Aspirante optimiste (153)
Raspunsuri - Pagina 5
asi spune:
Jocelyn du-te la un ginecolog fa un eco,Papanicolau si ex. de secretie vaginala.Astea sunt analizele cre se fac la inceput.Daca ai probleme doctorul iti va indica exact ce sa faci.Cred ca e prematur sa faci dozari hormonale si altele.De cand incerci sa faci bebe ?
Familia mea
Razvan
martha78 spune:
Jocelyn, analize ar fi mai multe..toxoplasmoza, listeria, citomegalovirusul, mycoplasma...acum depinde daca tu incerci pentru prima data sau ai mai pierdut vreo sarcina
Dyana, bine ai venit si BAFTA!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
tumpi spune:
Jocelyn, uite aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=50603
aici gasesti aproape tot ce te intereseaza
iti dorim sa fie cat mai repede 

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Jocelyn spune:
Va multumesc :)
Asi, pai nici nu am incercat pana acum. Nu am pierdut nici o sarcina, nu am avut nici o problema. Vreau sa incerc sa raman insarcinata la vara, dar inainte vroiam sa stiu care sunt analizele necesare, sa le fac, sa nu fie probleme. Asa imi place mie, sa planific si ma informez cat mai mult inainte de-a purcede la treaba![]()
"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."
asi spune:
Jocelyn atunci fa un control de rutina si apoi pune-te pe treaba
.Chiar nu e cazul de anlize complicate.Succes si sa auzim de
.
Fetelor va doresc un we super.Eu duc copilul la mama azi si ma relaxez pana duminica ca sunt la capatul rabdarii.Au inceput crizele si in pubic

Sambata plecam la o matusa a sotului in Maramures.Ne "vedem" luni.
Familia mea
Razvan
marrina spune:
dyana Mult succes si
pe care ti-l doresti.
Tuturor aspirantelor (optimiste sau nu)
si zile fericite!
Profitati de vremea buna de afara!
Lasati ultimele raze de soare sa va mangaie parul!
Bucurati-va de compania persoanelor dragi si ...ne "vedem" luni.![]()
![]()
![]()
marrina
Kariris spune:
VALEEEEE cand si unde e intalneala???
Trece-ma si pe mine pe lista ca sunt foarte disponibila si vreau sa va vad. Si poate de data asta reusesc sa te vad si pe tine Lauriciule.
adar spune:
Fetelor, stateam zilele trecute de vorba u cineva despre cum am ramas eu insarcinata...
E clar ca Doamne-Doamne a jucat cel mai important rol, dar pe langa asta, cred ca am ajutat si eu cu ceva:
...demult, aveam 50 kg si aratam super...apoi au urmat anii de disperare, de nepasare fata de mine, in care am pus pe mine multeeee kg pana am ajuns la 80. Si intr-o buna zi m-am hotarat sa slabesc. Asa am inceput regimul Monicai Anghel, cu care am dat jos in 4 luni 14 kg si cu care mi-am reglat si ciclul si se pare si ovulatia. Persoana cu care am vorbit este medic, si este convins ca acest regim m-a ajutat sau mai degraba ca datorita acestui regim am reusit sa raman insarcinata.
Asa ca...cine vrea detalii sa trimita PM.
Pupici,
adar 10+
adar
tumpi spune:
Uf,cand ajung si eu, nu mai e nimeni pe aici.
Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai socata.Tocmai ce am ajuns acasa si vb cu mama ca a fost rapita o fata la mine la bloc,deja imi e frica sa mai vin seara acasa si eu de multe ori ajung acasa la 22.00.
acum 2 sapt a fost atacata o vecina si ia fost furata geanta.Oare unde o sa ajungem.
Adar ma bucur ca ai mai trecut pe aici.M-ar interesa si pe mine regimul ca tare mult as vrea sa mai dau inca vreo 6 kg jos,desi in vreo 4 luni am dat jos 10.Tare curioasa sunt de unde vin kg aste ain plus, ca nici nu mananc.Azi mai mult legume am mancat fiind vineri si acum 2 felii de vinete si gata si astea mancate cu graham.![]()
Vale,chiar asa,ne-ai abandonat cu listuta.Eu sunt disponibila in toate zilele, mai putin joi cand scap la 19.30 ,in rest sunt free.
fetele si va urez un we frumos.Maine am zi de infrumusetare

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta