Aspirante optimiste (153)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi curaj ca intr-o zi vor pleca si zugravii.Barbatelul tau te cam pune la incercare.Saracutul catel sa ai grija de el.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Buna,

Sunt incepatoare, boboc ,la aspirante foarte optimiste.
M-am gandit sa ma alatur si eu, sa vedem cand se va intampla si la mine minunea.

Va pup pe toate si bebici multi,

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlaa_26 spune:

salutare!
as vrea sa o intreb si eu pe ardit daca cumva este auditor intern ca am citit ca e cu audituri si tare mult mi-as dori sa cunosc pe cineva care se pricepe la ISO 9001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

fetiliiiii, io ori sunt proasta ori sunt proasta!!!!!!
nu mai vad bine sau mesajele cu intalneala au disparut???

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Laura mesajul il gasesti la aspirante 152

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

dyana, bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta!!! sper sa se-mplineasca visul tau cat mai repede.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetelor-dragelor, va doresc un week-end plin de iubire, soare si liniste!

Ardit, intr-adevar esti mortala, puiu'...

Kiki 18s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

tumpi, mersic frumos!!!

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Scriu din nou intrebarea mea ca o pusesem la topicul ala mai vechi cu 10 pagini. Deci, ce analize e bine sa faci inainte sa te pui pe facut ?

"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."

Mergi la inceput

Jocelyn, eu as vrea sa-ti raspund dar nu mai gasesc acel subiect FOARTE BUN care exista la noi!!!!si din care ne extrageam foarte multe chestii. Cineva a considerat ca nu mai este necesar si...l-a sters (?) sau l-a arhivat.
In general stiu ca se fac toate analizele de sange si virusologie.

pup

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput