Sezatoarea canadiana (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Tare m-ar bate gandul si pe mine sa fac ceva scoala...dar de acuma, la anul !
Nu stiu de unde sa incep, ce sa incep, cu serviciile pe domeniul meu ff slaba miscarea, copchilu' e super obraznic,imi vine sa-mi iau campii sau !!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

'Naseara tuturor !

Cine ar putea sa ma ajute cu o informatie ?
E ironic, dar nici timp de telefoane nu mai am, e mai comod sa intreb pe DC, am calcu' tot timpul deschis si cand vin acasa ma pun pe intrebat .

Intrebarea se adreseaza celor care au permisul de cumparare la Cosco....

se merita platita suma aceea de 50 $ pentru a face cumparaturile de acolo ?

O profesoara ne-a spus ca am face economii destul de eficiente daca ne-am cumpara cartile de facultate de acolo, insa nu stiu daca merita investitia...ce e cu magazinul asta, e ok sa-ti faci cumparaturile alimentare, sau electro de acolo ? E mai ieftin decat Maxi, Walmart, etc ? Merci.

Io am fost la incepuuuuuuuut de tot, cand am aterizat in Canada de vreo cateva ori, insa eram prea emotionati ca sa retinem ce marfuri si preturi aveau. Am cumparat de acolo un TV "no name" cu ecran plat de 100 $, e super ok si functioneaza si acum.

Merci tuturor !

ps. revin cu intrebari :

Daca fac permisul acum va fi valabil pe 1 an de zile sau numai pana in ianuarie ?

Se poate cumpara mancare en detail ? Ca noi mancam ca niste pasarici, nu suntem genul en gros .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Eu cumpar destul de frecvent de la Cosco, mie mi se par OK preturile, nu fantastic de mici insa, iar problema (cel putin in cazul vostru , ca stiu ca nu mancati mult) e ca totul trebuie cumparat in cantitate destul de mare. Ca exemple de ce cumparam noi frecvent de la ei, Feta Greceasca de la Krinos, o galeata de 3 kg e 21 cad si e ff buna, pe noi ne tine o luna, pretul e bun, si pui Lillydale hranit cu graunte(dezosat si fara piele), la 8-9 CAD kilogramul, iar pret bun. Mai luam fructe uscate, alune, sunt preturi bune la mancare, dar repet, trebuie sa cumperi mult, e un fel de Metro din Romania. Daca va gasiti inca o familie sa va asociati la cumparaturi insa, eu zic ca merita. Despre preturile la carti .. nu stiu sa iti spun, ca nu am cumparat de la ei, dar daca profa asa v-a zis .. asa o fi.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Merci, Carmen.

Problema cu mancarea e cumulativa, n-ar fi vorba numai de cantitatile ingurgitate, ca la urma urmei le-as tranti la frigider si-as face cumparaturile 1 data la 2 saptamani, numai ca trebuie sa ai un frigider din ala mamut, iar la chirie imi imaginez ca stiti ce fel de frigidere sunt....

Dar preturile la electro sunt bune au ba (comparativ cu Walmart, Sears, Futureshop) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Preturile sunt cateodata la fel cu alte magazine, alta data un pic mai mici, nu cu mult, insa pb e ca, Cosco nu da in rate ... deci e OK daca mergi sa iei cu cash. Alta pb e varietatea, care nu e mare la electronice (parere proprie). Nu stiu ce sa zic ... 50 CAD nu e asa o suma mare ... si cred ca o recuperezi din economiile la mancare si carti in 2-3 luni.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Draga Mimitete,

Cunosc o doamna care gateste super gustos si variat la preferinta ta la tine acasa. Daca te mai intereseaza contacteaza-ma ca sa-ti dau contactele dinsei.

Succese

Mamica,
lui Lucian

Mergi la inceput

Mda, daca e cu cash aunci nu imi mai fac,
ca de cand is in Canada am evoluat cica la Interac, Visa, marge de crédit, savings, etc, etc.
Sincer, nici nu stiu cum arata banii canadieni, in afara de unii mici si rosii si cei de masina de spalat. Hihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ira, Carmen cred ca a vrut sa spuna ca trebuie sa cumperi cu banii jos, adica sa platesti intreaga suma pe loc, in loc de a plati in rate. Drept e ca de alte carduri nu stiu, dar noi mereu am platit cu cardul de debit, deci nu cash.
Daca iti scoti sau nu cei 50 de dolari pentru legitimatie... ne-au spus si noua altii ca nu ii scoti, dar totusi anul asta ne-am facut legitimatie. Si intr-adevar am senzatia ca nu e cine stie ce afacere, dar vom continua si la anul probabil, pentru ca am descoperit o cafea columbiana foarte buna, apoi branza Krinos si un kefir absolut formidabil.
Dana (Podeanu), ai scris ca le dai copiilor collation... Cam ce inseamna asta, ca am fost azi la magazin si n-am gasit asa ceva... Collation e in engleza sau in franceza? Pe la ce raioane sa ma uit?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Donia, collation ii gustare in fr.

Se gaseste la raionu' de gustari, adica in boite à lunch-ul de pregatit pe el insusi de catre mamica copchilului disperata din lipsa ideilor de collatioane.

Stiam ce-a vrut sa sugereze Carmen, dar am fost pusa pi glumé ce soir. Ma tampisem de atata citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Maaama, stiam eu de ce pun emoticonul asta
Da' tot cer sa ma lamureasca si pe mine cineva, ca Dana spunea de niste rulade colorate folosite pe post de collation, credeam ca asta le e numele.

Si in definitiv, ce cuvant frantozesc mai e si asta, collation? Ca suna mai bine pe englezeste, coleision... Mey, bag seama ca iar s-a imbogatit limba franceza pe seama englezei

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput