Aspirante optimiste (153)
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIANILOR!
Azi am fost cu listuta la biserica si maine e sarbatoarea sfintilor Ioachim si Ana ocrotitorii femeilor care nu pot avea copii.
CamiM felicitari si sarcina usoara!
Familia mea
Razvan
tumpi spune:
asi multumim mult de tot,sa-ti dea Domnu tot ce-ti doresti tu.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
marrina spune:
Declar solemn ZIUA 1. 
Mai e cineva pe acelasi intinerar? 
Optimism la cota 60% , in continua urcare.
asi Multumim.
asi spune:
Marrina numaram impreuna ca eu sunt ziua 3.
Tumpi sa ne de-a Fecioara Maria la toate copii pe care ni dorim!Asta trebuia sa ne rugam toate.
Familia mea
Razvan
AYSHA 2 spune:
Asimultumim, bine ca mi-ai spus ca eu nu stiam. Am acatistul lor...Sa-ti dea Dumnezeu si tie insutit
didi-anda spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE-SI SERBEAZA ZIUA. MULTA SANATATE SI FERICIRE VA DORESC.
ancakarina spune:
Buna,fetelor.Ma scuzati ca dau buzna peste voi dar as dori s-o rog pe Aysha 2 daca poate sa scrie acatistul Sfintilor Ioachim si Ana pt. ca mi-l doresc de foarte mult timp.Mii de multumiri.
tumpi spune:
quote:
Originally posted by ancakarina
Buna,fetelor.Ma scuzati ca dau buzna peste voi dar as dori s-o rog pe Aysha 2 daca poate sa scrie acatistul Sfintilor Ioachim si Ana pt. ca mi-l doresc de foarte mult timp.Mii de multumiri.
Ancakarina, uitate-te aici
http://saraca.1plan.net/acatiste/acatist_sf_ioachim_si_ana.htm

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
CamiM spune:
Salut fetelor !!

Mai intai de toate vreau sa urez si eu la multi ani fericiti si multi 

cat de curand tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume sau de nastere si nu numai!!!
Apoi va multumesc din suflet la toate pentru urarile frumoase si nu va doresc decat sa aveti toate bucuria de a trece de pe lista de aspirante la cea de mamici cat mai curand!!
sunteti niste bombonele dulci de tot!!
Deocamdata sunt putin cam ingrijorata ca in afara unor crampe asa destul de usoare din cand in cand nu prea am alte simptome.Sper sa fie totul in regula.Acum trebuie sa astept pana peste doua saptamani sa mergem la prima eco sa vedem daca totul este ok!!
pupici
Cami
4+