Aspirante optimiste (153)
Raspunsuri - Pagina 3
CamiM spune:
Salutare multe 

si va 
pe toate!! Fara exceptie
!!
Tumpi am vazut ca m-ai trecut pe lista de
. Multumesc si sper sa raman acolo!!( vreo 9 luni!!)
Marrina draga mea multam fain de urari si sa ma urmezi si tu curand curand!!
Multumesc frumos si tie TMihaela siun bebic cat mai curand!!
Asi multumesc!! Si multumim frumos de lista .. am ajuns la concluzia ca daca vrea cel de sus atunci se intampla!!
Pupesita sper sa fiti toate urmatoarele si asta cat mai repede!! Multumesc !!
Multumesc frumos de urari Mirela V, Georgiana I,valentinag, irinacodrina, si in general la toate va pupic si astept sa vedem cine urmeaza!!
Cami
4+
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut, vreme super si tot ce va doriti voi!
Va pupic dulce pe toate.
asi spune:
la toate fetele!
Azi e intr-un fel si ziua noastra a aspirantelor.Nu va zic la multi ani ca nu prea avem nevoie ca avem destui
.Va doresc ca in urmatoarea luna sa ne imputinam pe lista si sa trecem la
.
Nu uitati azi sa cititi Acatistul sfintilor Ioachim si Ana ca azi e ziua lor.
Familia mea
Razvan
lauricipani spune:
Buna Dimineata si un sfarsit de saptamana cat mai frumos.
Io n-am terminat cu auditul, azi este ultima zi! Sper sa-mi treaca repede oboseala!
Cami felicitari!!! sa fi o gravidoasa cuminte si sa ajungi la termen cu bine!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
martha78 spune:
Salutare! Cred ca daca am face o statistica avem cate o gravidutza la 2-3 saptamani, tot e bine si asa decat deloc.
Sa aveti o zi frumoasa si cat mai fructuoasa!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
ardit spune:
buna fetele, io cu trebi, tzunami adeca
lauriciu drag, iti vine sa crezi?! si io tot cu audit!
georgic pupe mama
fetelor ma iertati ca nu scriu mai mult dar sunt coplesita, ieri am intrat la ora sapte jumate seara in casa si toti s-au oprit socati din ce faceau, si mi-au spus:'cum, tu ai venit asa devreme?!?!' mama complet debusolata a inceput sa tipe ca ea vrea la culcare, iepu' a inceput sa-mi reproseze ca el nu a apucat sa incalzeasca mancarea, concluzia generala a fost ca sa nu le mai ofer socuri din astea, sa vin dreaku in fiecare zii la 10 seara de la servici', si daca cumva ma paste gandul sa vin mai devreme sa dau un telefon inainte, ca sa apuce sa se obisnuiasca cu gandul!!!
nu va mai spun ca acum cateva zile alta nazdravanie: vine iepu la mine, si-mi zice gales:'stii tu poza cu noi care o are bunica la bran?' zic 'da' zice:'poza aia frumoasa cu noi pe care o tine in geam, si stii ca bunica nu tine multe poze cu vii!' zic:'da' zice:'mu uitam la ea, ce nas lung ai!!!'

GeorgianaI spune:
Arditule, esri criminala, ca si vale de altfel.
Doamne, aveti un stil de a povesti sau de a reda niste lucruri.....
Am ras de una singura, chiara daca poate nu era de ras.
Arditule, spor maica la treburi si ai grija sa nu ajungi mai devreme de 10 acasa, ca vezi doar ce se intampla.
Pupici la toate fetilii.
Kariris spune:
Salutare fetili!
Io trec dintr-un soc in altul! Dupa ce mi-am mai revenit dupa fiv si am fost si in concediu, am facut curatenie luna in casa...ca sa-mi aduca sotul zugravii si sa imi intoarca iar totul cu ...in sus! simt ca innebunesc! E o mizerie la mine de nedescris. Sper sa supravietuiesc si sa nu o iau razna. Cainele e gri la culoare si stranuta intr-una. sunt foarte obosita, in prima zi cand au venit idiotii astia de zugravi aveam febra 39 ma pocnise o gripa, nu stiu cred ca al meu sot vrea sa-mi testeze rezistenta din toate punctele de vedere.
osna spune:
laura spor la zugraveala!
si eu am trecut prin asta acum 3 luni si urasca sa vad casa cu susul in jos.noroc cu mama si fratele meu care m-au ajutat.
fetelor va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana minunat.
noi diseara plecam pt 2 zile la mare,la soare.sper sa nu ploua.
svetlana
http://community.webshots.com/user/svetlana_79