Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
daniver31 spune:
LA MULTI ANI! lui ANDREI de NINA B.
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
http://community.webshots.com/user/b35noc
ana_a spune:
"La multi ani!!!"
Deanna, Matei, Fabiana, Andrei
sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita
Naty spune:
mina unde esti sa ne spui cum e sa fi mami de baietel de un anisor?
am vazut ca vorbeati de program de somn. Fata mea nu doarme decat o data in timpul zilei, in jur de ora 15, cam 1-2 ore. (mai des 1 ora decat 2!)
Noaptea doarme insa multicel, se culca pe la 9,30 si se trezeste la 7,30 - 8 (nepunand la socoteala trezirile din timpul noptii, care Slava Domnului, au devenit mai rare ca inainte!)
Oricum si eu ma mir cum de nu oboseste, ca e ca un cintezoi, toata ziua e in miscare, nu sta locului o clipa.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
LA MULTI ANI DEANNA, FABIANA MATEISI ANDREI sanatate si fericire in viata sa ascultati pe parinti si sa aveti noroc.
Ma bucur sa vad cat de nazbatiosi au devenit puiutii si ce giumbuslucuri fac si ma rog ca Dumnezeu sa ma lase sa imi vad si eu fetita crescand ca nu mai pot de fapt nu stiu cat mai rezist. Am descoperit ccateva probleme de sanatate si oricat incerc sa fiu de tare uneori o iau razna de tot poate si de frica, nu stiu de ce va zic voua astea ,poate sa ma mai descarc putin ca sunt ca o bomba cu ceas. Dupa 2 sapt de spitalizare in care am trait clipe de cosmar rezultatul e cam acelasi insa tot vreau sa incerc si altceva cine stie...
Uf ca iar incep asa ca ma opresc ca sa nu imi fac mai rau nu de alta dar ma vad colegii.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
Paula-Diana Poze noi noute
Naty spune:
danina sanatate multa si sa te ajute Dumnezeu sa treci cat mai repede peste perioada asta.
Si daca vrei sa te descarci, noi suntem aici, alaturi de tine cu gandul si sufletul.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
andora sunt cam nauca, ca sa nu zic altceva. Nu pot sa-ti dau PM si pace. Cum sa fac?
poze noi
ellen spune:
Danina, multa sanatate si suntem alaturi de tine. Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva sau ai nevoie de ceva, suntem aici bucuroase sa te ascultam si sa te ajutam. Multi si sanatate multa.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani!Matei, Andrei si Rares(cu o mica intarziere)
La Multi Ani!Fabiana si Deanna
La Multi Ani, Anamari!
De asemenea La Multi Ani! tuturor Mariilor, si celor cu nume asemanator si Anelor!
Multa multa sanatate, dorinte implinite si tot binele si intelepciunea din lume!
Noi suntem bine... si ne mai auzim :)
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
georgiana.david spune:
Iar am uitat, ca si ieri, ca mai sunt si sfinti pe lumea asta. LA MULTI ANI tuturor ce-si serbeaza ziua numelui.
Fetelor am si eu o intrebare, nu are legatura cu subiectul nostru, azi am fost cu Ioana la Antipa si m-am speriat cate vaci (statui) sunt in Bucuresti. Stiti ceva, ce-i cu ele? Ne reprezinta ? (Sper sa nu.. )
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Naty spune:
geo din cate stiu eu vacutele cu pricina sunt un fel de opere de arta, fiecare este pictata de alt artist si sunt amplasate in multe orase europene.
Nu-s foarte sigura ca-i asa, am auzit la TV in timp ce bebelina era in capul meu (la propriu) si striga la imaginea ei din oglinda "ma-ma" din toti rarunchii...
Oricum, o astfel de vacuta avem si la ai mei pe strada si toti copilasii (inclusiv a mea) sunt pasionati de ea.
Bebelina ne arata de fiecare data cand trecem pe acolo sa mergem la ea, apoi nu-i chip s-o mai dai jos ...
Tre sa recunosti totusi ca-s dragute!
poze noi