Sezatoarea canadiana (33)
Raspunsuri - Pagina 6
Emilly spune:
Buna fetele,
Ira noi suntem clienti fideli la Costco, de cind am aterizat la 1 luna ne-am facut card si il reinoim in fiecare an.Cardul e valabil 12 luni de la data emiterii.
Ce-mi place mult la Costco e ca toate produsele sunt proaspete si au TERMEN DE GARANTIE pe ele.Nu o data am rasucit produsul de zeci de ori la Maxi sa caut termenul de valabilitate, sau chiar mai rau mi s-a intimplat sa cumpar si sa descopar acasa ca e expirat.Mie mi se intimpla frecvent sa gasesc marfuri expirate, carne bagata la oferta expirata de 1-2 zile.M-a revoltat cumplit si am ales Costco.Noi ne facem cumparaturile 1 data la 2 saptamini din Costco dar e asa cum spui tu ca-ti trebuie frigider mare sa poti sa bagi de toate in el.Noi am rezolvat si problema asta
Donia am descoperit in Costco niste prajuturele ca niste biscuiti, deliciosi.Cred ca ar merge de minune si la gradi ca si collation ii cheama Oatmeal cookies, oatmeal & raisin, sunt deliciosi.Sunt intr-o cutie de 1,6 kg pusi in pungute cite 2 prajiturele.
gata cu netul pe ziua de azi, fug la scoala, pupici si o zi buna!!
Emilly cu gaza ei
Bubbles spune:
Ira, merge nu numai cu cash, ci si cu debit sau American Express. Eventual poti sa aplici pentru aceasta din urma la ei, e avantajos in cazul in care vei alege sa fii "membru executiv" (primesti 2% inapoi dupa 1 an) sau poti sa iei Amex cu Air Miles, iarasi ok.
Vezi costco.ca.
Personal, dupa mai multi ani de Costco, pot spune ca nu-mi amintesc vreodata sa fi luat vreun produs de proasta calitate de la ei. E adevarat, nu sunt nici spuma spumelor (doar nu e magazin de lux), dar calitatea este peste medie si mereu valabila.
Dpdv financiar, ai tendinta sa cumperi multe & de toate, si sutele zboara repede.
Bianca
Crinia spune:
Salut Bebitzu
Ti-am trimis un mail pe PM dar ceva nu merge ca s-a returnat. Stau pe NDG. As vrea mai multa informatie despre patuc (la ce pret il esti dispusa sa-l dai). Am nevoie de un patuc cu gratii pentru bb ca sa nu cada jos.
Ai putea sa ma contactezi pe ccrinia@yahoo.com
Iti multumesc anticipat
Mia. spune:
Mie cel mai mult imi placea magazinul "Adonis" in Montreal,unde gaseam niste bunatati de mama-mama!Si preturi bune si proaspete!E 2minute mai incolo de Costco si nu-ti trebuie legitimatie.Ce cremsnit si ce prajituri delicioase erau,ficatei de pasare erau cu 3$kg si f proaspeti,mai gaseam brinza topita mortala,telemea ca la mama acasa,etc..Eu zic sa incercati!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
laurajr spune:
Donia, mai sunteti interesati de excursia de sambata ?
http://www.wingsofparadise.com/index.htm
ti-am pus aici linkul ca sa citesti .
Ce mai face Roxana ? De abia astept sa vorbim sambata !!
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
mimitete spune:
quote:
Originally posted by Crinia
Draga Mimitete,
Cunosc o doamna care gateste super gustos si variat la preferinta ta la tine acasa. Daca te mai intereseaza contacteaza-ma ca sa-ti dau contactele dinsei.
Succese
Mamica,
lui Lucian
Crinia, salavarea mea, ti-am scris un email ca vad ca PM-ul e dezactivat.
O zi buna,
Mihaela
codritu spune:
Mia cum e la noua voastra resedinta? Eu tot cochetez cu ideea mutatului, dar tare greu ma urnesc, vad ca voi ati fost mai curajosi.
Tudorel
Ira spune:
Hielau everybody,
multumesc mult pentru informatiile cu Cosco, mai mult ca sigur o sa ne facem si noi permisul in we asta.
Facem niste economii si pentru un frigider nou, ca cel de la noi din apartament e destul de mic.
Sunt totusi fericita ca am gasit niste resto super la facultate, au si sushi, salate diverse, recipiente cu diverse mancarici, etc.
Ma'c sa ma pup cu Sofia , bye !
Mia. spune:
Deocamdata e bine,dar inca nu am vazut tot orasul si tare sufar,ca eu sint mai plimbareata!
Dar vremea e placuta,oriunde te-ai uita vezi dealuri si munti,e linistit,chiar foarte(dupa Bucuresti si Montreal mi se pare nefiresc)..ce sa-ti mai zic?
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Ira spune:
Mia, zi-ne daca ai sanse de job, ca asta ne intereseaza. Stim ca-i frumos p-acolo, dar e preferabil un job - zonelor turistice.
Despre scoli, cat costa acolo scoala copilului ? Sau gradinita ? Cat e asigurarea de la masina ? Cum procedati cu carde maladie, etc ? E diferit acolo ? Sunteti inca rezidenti ai Qc sau v-ati schimbat ?
Chestii din astea administrative.
Tre' sa va spun ca azi la fac' am tras cel mai tare ras din ultimii 2-3 ani ai vietii mele,
in timpul cursului de histoire,
in timp ce proful (unul super-stilat si pretentios , imbracat intotdeauna de la 5 ace in sus) isi tinea disertatia pe un ton declamativ, teatral,
si noi nu mai stiam cum sa notam mai repede, sa ciulim urechile ca sa asimilam cat mai multe,
la un moment dat o québéaca obeza de la banca alaturata (primul rand, de altfel) incepe sa cotrobaie in sac à dos-ul ei
si scoate, fratele meu, pe banca...
un soi de recipient cat casa - plin cu mancare
pen' cin' nu stie....salile universitatii Montreal sunt super-luxoase, moderne, bancile lucioase, totul sclipicios, etc
si mai cotrobaie fata noastra in sac
vreo 5 minute
si-si scoate si painea
pe care-o pune direct pe banca lucioasa-ultramoderna
si-si scoate si maioneza
apoi mai cauta vreo juma de ora prin sac dupa furculita
o gaseste in sfarsit
in timpul asta io si colega mea - care ma atentionase cu cotul inca de la inceperea spectacolului dramatic - incepuseram sa pufnim nervos, pen' ca stateam si-n prima banca, si era nasoooool sa razi in nasul profului
desface fata mosului butelca cu mancare
si dai
si dai
si baga
si proful ii dadea inainte cu discursul si mai inghitea din cand in cand in sec - gagica se asezase si in prima banca, miscare regizata, probabil, ii pusese gand rau profului, cred.
Fetelor, va rog sa ma credeti ca la un moment dat io si colega n-am mai rezistat si am ras ....asa cum numai cand iti este interzis poti rade...., cu lacrimi, cu rimel scurs, machiaj distrus, etc nu stiu daca v-am expus bine, dar imaginea aia a grasei care manca si se uita la prof ca la cabluTV era cri-mi-na-la. La un moment dat i-am multumit lui Dumnezeu ca a venit pauza si am putut sa ne linistim, ca fetita aia tot nu se oprise din mancat, saracuta de ea .