Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

quote:
Originally posted by plici plici

[

plici...fata, abia ne potolisem, si vii iar sa ne amarasti zilele! ..mariaj lux..importator romania al rokilor demetrios....."babornitzelor" din clubul demetrios, va suna cunoscut??? ... sa nu ne intrebi de pret ca....e...dincolo de..frontiere..[/font=Comic Sans MS][/purple]

eu am fost la ei sa-i intreb de una alta si mi-au zis ca preturile pt rochii care mi se potrivesc mie (cosmobella) sunt pe la 1000 euro. Avand in vedere ca al meu logodnic mi-a dat buget de 1300 euro pt rochie (nu ma intrebati dc aceasta suma ca nu m-am prins nici pana acuma) ....cred ca ma incadrez :) El tine mortis sa-mi cumpere rochia si nu am de gand sa ma plang :) :)

da n-am vrut sa va "amarasc" , pe bune.

Esti o NOROCOASA ! Nu ni-l imprumuti si noua pe iubi tau macar putin , sa ne luam si noi rochi?

Cristina&Adi forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Servus miresici...chiar mi-a fost dor de voi..nu v-am mai vazut de asa mult timp....de o zi da pe bune ca m-am obisnuit cu voi si daca nu va citesc o zi noaptea deja ma gandesc la voi....

Eu pot sa va spun ca am fost azi sa vad de rochitade mireasa..am vazut o chestie tare fain la Donna Alba in Iasi...pe website nu este expus modelul. Ce sa va zic..?E faina tare..e apropape 200 Euro e...FRUMOASA FETELOR
Saptamana viitoare sper sa mergem sa mi-o cumpar..o tin acolo in dulapior pana anul viitor...hihihi ce fericita sunt.
Sper sa ii fac o paza data viitoare si sa v-o arata...ca e tare faina si frumoasa si dragutza...gata ca v-am plictisit deja.Va pup si ma duk sa ii fac ceva de mancare lui scumpul meu sotz ca na acum trebuie sa fiu cat mai dulce...ca inca suntem in honey moon dupa starea civila

AA... bun venit noilor miresici si multa bafta la pregatiri.
Si data pentru cununia religioasa la mai mult ca sigur pe 20 august 2006

Va pup si ingerasii sa aiba grija de voi

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Bun venit noilor miresici! Eu am fost azi plecata asa ca nu am putut intra in discutie. Acum am citit tot ce ati vorbit si, in numele "babornitzelor din clubul Demetrios" (ca s-o citez pe Krelia), am un singur comentariu de facut: Plici, iubi al tau poate sa se intalneasca si cu iubi al meu si sa-i explice exact(eventual sa-i faca si o schema) pentru cum anume ar putea sa-mi aloce si mie 1300 de euro pt rochia de mireasa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

...hm, o fi bine sa ai net acasa???
mexxutza, te-a trecut fata in sectiunea miresicilor d eaugust!
Ah, si sper ca nu v-ati supi pe mine ca ne-am facut babornitze de club demetrios?
pe maine...am cumparat cadou la nasi..am dat comanda la tort...

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna seara miresici!
Este ca m-ati uitat de tot de cand n-am mai postat pe aici???
Am fost tare-tare-tare ocupata la servici fetelor ! Dar ocupata nu asa! De dimineata si pana seara numai munca am vazut, si in weekenduri iar munca! Si-am participat la 1-3 sedinte pe zi in fiecare zi, de am capiat de cap! Si cred ca o mai tin asa o perioada (sper eu scurta, ca nu mai poooot)
In plus,m-am si suparat foarte-foarte tare si era sa nu mai vorbesc la capitolul asta, ca eram foarte aproape sa nu mai fac nici o nunta!
Ia sa va povestesc:
Am aflat recent de doi prieteni dragi care se casatoresc, si ea o seara intreaga ne-a aratat la toata gashca inelul, si ne-a povestit cum a cerut-o, si cat de romantic si minunat a fost totul, si mie mi s-a pus un ghimpe in suflet si canmd am ajuns acasa m-am pus pe bocit.
Ca iubi al meu nici nu a fost romantic si nici nu mi-a luat inelush. Pur si simplu m-a intrebat si gata. Si m-am ofticat! Adica eu de ce nu am povesti romantice de zis, si nici inelush inca pe deget? Ca doar noi ne-am hotarat cu mult inaintea lor...
Si uite asa am bocit eu si am facut planuri (in sinea mea) de rupt logodna o juma' de noapte pana am adormit intr-un final oftand. Noroc ca noaptea e un sfetnic bun, si dimineata m-am trezit cu idei mult mai constructive, si cu realizarea faptului ca e o prostie invidia asta, si e total nemotivata, si ca in nici un caz nu voi face greseala de a pierde un om extraordinar cum e iubi al meu din asa ceva.
Ca sa vedeti si voi ce era sa fac....merit numai nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bun venit noilor mirese 2006!!! Multe mai suntem acum!!! Toamna doar se numara bobocii, nu???

Krelia, cand esti dependenta DC, sa stii ca tare e bine cu net acasa!!!!!!!!! PE cuvant!!!

Mexxa, tu de felul tau pari o mica printesa! Daca iti mai si gasesti rochita pe care ti-o doresti, deja te-ai scos!!! Esti o mare printesa!!! Vezi, insa, sa nu te trezeste mai incolo ca nu iti mai place asta si vrei alta, dar sa fie prea tarziu, da??? Ca dupa aia nu vrem sa stergem lacrimi pe aici!!!

Giova, concediu placut si distractie maxima!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna dimineata fetelor,
Cautand diferite informatii pt. nunta pe net am dat de forumul vostru, mi-a placut, asa ca m-am inregistrat.
Voi fi si eu miresica pe 17 iunie 2006.
Cu chiu cu vai am reusit sa rezervam restaurantul. Se numeste Vulturul (in Militari). E ok desi nu indeplineste toate conditiile mele.
Problema e ca eu nu am timp sa mai caut altul si in curand va fi prea tarziu.
Sunt o viitoare miresica in focurile licentei iar apoi poate rezidentiatul. Offf...foarte complicat, nu-mi ramane timp pt. nimic.
Problema mea cea mare insa sunt pantofiorii.
Sunt o cenusareasa. Port 34 (sau chiar 33 ... depinde de model). Uneori imi ia si un an pana sa gasesc pantofiori eleganti de ocazie.
Mi-e groaza numai sa ma gandesc pt. ca e clar ca nu-mi pot permite sa caut atat.
Aveti idee unde pot gasi asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna dimineata miresici!E 4 si eu nu am somn,ma gandesc si visez la nunta mea care o sa fie pe 26 august 2006.Parca deja am emotii.Voi cum va simtiti acum,pentru ca eu tare sunt fericita si abia astept sa treaca timpul.
V-am pupacit pe toate si tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Neata , fetelor ! V-ati trezit ?Sau mai ?

Cristina&Adi forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

alinush2005, fata mea, stai calma! Astea sunt detalii! Rallu, felicitari pentru rezervarea la restaurant. Am luat si noi in calcul varianta Vulturul(tot salonul mare) dar am aceeasi problema: da in terasa. Am fost intr-o sambata seara acolo sa mancam-nu ne-a trecut prin cap ca s-ar putea sa fie nunti si erau chiar 3: cate una in fiecare salon si una pe terasa. Asta nu mi-a placut: se amestecau invitatii din terasa cu cei din salonul mare! Dar avantajele sunt mult mai multe la Vulturul! Papica extraordinara, plus conditiile pt nunta!
Cat despre faza cu pantofii; chair voiam sa va anunt ca am cunoscut ieri absolut intamplator un tip care se ocupa cu creatie si executie pantofi pe comanda. Imi spunea ca a facut pantofi pentru mirese chiar si din materialul si aplicatiile rochiei, ca a creat modelul ca sa se potriveasca cu rochia(ma refer la linia rochiei: sirena-pantoful avea nu'sh ce curba, printesa-pantoful era nu stiu cum, etc)ati inteles voi!Acum preturile la el nu sunt tocmai mici:un minim de 60 euro maximul nelimitat(a facut si pantofi de 900 euro) Dar in general un pantof normal( nu din piele de piton sau mai stiu eu ce draci) variaza intre 60 si 100 euro. Nu ma intrebati cum lucreaza ca nu am vazut nici o creatie de-a lui, si nu mi-am facut nimic la el(inca). V-am spus doar ce am mai gasit! Aa, si face si pantofi barbatesti si aici s-ar putea sa-l testam in curand ca bubu meu are mari probleme in a-si gasi un pantof care sa-i vina/placa/ etc. Va tin la curent!

Mergi la inceput