Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna din nou!
Mai intai vreau sa-i urez Daninei muuulta sanatate.... trebuie sa rezisti, iti tin pumnii si sunt aici sau pe YM oricand ai nevoie de cineva ! Bafta!!!
Pup duulce pe Alma cea "cuminte"
Naty mail nu am primit, PM nu stiu de ce nu merge... dar poate intri pe Yahoo Mressenger si lasi un mesaj pe ID andreeaoracle
Ramona MULTUMESC!!! Pt tot!
Inchei.. scrisesem mesajul si a intervenit kk la olita... asa ca nu mai stiu ce vroiam sa spun
Pupici!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am uitat, LA MULTI ANI ANELOR!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Danina, multa sanatate si tarie iti doresc. Sper din suflet sa se amelioreze cat de curand starea ta.Poti sa ni te destainui oricand doresti sa iti versi oful cuiva.Suntem alaturi de tine
Fetelor, vad ca va distrati pe seama nazbatioasei mele fiice. Nu trece o zi fara pozne , iar in ultimul timp cam iau proportii poznele ei. Dar sanatoasa sa fie, ca oricum mi-am dorit mereu un copil nazdravan (sa semene cu mine, ca si eu eram campioana detasata la prosticele in copilarie).
Vreau sa va salut inainte sa plec iar hai-hui. Mai intai am ora de sofat si apoi plecam in deplasare si ne intoarcem duminica inapoi. Un weekend placut tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Plec acasa ...
(si-asa am avut un chef nebun de munca azi, vezi postarile dese!)

Va doresc la toate un weekend frumos si distractie placuta celor ce sarbatoresc!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

danina, multa sanatate, ne rugam pt. tine... si ma alatur si eu fetelor: daca simti nevoia sa-ti descarci sufletul, daca te putem ajuta in vreun fel, suntem aici

andora, ii dorim si sotiorul tau recuperare grabnica!

danyce, am ras cu lacrimi de nazdravaniile almei!

si, pt. mamicile cu copilasi atomici ca alex, o incurajare: primii 20 de ani sunt mai grei; unul deja a trecut!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Aoleu, or, voi sunteti ft harnice, ori eu sunt prea lenoasa... Nu tin pasul nici cu cititul acum...
Cu mica intirziere spun : LA MULTI ANI, ANAMARI!!! Sunt sigura ca copii tai sunt ft mindri si fericiti sa te aiba ca mamica!!! Pupici dulci si multa sanatate!

LA MULTI ANI RARES!! SA CRESTI MARE SI FRUMOS!!

SI LA MULTI CELOR DE ASTAZI: DEANNA, MATEI, ANDREI SI FABIANA!!! LA CAT MAI PUTINE PROSTICELE SI PALPITATII DE INIMA LA PARINTI!!

De asemenea sanatate multa tuturor Mariilor si Anelor!
Pupici multi multi la toata lumea...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani pentru Fabiana ,Matei ,Andrei si puiul meu Deanna.Va doresc multa sanatate ,sa cresteti mari ,sa aveti tot ce e mai bun si frumos in viata .Sa-i bucurati pe parinti si sa fiti fericiti alaturi de ei .

Multumesc mult pentru urarile de la multi ani .Noi astazi o serbam in familie si simbata cu rudele si prietenii . Dis-de-dimineata i-am cintat la multi ani in pat ,acum il asteptam pe tati sa vina de la servici sa filmeze cum printesa sufla luminarea si-si deschide cadourile .
Eu pe vremea asta acu un an imi petrecem prima zi in spital monotorizata,plina de frica si asteptand surpriza

Multa sanatate Anelor si Mariilor.
va doresc un we placut alaturi de cei dragi .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

danina, multa sanatate si suntem alaturi de tine

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danina multa sanatate si putere sa treci peste toate incercarile....ca acum ai pentru cine! Si daca te putem ajuta in vreun fel, nu ezita sa ne spui!

Danyce tare faza cu pamantul!

Ionella mi-a placut incurajarea ta!Sper sa mai am atata rabdare cu atomu' meu mic!

Sa nu va mai zic ca scoate sufletul din mine ca asta stiti deja! Deci am fost cu el la un teren de fotbal din apropiere sa se mai joace si pe iarba....credeti ca au mai putut juca fotbal copii de bazuc?Nici vorba! Tot le fura mingea si le lua sticlele de plastic care tineau loc de bara!
Si fugea pe acolo de zici ca era la intrecere...

Azi l-am pus in pat la el sa se culce! Adica el e invatat prost de catre parintii lui(noi) si adoarme ori la san ori leganat putin in balansoar!Asa ca am decis ca a venit timpul pentru reeducare(sau educare mai bine zis!)! Si l-am pus in patut sa se culce singurel!A urlat copilul meu 1 ora si in tot timpul asta statea in picioare cu mainile se tinea de marginea patului si o scutura cu furie!!!
Dupa o ora de tipete am cedat, i-am (dat "drogul")bagat tzatzuca in gura si a adormit in mai putin de 1 minut!
E terorist! Si stie!Si profita de slabiciunea noastra de parinti prosti!

Pupici si noapte buna!!!!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

pufymic, ma gandesc cu groaza cum o sa fie cand o sa se ajunga si la noi la reeducare, pt. ca si alex adoarme la san, ca sa nu mai zic ca doarme si in pat cu noi... Insa, cu ajutorul lui D-zeu am de gand sa-l mai alaptez, cat s-o mai putea, inca n-avem ganduri de intarcat!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput