Aspirante optimiste (153)
Raspunsuri - Pagina 4
asi spune:
Lachi curaj ca intr-o zi vor pleca si zugravii.Barbatelul tau te cam pune la incercare.Saracutul catel sa ai grija de el.
Familia mea
Razvan
dyana spune:
Buna,
Sunt incepatoare, boboc ,la aspirante foarte optimiste.
M-am gandit sa ma alatur si eu, sa vedem cand se va intampla si la mine minunea.
Va pup pe toate si bebici multi,
Diana
karlaa_26 spune:
salutare!
as vrea sa o intreb si eu pe ardit daca cumva este auditor intern ca am citit ca e cu audituri si tare mult mi-as dori sa cunosc pe cineva care se pricepe la ISO 9001
lauricipani spune:
fetiliiiii, io ori sunt proasta ori sunt proasta!!!!!!
nu mai vad bine sau mesajele cu intalneala au disparut???
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
tumpi spune:
Laura mesajul il gasesti la aspirante 152
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
lauricipani spune:
dyana, bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta!!! sper sa se-mplineasca visul tau cat mai repede.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
asteryaro spune:
Fetelor-dragelor, va doresc un week-end plin de iubire, soare si liniste!
Ardit, intr-adevar esti mortala, puiu'...
Kiki
18s 
http://community.webshots.com/user/astery100
lauricipani spune:
tumpi, mersic frumos!!!
-Theodore Roosevelt
laurici
Jocelyn spune:
Scriu din nou intrebarea mea ca o pusesem la topicul ala mai vechi cu 10 pagini. Deci, ce analize e bine sa faci inainte sa te pui pe facut
?
"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."
lauricipani spune:
Jocelyn, eu as vrea sa-ti raspund dar nu mai gasesc acel subiect FOARTE BUN care exista la noi!!!!si din care ne extrageam foarte multe chestii. Cineva a considerat ca nu mai este necesar si...l-a sters (?) sau l-a arhivat.
In general stiu ca se fac toate analizele de sange si virusologie.
pup
-Theodore Roosevelt
laurici