Oligospermie (9)- putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 4
Natasha71 spune:
Mda, buna intrebare, unde-s barbatii? Iti spun eu, al meu da bir cu fugitii cand e greu... sau 
Despre Jodie Foster stiu ca are 2 copii, sarcini obtinute prin inseminare cu sperma de la donator, dar nu cred ca are iclinatii de care zici tu, pur si simplu cred ca a preferat aceasta cale intr-un moment in care nu exista un barbat langa ea si isi dorea foarte mult copii. Din punctul meu de vedere mi se pare ok. Mai ales ca-mi place mult de ea. Nu cred ca e nimic imoral in asta. Sunt si alte pareri?![]()
Salut
, Carmen.cita, nu te-am mai vazut de multisor!
danutza_c spune:
Oana, imi pare rau! Ia si tu, sparge ceva, scoate oful si gata asta e, stiu cum e! Stiu cum a fost la mine anul trecut in august cind chiar am fost mamica pentru vre-o trei saptamini si am picat la examen
. Citeodata si eu am impresia ca cineva se joaca cu mine cu toate ca pina acuma, mereu mi-a dat ce mi-am dorit cel mai mult si nu numai...asa ca Il astept si de data asta, chiar daca nu am invatat sa fiu rabdatoare sa-mi faca cel mai frumos cadou
.
M Oana spune:
Natasha am presupus-o ca nuca in perete!!! Dar asa invata omul!
Eu cat timp mi-am ales un exemplar masculin, defilez cu el de mana, taras-grabis, indiferent de imprejurare!!
Sunt de acord si cu Jodie Foster, dar parca nici asa de rau nu mi-au gresit barbatii! Sa nu te bucuri alaturi de un barbat de un ingeras, parca nu e pe feelingul meu.....
Dar, oricum eu sunt o specie aparte, hibrid femeie-barbat, mai mult femeie totusi, care fara un barbat nu prea poate....
De aici si maritisul cu acelasi individ timp de 11 ani... fir-ar el de maritis, ca iar imi aduc aminte de necaz... si-n loc de
... mai bine stau de
. ...
Danutza la mine e numai imaginatia.... si tot ma cam doare funduletul!!! Saru'mana!!!
Si barbatii ce spun???
Carmen.cita spune:
Va salut pe toti cu drag, mi-a fost dor de voi!

Vad ca v-ati delectat cu muzica buna, cu sampanie... Bravos!
Greuceanule, stiam ca ai talent de scriitor, dar acum scoti la iveala talent de poet... ce mai ascunzi acolo tu sub paltosa?
Ca Peterpan vad ca are gusturi muzicale rafinate... pe langa veleitatile de macho-man...
Nounou
, spune-ne mai multe despre voi! Bine ai venit printre noi!
OANA, eu eram aproape sigura ca e
, si acum mai am o speranta... stii bine ca au fost cazuri... dar daca nu-i asa, inseamna ca intuitia mea a dat gres lamentabil, rusinica sa-i fie!
Thea,
mercic pt raspuns, acum o sa fiu si mai insistenta, ce dimensiuni aveau foliculii (peste 19) si cu cat timp inainte de inseminare ai facut eco? Fii si tu mai vorbareata, ti-am zis ca luna asta numaram impreuna, tu ai ovulat duminica (probabil) eu luni (tot probabil)... Tin pumnii!
Marrina,
cu tine o sa vorbesc in salonul alaturat, ca vreau sa detaliem putin aspectele privind 'pregatirile'...
M Oana spune:
Pentru ce va pregatiti, ca vreau si eu sa-mi pregatesc noul plan.... nu ma las eu, mama ei de viata, fir-ar ea de soarta!!!
Singura chestiune pe care nu am facut-o a fost TPC. Sa-l fac la Moisa, la Mihalache, la Matei????
Natashica ajuta-ma, ca te stiu experta....
Daca asta iese negativ, o dau pe inseminari, daca si asta iese cum trebuie, imi iau jucariile si.....
Carmecitooo, avem un macho men printre noi??? Cum l-ai mirosit, sora sefa??? Vezi ca imi trec depresiile.... Ai tu intuitii?
Carmen.cita spune:
Asa te vreau OANA draga!!!

Super atitudinea ta din acest moment!
Mergem inainte, draga mea!
Despre Peterpan, cred ca nu gresesc, nu vedeti ca intarzie cu certefecatu'?
Natasha71 spune:
Scumpa, eu zic sa faci la Matei (daca face asa ceva)... apoi ar mai fi o varianta la Moisa, dar vezi ca eu la Moisa am facut si nu prea pun baza pe acel rezultat (negativ
) pt ca a efectuat-o dupa 10 ore de la contact, ceea ce mi se pare prea mult totusi... si apoi daca dragutii 

de ei erau deja pe traaseu? Nu's ce sa zic de analiza asta, e cu dus si intors... parca as repeta-o in alta parte...
M Oana spune:
Am o prietena buna, care a copilarit cu dr X (am sters numele doctorului, din motive pe care le veti intelege ceva mai jos..) Ea m-a dus de mana la X, dar asta nu m-a facut mai speciala in ochii lui, ca tot femeie eram, ca toata coada de acolo. .... Insa cu ocazia asta am aflat viata omului, are niste picanterii intimoase
... nu spui nimic... dar cre' ca pana la urma tot le dau pe post, macar
, codate in stilul meu...
Dar ideea pe care vreau sa o exprim e ca atunci cand a fost sa faca a mea prietena TPC, a facut tot la CFR 2, dar am impresia ca Mihalache a facut munca de jos,
, iar Matei a numarat.... si a scris scorul... Ma interesez!
Reteta de succes (pentru analiza de TPC) am inteles ca e urmatoarea: raport la ora 1 noaptea; somn cu pernita stiti voi unde; trezit dupa 7 ore; imbracat direct; urcat in masina si pana in 8 ore urcat pe masa la Mihalache....
Asa mi-am dorit sa scap de asta, dar..... trebuie sa ma vada AL' DE SUS trecuta prin toate, NUUU!!! Cred ca am nervi pe barbati, deoarece Dumnezeu e de sex....
Sa spuna barbatii, de ce sex e, ca tot le place lor sa spuna lucrul asta cu mandrie!!
Carmenicooo cu cat cad si ma lovesc, cu atat ma intarat mai tare si nu ma las!!!!
Tot femeile ma sustin vaz aici!!! Ca barbati ca dr X si oligospermistii nostri, cu act sau fara, stau departe de toate cele.....
Acum 

Carmen.cita spune:
La mica barfa sunt o femeie adevarata, curioasa pana peste poate, recunosc
... Asa ca nu tine picanteriile despre
pt tine, spune-le chiar si codat
, sunt delicioaseeee!
Eu nu-l cunosc personal pe dr.X(din acelasi motiv am sters si eu numele dr.), doar prin intermediul unei bune prietene, dupa cum v-am povestit in vremuri de restriste
(apropo de asta, OANA jos palaria
in fata ta ca nu porti ranchiuna, esti o Doamna
!)
Deci: m-ai facut curiooooasa!
Natasha71 spune:
Pai cam asa e, biologul face numaratoarea, ginecologul doar recolteaza, aici nu gresesti deloc... Pe mine Moisa m-a pus sa prestez dimineata la 8 si la ora 20 m-am dus la spital ca era de garda si mi-a facut analiza in 5 minute... De aia nu sunt convinsa...Oricum, o voi repeta la dr.Mihalache, ca ea este dr. mea acum.