Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Bun venit noilor miresici! Eu am fost azi plecata asa ca nu am putut intra in discutie. Acum am citit tot ce ati vorbit si, in numele "babornitzelor din clubul Demetrios" (ca s-o citez pe Krelia), am un singur comentariu de facut: Plici, iubi al tau poate sa se intalneasca si cu iubi al meu si sa-i explice exact(eventual sa-i faca si o schema) pentru cum anume ar putea sa-mi aloce si mie 1300 de euro pt rochia de mireasa?!

Buna dimineata :)
Da, e disponibil pentru training al meu :). Oricand vrei....ii punem in legatura, sa se descurce .
Krelia, tu ce rochita ti-ai ales?

Eu m-am dus la mariaj Lux, asa, fara programare fara nimica, pentru ca nu vroiam sa probez nimica, vroiam doar sa adun informatii....si dupa ce m-au primit cu intrebarea "Aveti programare?" si le-am explicat ca nu si dc am venit s-au linistit. Am vb cu e fata tare draguta, care mi-a zis ca rochiile daca nu le au in stoc si pt masura respectiva le comnada, dureaza 3 luni intr-adevar, si ideea e ca probezi ceva asemanator sa-ti dai seama de masura si daca e nevoie retusurile minore se fac la ei in atelier. La sf conversatiei noastre mi-a propus chiar sa si probez una (dupa cum vezi programarea a cazut). Mi-a placut acolo ca e si locul unde au magazinul misto, te simti speciala de cum intri in casa aia de pe Kisellef.
Eu initial vroiam sa mi-o aduc din state ca acolo sunt mai ieftine dar daca mariaj lux are ditributie aici la noi nu ma mai complic.

O zi buna si cu spor tuturor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leyla

Prin ianuarie anul acesta cand cautam eu sala, cei de la HJ mi-au dat niste preturi mai mari decat la Inter sau Marriott. Iar sala Ronda de la Inter este mult mai frumoasa decat sala mare de la HJ, exista niste coloane prin sala.

quote:
Originally posted by plici plici

eu o sa am 150-180 de invitati care vin sigur si d-aia am intrebat de Howard Johnson ca am auzit ca are o sala pt 180 de invitati. Dar incerc si la miresele 2005, poate stiu ele ceva.

Si-a luat cineva rochie de la mariaj lux? au rochite superbe pe site...

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

O sa ma dcu si acolo sa vad, inca nu m-am mobilizat, probabil ca nestiind inca data exacta, de asta o lalai...dar o sa ma duc sa vad ce mai au disponibil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Buna dimineata fetelor,
Cautand diferite informatii pt. nunta pe net am dat de forumul vostru, mi-a placut, asa ca m-am inregistrat.
Voi fi si eu miresica pe 17 iunie 2006.
Cu chiu cu vai am reusit sa rezervam restaurantul. Se numeste Vulturul (in Militari). E ok desi nu indeplineste toate conditiile mele.
Problema e ca eu nu am timp sa mai caut altul si in curand va fi prea tarziu.
Sunt o viitoare miresica in focurile licentei iar apoi poate rezidentiatul. Offf...foarte complicat, nu-mi ramane timp pt. nimic.
Problema mea cea mare insa sunt pantofiorii.
Sunt o cenusareasa. Port 34 (sau chiar 33 ... depinde de model). Uneori imi ia si un an pana sa gasesc pantofiori eleganti de ocazie.
Mi-e groaza numai sa ma gandesc pt. ca e clar ca nu-mi pot permite sa caut atat.
Aveti idee unde pot gasi asa ceva?

'Neata buna!
Bun venit la noi!

Rallu (a... te cheama ca pe mine si ca pe ralu_trancu!)... si eu am problema asta cu papuceii... Tu insa, ai norocul ca esti in Bucuresti unde, oricum, oferta este mult mai vasta decat la Iasi. Eu am aproape 1 an de cand caut si nu gasesc nimic... Cred ca in final, unica solutie ramane de a mi-i face la comanda...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupaturi la fete scumpe!!!
Mi-ati cam dat de lucru, nu gluma!
Gata, am actualizat listutza, am trecut si pe fetele noi!, totul merge struna!
Bine ati venit fetelor, la miresici!

alinushule, nu mai fi trist, sa stii ca nici fata n-are inelush, si tanjeste dupa el...si dupa declaratii romantice si lumanari si petale si alt prostioare...(daca m-aude ralu, ma bata, ca de cand ma tot intreaba..auzi, fata, da' inelu' tau? ia ia-te te barbata-tu !)
Hai s-avem rabdarik, pentru ca baietii nostri sa puna banii la ciorap, sa ne ia ceva frumos! !
Rallu, pentru pantofi facuti la comanda, stiam ca exista Comart....o mai exista inca?
adirys, sa stii ca emotiile incep sa ne copleseasca pe fiecare in parte , asa ca..nu esti singura!
plici, rochita care-mi place mie este aici..anul trecut, la targul de la Sofitel, am vazut-o in catalog si am intrebat...in jur de 1300 de euro....as vrea sa dau si eu o fuga pe acolo..insa, mi-e frica......nu'sh de ce...cat de asemanatoare sa fie o rokie deja aflata in stocul lor, sa dea atat de bine pe mine si sa-si dea ele seama de retusuri...hmm...fir-ar sa fie...bine, asta, acceptand ideea ca as avea bani destui pt a o cumpara.....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dido spune:

Neatza fetelor.........
Mare chef de vorba mai aveti...eu inca incerc sa deschid ochii nici nu stiu cum am reusit sa ajung la servici...de ce nu e sambata ...ce bine ar fi fost
Kreliutza saru'mana ca m-ai bagat si pe mine in lista de miresici, ce bine e sa te vezi pe o asemenea lista, nu mai am rabdare, cu toate ca mai e o gramada de timp, cel putin asa mi se pare mie,parca acum as vrea sa zburam la cununie si la biserica si sa pot sa ma imbrac in rochita mult visata....pe care inca nu am gasit-o . Cred ca o sa fie o mare problema sa gasesc ceva pe gustul meu, sau mai bine zis ceva pe gustul meu si la bugetul meu, ca nu ma pot lauda cu un iubi care sa imi aloce si mie 1.300 de euro ptr. asa ceva
Eu am pus maxim 15.000.000 ptr. rochita fara accesorii...sa vedem ce gasim...
Stai linistita alinush ca nu esti singura care nu a avut o cerere in casatorie romantica asa cum visam noi, si la mine tot asa a fost ...ceva asa din senin ca m-am si suparat pe el si i-am zis sa se gandeasca mai bine si sa faca bine sa ma mai ceara odata mai frumos
Hai ca m-am intins cam mult si mai tr sa mai si lucrez...dar parca azi e sambata nu...

Va pupilici si mai vorbim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

alinushule, nu mai fi trist, sa stii ca nici fata n-are inelush, si tanjeste dupa el...si dupa declaratii romantice si lumanari si petale si alt prostioare...(daca m-aude ralu, ma bata, ca de cand ma tot intreaba..auzi, fata, da' inelu' tau? ia ia-te te barbata-tu !)
Hai s-avem rabdarik, pentru ca baietii nostri sa puna banii la ciorap, sa ne ia ceva frumos! !
Rallu, pentru pantofi facuti la comanda, stiam ca exista Comart....o mai exista inca?
adirys, sa stii ca emotiile incep sa ne copleseasca pe fiecare in parte , asa ca..nu esti singura!
plici, rochita care-mi place mie este aici..anul trecut, la targul de la Sofitel, am vazut-o in catalog si am intrebat...in jur de 1300 de euro....as vrea sa dau si eu o fuga pe acolo..insa, mi-e frica......nu'sh de ce...cat de asemanatoare sa fie o rokie deja aflata in stocul lor, sa dea atat de bine pe mine si sa-si dea ele seama de retusuri...hmm...fir-ar sa fie...bine, asta, acceptand ideea ca as avea bani destui pt a o cumpara.....

26 august 2006

Krelia, nu te costa nimica sa dai un tel, sa faci o programare, si sa te duci sa vezi daca o au in stoc si sa o probezi, pe ea sau altele.....nu te obliga sa le cumperi daca le probezi...ideea e ca retusurile ar fi minore, eu cam la asta ma gandesc. I-am explicat fetei de acolo ca la cum arat eu ( sunt un mic scheletel) trebuie sa aiba masuri de copii la rochii, si a zis ca masura lor cea mai mica (4) imi vine f bine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

26 august 2006

Krelia, am uitat sa-ti laud alegerea pt rochita :) f frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

neatza fetelor...
Am facut si eu ochi si am ajuns pe forum...
La multi ani pt toate Anele ...daca avem ceva pe forum

Eu va pup pt monet si ma duk sa imi fac o cafelutza...ca inca sunt somnoroasa

http://community.webshots.com/user/mexxa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mexulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

SUNT MATUSICAAAAA!!!

DE ASEARA DE LA ORA 8.45 SUNT MATUSICA DE ALEXANDRU, 3 KG 400 SI 42 DE CM

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu