Oligospermie (9)- putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 3
dyana spune:
Pai numa io sunt pe aici , eu nu sunt familia , io sunt doar verisoara ta.
Hai ca ma faci sa rad.
Amandoua suntem pe butuci cu a deveni mamici, emotiile astea si gandurile noastre nu are rost sa le stie famelia , afla ei rezultatul direct, cand s-o intampla minunea.![]()
greuceanu spune:
Balada lu PotentPan,pardon Potent power nici nu se ezixta da v-am intrebat asa intr-o doara sa va starnesc curiozitatea.
nounou-deci sa intelegem ca e in interior.Bun oricum numai sa fie,cat despre paternitate.. insa doamne sa ne ierti.Da de cand nu i-ati mai numarat poate s-or mai fi strans cativa.
Doamna Dirigintaaa..da cand plecati?
Si daca noi ne facem de cap aici?
M Oana spune:
Apai Greule plec maine pe la pranz si ma intorc duminica pe la apus, deci vineri noaptea, adica azi, o facem lata, ca de obicei, maine va dau trezirea, iar duminica pana nu-mi descarc romanele nu adorm.....
Si nu ma stimula cu poezia aia, ca acum o dau in parodii si io.... de rade asta micu' de mine....
Apropo, e tot acolo.... cica as fi o mamicuta simpatica.... nu da nici un semn de plecare.....
nounou spune:
Petro, intelegeti ce va place, ca nici io nu mai stiu ... 
Cat despre recensamant, marti s-a efectuat, cu strigaturi si bubuituri in usi
, ca nu voiau sa raspunda, abia i-am adunat si p-astia! Si asta asa, ca le-am promis ca-i spalam, ii aranjam, ii imbracam frumos, ii parfumam , apoi ii ducem pe fiecare, in separeu, la doamnele ovocite si le facem lipeala!
cat despre paternitate.. insa doamne sa ne ierti - sa inteleg ca-mi faci vant de la oligospermisti??
M Oana spune:
Se pare ca lucrurile nu se intampla numai lunar in viata unei femei, desigur, se mai intampla si anual. Baiii, dar barbatii astia, Adamii astia, care au muscat din mar numai din vina noastra, ca ei numai ce zicem noi fac si d-aia iese totul prost, de ce nu trec si ei prin ce trecem noi, ca acum ma refulez 

pe partea masculina, ca macar asa sa simta si ei viata asta!!!! Al meu si-a luat-o pe spinare in ultimul sfert de ora, asa ca restul de refulare trebuie sa-l manifestat undeva
!!!
Adica (ca sa ma intelegeti, ca am motive serioase, nu histrionice) septembrie 2004 se pozitiveaza test in ziua 29, iar soarele apune in ziua 31, iar septembrie 2005 nu se pozitiveaza test si soarele, ca de obicei apune
, dar in ziua 33. Acum o trebuii sa astept septembrie 2006, pacatele mele de muritoare!!! Macar in septembrie apuc sa fiu 2 zile mama....
Explicatii am cu carul, ca am aluat de savanta in mine, dar si inexplicatii am la fel de multe....
Stau cu ditamai dosarul in fata, ca ma mai dau si mare avocata, vad clar cum toate analizale sunt perfecte (chiar si prolactina!) si vad cum instanta Suprema, iar imi respinge dosarul. Ori isi bate joc de mine, ori considera ca inaltimile pe care le-am urcat, in calitatea mea de capricoanca, nu sunt suficiente. Adica se doreste perfectiune??? Cata, fratele meu??? N-am declarat ca mi-s om si io???
Dar la altii, cu dosare mai putin perfecte, cum se castiga dom'le procesele??? Mie mi se pare un sistem corupt!! MA LAS DE AVOCATURA!!!
Ce puii mei!!!
M Oana spune:
DDDDDDAAAAA!!!!!
Bine ca ai fost tu, ca daca prind un barbat in urmatoarea ora, nu-s ce-i fac!!!! Am niste nerviiiiii!!!!
Dar in femei nu dau, stai linistita, scumpa mea.....
Natasha71 spune:
Da' cu bietul barbatel ce-ai avut soro?
Mai ales acum, cand i-a iesit prolactina buna! Pai eu ar trebui sa-l astept pe al meu in seara asta cu biciul
pt ca n-a fost in MARELE MOMENT
aici si am ratat, numai din cauza lui...
Vezi, ca trebuie sa ne purtam cu manusi, mai avem nevoie de ei...Asta daca nu vrem sa fim si noi ca Jodie Foster...
Carmen.cita spune:
OANA, scumpa, nu fii suparata, te rog eu!

Natasha are dreptate, faptul ca analiza prolactinei a iesit bine e un semn bun, inseamna ca incet-incet lucrurile intra in normal, mai ales ca la tine totul e perfect, sigur veti reusi! Hai , stiu ca esti capricoanca ambitioasa, ce-ti pui in cap reusesti! Ia sa vezi tu, luna viitoare va fi altfel! Iti spun din experienta, anul trecut, in aprilie am fost atat de dezamgita ca nu am ramas, incat m-am certat rau cu sotul meu... impacarea a fost pe 30 mai, cand am si conceput pe bebe (desi era a 17-a zi), peste cateva saptamani am constatat cu stupoare ca testul e pozitiv, desi nici nu speram!(pacat ca sarcina n-a evoluat...)Nu dispera acum, cand toate sansele sunt de partea voastra!
Am fost plecata cateva zile, si acum citeam fericita ce evenimente au loc, cand a venit mesajul OANEI ca o lovitura...
M Oana spune:
La lectia cu Jodie Foster am cam lipsit, dar intuitia imi spune ca se cam dadea la femei, nu?
Eu sunt suflet sensibil si nu pot sa-mi indrept refularile inspre niste fiinte firave feminine, iar de alte sentimente nu prea e cazul acuma....
Pai eu consider ca rolul barbatului este sa fie alaturi de femeie la bine si la greu, iar cand femeii ii e greu, pai sa stea, fratele meu
locului, ca promit ca si bataia o sa o administrez tot sub forma plina de amuzament si intelepciune....
Greaua intelepciune care ma apasa, in astfel de momente ca acus, erupe din mine la modul cel mai vulcanic......
Singurul mascul din preajma mea e motanul, iar el a devenit imun la reactiile mele, asa ca am plecat si eu in cautare de victime...
Afara din casa in astfel de momente nu ies, asa ca: UNDE-S BARBATII????
AAA, Carmecitooo, ce-a fost oare pe buzele tale cand ai spus de o veste pe care o voi da eu vineri? Deci tu stiai, ai plecat din capitala si m-ai lasat in abandon... sa ma bucur pana vineri... Toate stiati, ca aveati voi intuitii feminine, iar pe mine nu m-a anuntat nimeni??? Iar in sot sa stii ca dau numai cu perle de gandire si cu esarfe rosii de matase!!!