Sezatoarea canadiana (33)
Raspunsuri - Pagina 7
Donia spune:
Pe mine ma apuca rasu-plansu... ce oameni!
Macar s-a prins tipa ca de ea radeati? Oare nu a avut nici un moment sentimentul ca e ridicola? Sau e ceva obisnuit pe aici, sa mananci in sala de curs? O oala de ciorba ii mai lipsea...
Revenind la ale mele, multumesc Emilly pentru sugestii si... gand la gand cu bucurie, ca tocmai asa ceva am cumparat aseara, nefericita ca nu gasesc nimic pe care sa scrie collation! Mi-am zis ca totusi ar fi o gustare buna, in lipsa de adevaratul collation
Gata, m-am hotarat, cred ca vine din italiana, suna chiar mai bine de cat in engleza... collazzione...
Laura, sigur ca ne intalnim, te sun maine si mai stabilim amanuntele. Ma uit si eu pe site acum, chiar ma gandeam sa te rog sa-mi dai un link.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ira spune:
Nu, tocmai in asta consta tot hazul....ca ea era mai mult decat lejera, isi lingea si furculita in timp ce-l privea absent, distrat, la proful ala super pretentios si pompos care isi dadea sufletul cu discursul lui .
Aaaa, si io sper ca nu s-a prins nimeni, ca radeam pe dupa penare, creioane, gume de sters, mai aveam putin si-mi puneam caietul pe ochi ca sa rad si io linistita, ca intrasem intr-o criza d'aia de ras de neoprit. Am consumat 1 pachet de servetele .
Teoretic - e interzis, dar practic nu i-a facut nimeni reclamatie - cred.
Cricor spune:
Donia, parca esti eu cu gustarea pentru copil. Eu de fapt nici nu pricep la ce le trebuie gustare ca stau acolo 2 ore 45min. Cat de foame i se poate face? Dar daca toti copiii au, ii dau si lui. In unele zile nici n-a mancat ca mi-a zis ca nu i-a fost foame.
Mai merge cineva sambata la Sarbatoarea Romanilor din Dundas Square?
Corina
Mia. spune:
Pai depinde ce fel de job cauti.Pt ca joburi de supraietuire gasesti ,ca si in Montreal.Cel mai usor gasesti in cleanining,ingrijire batrini acasa la ei,constructii,agricultura...ca si joburi de supravietuire(altii fac asta de ani de zile)..ce-i drept nu am intilnit inca romani cu studii superioare,decit pe doctorul de familie,care mi-a zis ca a facut facultatea din nou in Manitoba.
gradinita e scumpa(25$/zi)dar poti obtine o subventie de la guvern pt inceput,inca nu am rezolvat problema asta ..
Asigurarea la masina e mai scumpa(113/luna fata de 30 cit plateam in Montreal)dar nu platesti numerele.
Astea sint impresii de inceput,inca nu ne-am rezolvat toate actele..
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
simi spune:
Ira, esti cremenalo-bestiala!
Descrii perfect scena, n-am mai ris demult ca azi!
Stiu , unii is taaaaaaaare "inocenti" !
Si profu n-a zis nimica-nimicuta? N-a vrut si el o "inghititura"?
columbiana spune:
quote:
Originally posted by simi
Ira, esti cremenalo-bestiala!
Descrii perfect scena, n-am mai ris demult ca azi!
Stiu , unii is taaaaaaaare "inocenti" !
Si profu n-a zis nimica-nimicuta? N-a vrut si el o "inghititura"?
Ira,
faina faza,
acum ca povestesti tu, si ma distrez super realizez ca si eu am vazut pe la HEC, la cursuri, venind cu bolul de ciorba si sorbind sub nasul profului....da`n-am realizat farmecul miscarii :)))
apropo de HEC, mai stie cineva de Iselin ceva, n-am mai vazut-o demult pe forum?
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Donia
Maaama, stiam eu de ce pun emoticonul asta
Da' tot cer sa ma lamureasca si pe mine cineva, ca Dana spunea de niste rulade colorate folosite pe post de collation, credeam ca asta le e numele.
Si in definitiv, ce cuvant frantozesc mai e si asta, collation? Ca suna mai bine pe englezeste, coleision... Mey, bag seama ca iar s-a imbogatit limba franceza pe seama englezei
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Scuze de intirzierea raspunsului. Sunt niste rulouri cu fructe, le gasesti la toate magazinele (eu le iau de la Maxi) pe la raioanele de biscuiti. Ma uit diseara si-ti spun cum se numesc, sunt mai multe tipuri. Acum nu-ti imagina cine stie ce pachet, rulourile sunt mici dar copiilor le place. Aseara le-am luat si niste batoane, tot de fructe (33 centi unul).
Si da, collation e gustare.
Dana si gemenii
Voiculestii
Podeanu spune:
Irina,legitimatia la Costco este ptr un an din momentul in care ai platit, nu an calendaristic. Unele produse merita intr-adevar, altele nu. Eu de ex cumpar numai de la Costco ulei normal si ulei de masline, hamburgheri ptr copiii, pizza (3 pizze mari ptr 12$), berea si vinul (de facut) au preturi bune, fructele citeodata merita la pret, spanac 5$ o punga uriasa, cascavalul care-mi place mie numai acolo il are si altele.
Dar urasc Costco ca imi zic, cumpar numai asta, si in drum spre casa mai vad o bluza frumoasa, vreun pantalon ptr Denisa, sau alte oferte si uite cum ma golesc de 200 $.
Cind am venit noi in Ca,cu gurile cascate peste tot,capatasem un frigider vechi de la o prietena (la casa inchiriata nu se da in dotare si electromenajere) ca nu am mai avut bani de asa ceva.
Am imprumutat si noi de la prietena mea legitimatia si hai la Costco. Ne-am fitait printre rafturi, am cumparat cam ce vazusem la prietena mea (mai am si acum niste borcane mari de plastic cu diverse mirodenii uscate) si cind am ajuns la casa ni s-a facut rau... $600. Puteam lua cu banii astia un frigider mic. Nu am stiut ca poti renunta la ceva din cos, si cum ne-a fost tare rusine, am dat ultimii bani acolo si am stat suparati citeva zile.
In plus multe le-am si aruncat dupa un timp ca nu le-am consumat in timp util. Tipla de aia de plastic am avut vreo 2 ani.
Dana si gemenii
Voiculestii
Ira spune:
Gata, ne-am facut legitimatia,
nu va mai scriu cati bani am lasat acolo,
dar ne-am luat angajamentul, si eu si sotul, ca nu mai intram o luna.
Mi s-a parut marfa de foarte buna calitate, intr-adevar. Comparativ cu Maxi.
Simi si Dana Podeanu, pasari rare dar pretioase, vizitati-ne mai des, dragelor ! Da, Simi, profu' saracu' isi inghitea saliva cam des si se facea ca nu vede, ca era un domn.
Ana, deci si la HEC se ia pranzul la sala de curs ...des fois . Lasa, noi sa fim sanatosi, mai bine sa manance decat sa faca vreun ulcer, ceva, saracutii, .....o si vedeam pe dulapul ala de gagica incepand sa arunce cu noi in stanga si dreapta pentru a nu avea nici un obstacol in calea mancarii.
laurajr spune:
Bine ca m-ati spus, e clar ca pe la Cosco pana n-ajung la 25 cad/h nu calc ! Eu cand aud cuvantul reduceri, sunt ca si drogata si am senzatia ca de toate imi trebuie ...si ma curat de bani !
Donia, ramane pe maine la fluturarium ( n-am gasit alt cuvant ) asa ca Cricor, nu ajungem la Dundas Square ...
Mia, cum e cu reducerea asta pt gradi ? La ce fel de venit se aplica ? Am impresia ca tu esti in Vancouver, deci numai acolo e valabila reducerea ??
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia