Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
mama lui Licurici spune:
Acu' vazui mesajul Mihaelei si....aveam dreptate...deci LA MULTI ANI ANDREI DE MAMI NINAB!!!
ellen spune:
La Multi Ani! Deanna Christine, Matei Costin, Fabiana Alexia si Andrei Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Mada, sa fiti fericiti si sa va iubiti.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
pufymic spune:
'Neata mamici si pitici!
LA MULTI ANI!!!!!
Matei
Deanna
Andrei
Fabiana
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti mereu!!!!
Dar de ce lipseste Andrei de mami NinaB din lista???????Pai haideti sa remediem lista!!!
Noi maraiti.....sunt umflate gingiutele de jos, cred ca vor iesi destul de curand urmatorii dintzoci...
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
aissa spune:
La multi ani!!!Deanna
Matei
Fabiana
Andrei
georgiana.david spune:
De Andrei n-am stiut ca sa-l felicit odata cu ceilalti, LA MULTI ANI Andrei! Nina sa va traiasca feciorul, sa va bucurati de el!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Naty spune:
La multi ani, Matei!
La multi ani, Andrei!
La multi ani, Deanna!
La multi ani, Fabiana!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
loreema24 spune:
La multi ani !!!
Deanna
Matei
Fabiana
Andrei
Aniversare 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
Nexus spune:
'Neata!
La multi ani sarbatoritilor DEANNA , FABIANA , MATEI SI ANDREI !!!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri.
Mada, la multi ani cu multi pupici...Sa vezi cand o sa ajungi la 10 ani de casnicie cum o sa ti se para....mie mi s-a parut ca au trecut foarte repede.
ana_a la mine sa stii ca a functionat faza cu cura de slabire cu plimbatul juniorului + nopti nedormite.
La multi ani anamari pentru ziua ta care a fost ieri. Nastere usoara si multa sanatate si rabdare sa cresti copilasii. Eu te consider o super mama...mama erou cu 2 copii si o burtica...nu stiu cum reusesti sa faci fata acestei "distractii". Zapacita cum sunt credeam ca e ziua de nume si abia zi am sesizat ca e data de nastere...scuze .
Ca sa nu va mai zic ca ieri uitasem complet ca e ziua de nume a sotului meu. Cand ajung la serviciu incep colegii sa ma felicite pentru el si tot asa... Unde mi-o fi capu' doamne .
Copilul meu doarme de 2 doua ori pe zi, dimineata in jur de 10 si la pranz dupa ce mananca. Ieri a dormit ca ursu' si azi noapte s-a invartit in tot patul de la 2 la 4 de nu stiam ce sa-i mai facem...dai cu ceai, dai cu lapte, dai cu calgel, dai cu leganat cu perna...dai cu leganat in brate...si acum imi pica ochii pe tastatura . Mare bezevenghi...doar 2 nopti din viata lui a dormit 5 ore continuu.
Mihaela & Arthuras Ingeras
poze Arthur
NinaB spune:
sar`na! asemenea! toate bune la toata lumea! si...vorba aissei...sa ne plimbam nepotii in parc impreuna!!!!!!
ionella3003 spune:
si din partea noastra un calduros "LA MULTI ANI!!!" pt. sarbatoritii zilei - Deanna, Fabiana, Matei si Andrei!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul