost odata... in zilele de demult, un Alb ca Zapada, tare carismatic, credincios din fire si tare saritor a ajuta femei la necaz. Calitatile continua, dar noi ne limitam la acestea...
Inainte de a ajunge printul in castelul in care va trai fericit pana la adanci batraneti, a trecut prin multe momente fericite, caci piticute vesele si la ananghie gaseste omul pe toate drumurile.... Si daca n-ar fi, ar fi pacat, ca n-am mai avea noi ce povestii.
Problema apare dupa ce omul nostru bisericos, cum am mai declarat gaseste castelul mult visat.... Adica perioada dupa Hristos, era noastra...
Mai vrea cineva continuarea?
greuceanu spune:
Da ce aveti cu barbatii surioaro.Ce va facura sau mai bine zis ce nu va facura ei?
Mai avem acces la borcan?De fapt mai am acces?
Carmen.cita spune:
Da, da Petro
, se poate! Stai asa ca OANA ne citeste povesti! Asculta si tu si nu-i distrage atentiaaaaa! Mai ales azi, cand e ziua aia periculoasa, stii tu ca in melodia "suna pe-ri-cu-los/ trage-mi fusta mai jos" (n-am inventat-o eu, ce faceti ochii asa mari?!)