Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

eu o sa am 150-180 de invitati care vin sigur si d-aia am intrebat de Howard Johnson ca am auzit ca are o sala pt 180 de invitati. Dar incerc si la miresele 2005, poate stiu ele ceva.

Si-a luat cineva rochie de la mariaj lux? au rochite superbe pe site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dido,bine ai venit

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dragele mele nou venite, v-am trecut pe listutza! (pe toate trei! )

emily, cont la webshots, este cel mai simplu (community.webshots.com)

plici...fata, abia ne potolisem, si vii iar sa ne amarasti zilele! ..mariaj lux..importator romania al rokilor demetrios....."babornitzelor" din clubul demetrios, va suna cunoscut??? ... sa nu ne intrebi de pret ca....e...dincolo de..frontiere..

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Kreliutza ,thanks for help da pe tine te streseaza vreun pomishor acasa ?

Hai ca abia acu' am cetelit....care-i faza cu pomishoru'...ca nu m-am [rins??

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by plici plici

eu o sa am 150-180 de invitati care vin sigur si d-aia am intrebat de Howard Johnson ca am auzit ca are o sala pt 180 de invitati. Dar incerc si la miresele 2005, poate stiu ele ceva.

intr-adevar sunt super rochiile, dar si preturile sunt pe masura!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

[

plici...fata, abia ne potolisem, si vii iar sa ne amarasti zilele! ..mariaj lux..importator romania al rokilor demetrios....."babornitzelor" din clubul demetrios, va suna cunoscut??? ... sa nu ne intrebi de pret ca....e...dincolo de..frontiere..[/font=Comic Sans MS][/purple]

eu am fost la ei sa-i intreb de una alta si mi-au zis ca preturile pt rochii care mi se potrivesc mie (cosmobella) sunt pe la 1000 euro. Avand in vedere ca al meu logodnic mi-a dat buget de 1300 euro pt rochie (nu ma intrebati dc aceasta suma ca nu m-am prins nici pana acuma) ....cred ca ma incadrez :) El tine mortis sa-mi cumpere rochia si nu am de gand sa ma plang :) :)

da n-am vrut sa va "amarasc" , pe bune.

Mergi la inceput

quote:
eu am fost la ei sa-i intreb de una alta si mi-au zis ca preturile pt rochii care mi se potrivesc mie (cosmobella) sunt pe la 1000 euro. Avand in vedere ca al meu logodnic mi-a dat buget de 1300 euro pt rochie (nu ma intrebati dc aceasta suma ca nu m-am prins nici pana acuma) ....cred ca ma incadrez :) El tine mortis sa-mi cumpere rochia si nu am de gand sa ma plang :) :)

da n-am vrut sa va "amarasc" , pe bune.

In cazul asta...go for it!
Auzi, da' cum te-ai dus, ti-ai facut programare pe Kiseleff acolo, unde au ei birourile& magazinul...din ce auzisem tre' sa suni la ei sa-ti faci programare cu o luna inainte......plus ca, nu au toate modelele in stoc, in Ro, si tre' sa astepti alte 3 luni pana ti le aduce..si daca nu e ca in catalog..si daca nu-ti mai place, si daca nu-ti vine bine...si daca......aolioooooo

Stiu ca nu ai vrut

Ah, ca iar mi-am aadus aminte..rokitza mea e vreo 1300 de euro...(se inkadreaza in bugetul tau

26 august 2006

Mergi la inceput

Si acestea fiind spuse....v-am pupalit, ma duc acasa sa pap, ca mi-e o foame de moooooooor!!
Pe maine!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Pa , Kreliutza , vorbim maine !

Cristina&Adi forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Prin ianuarie anul acesta cand cautam eu sala, cei de la HJ mi-au dat niste preturi mai mari decat la Inter sau Marriott. Iar sala Ronda de la Inter este mult mai frumoasa decat sala mare de la HJ, exista niste coloane prin sala.

quote:

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput