Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
elyanne spune:
La multi ani!
Matei
Andrei
Deanna
Fabiana
Nino io cred ca l-ai scos pe sest pe Andrei din lista... ai vrut sa scapi, sa nu dai de baut...
Cine stie ce s-o fi intamplat cu lista... remediez problema cand am putin timp liber.
La multi ani si pt. toate Anele!
E sf. Ana, da nu e sarb. mare, puteti sa spalati!
anielas spune:
La multi ani cu intarziere sarbatoritilor de ieri
LA MULTI ANI DEANNA, FABIANA, MATEI si ANDREI!!!
LA MULTI ANI sarbatoritelor de SF. ANA!!!
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni
Poze noi
andora spune:
LA MULTI ANI!
DEANNA, MATEI, FABIANA SI ANDREI!
Sa fiti sanatosi, voiosi si frumosi si sa va bucurati si sa va iubiti parintii mereu!
Multumim tuturor de aprecierile la adresa Ucai cea tipatoare , insa acest aspect il uit azi ca am fata cuminte si a dormit de la 22 pana acum . Ieri am scapat-o din ochi si a bagat mana in fundita iepurasului-tort si a.. mancat...a stricat si aspectul comercial pt poze, a papat si dintr-o ureche, a smuls mustatile... a ramas doar ce se vede aici si-n pozele adiacentesi se pare ca i-a priit Am primit un fluturas din acela cu bat cadou si numai dupa el stam, asa ca azi musai in parc cu el.
In rest... ieri eram cu ea in piata si pana cumparai eu ceva de la o taraba am gasit-o pe fii-mea de gat cu alta gagicuta de vreo 3 ani pupandu-se cu dragoste de zor , abia le-am dezlantuit din imbratisare sa plecam. In parc insa am revenit la gusturi masculine, stand la baza toboganului sa admiram si sa radem la bebeii care se dau, un baietel s-a oprit si s-a pus pe vine sa-mi admire maimuta. Zambete reciproce. Apoi inca unul. Apoi o fetita. Asa ca erau Gogo zambind dulce, doi beietei si o fetita pe vine in fata ei de asemenea razand la ea. Eu si parintii lor ne chiombeam asteptand sa vorbeasca sau alt deznodamant(care a constat in intoarcerea spatelui de catre fiica-mea plictisita de atata zambet)Mda, cateodata sunt dulci, cateodata iti vine sa..hmm....
Ce-am mai facut? Papam Almette cu iaurt, pupam papusile-bebei si nu mai suportam imbracatul.
Acestea fiind zise inchei cu multi pupici pt toti bebicii si copiii de pe-aici
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Naty spune:
Am uitat:
La multi ani la toate Anele!
Raportez bebelina chinuita de dintoci care nu mai ies.
Ne-am trezit azi noapte de trei ori sa maraim.
Andora, ti-am trimis mail.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
daniver31 spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Matei
Deanna
Andrei
Fabiana
LA MULTI ANI sarbatoritelor de SF. ANA!!!
Si cu intarziere.....LA MULTI ANI sarbatoritilor de SF.MARIE!
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
http://community.webshots.com/user/b35noc
danyce spune:
LA MULTI ANI! si lui ANDREI de NINA B. Numai clipe minunate alaturi de parinti ii dorim piticului.
ANELOR, LA MULTI ANI! si voua si numai bucurii din partea piticilor vostri va dorim!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Fetelor, eu ma intrebam ce imi cauta poseta deschisa langa o planta de interior si de ce era ea asa de grea. Ei bine, la supermarket, mi-am dat eu seama care era problema: Alma mi-a cadorisit o parte din pamantul din ghiveci
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
loreema24 spune:
La multi ani tuturor care isi sarb azi numele, nu stiam ca exista si Sf Ana
In sfarsit a adormit si Lori dupa 30 de min de plans ca nu voia sa doarma asa ca am lasat-o sa planga si dupa aceea i-am dat laptic si a adormit singura.
Danyce - Alma e cea mai nazbatioasa fetita din cate am auzit eu .
Naty- sa iasa dintucii mai repede si sa nu mai doara
Andora - super pozele, inclusiv cele cu ghipsul. Si tortul e super.
Aniversare 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
ellen spune:
Danyce, ce tare faza cu pamantul. Rad aici de una singura, o sa creada colegii ca am dat in benganeala.
La Multi Ani! tuturor care isi serbeaza ziua numelui.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei