Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
Mada spune:
salutare fetele
[red]La multi ani, Rares! sa fii sanataos si cumintel si spune-i mamei sa ne mai dea un semn de viata
La multi ani, Ana Maria! sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara cu bebe 3!
La multi ani tuturor Mariilor ![/red]
noi in sf am culcat fata, azi i-am facut pt ptima data ceai, desi nu e mare amatoare, sa-i dam la noapte poate reusim sa scoatem masa de la 4 ca e o ora... tare idioata, plus ca sunt convinsa ca din rasfat se trezetste
asa ca incepem reeducarea
mai fetele, eu si sotul meu sarbatorim azi 10 ani de la primul sarut!
si in octombrie 2 ani de casnicie, mi se pare enorm de mult timp
voi citi maine mai pe indelete ca azi sunt terminata de oboseala
noapate buna
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ana_a spune:
"La multi ani!" Rares, multa voie buna si fericire!!
Anamaria, "la multi ani!" de ziua ta! Multa multa sanatate si toate cele bune, nastere usoara si un bebe 3 frumos si cuminte!
fetelor eu nu mai apuc sa scriu nimic...seara sunt franta de oboseala...sper sa reusesc maine sa va mai zic ce face Stefan...ca imi scoate untul...haha...cum era faza aia cu cura de slabire cand te plimba juniorul???
Va pupacesc pe toate!!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita
georgiana.david spune:
Ce cascata sunt! Am uitat ca azi e Sfanta Maria Mica, cei drept eu o tin pe cea din 15 august asa ca cea de azi o mai uit, scuze si cu intarziere LA MULTI ANI celor ce-si sarbatoresc ziua de nume!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
Am incercat sa incarc povestile pe mail si sunt prea mari,deci nu le pot trimite decat pe messenger beta.
Aniversare 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
anamari spune:
RARES-LA Multi Ani!!!
multumesc fetelor pentru urari, m-ati facut sa ma simt speciala...
-sunt o graviduta fericta azi...
danyce-uff, si eu ma uit la ce mi-a scos Lia dintr-un sertar acum, si trebuie sa pun la loc
...sper ca nu poate sa iasa in strada...
mina-cel mai bun tort va fi facut de mama cu multa dragoste (nu ca la mine, cumparat de la cofetarie)...
asa e Licuriciule-esti un inger...
n-am spus ca UCA e de nota 10..., m-a facut sa rad...
la noi s-au schimbat putin rolurile, am un nepotel de 2 ani si 3 luni acum care e topit dupa Lia- dar la inceput , cand am adus-o acasa o batea si vroia sa o traga de par...acum se uita gales la ea si vrea sa o tina de mana, iar ea ii trage palme si incearca sa-l traga de par...
Lia e maraita din nou- iar o dor gingiile, doar dintii astia nu ies de loc...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
georgiana.david spune:
LA MULTI ANI MATEI!, SA VA TRAIASCA PUIUL MINA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
LA MULTI ANI Deanna Christine SI Fabiana Alexia!
La multe lunisoare Vlad si Andrea Bianca!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
anamari spune:
la multi ani MATEI si FABIANA
la multi ani Deannna-daca nu reusesc sa intru pe 9 in America...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
danyce spune:
MATEI, FABIANA, DEANNA, LA MULTI ANI!, sanatate si numai clipe minunate alaturi de parintii vostri!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
roandre spune:
LA MULTI ANI Deanna Christine, Matei Costin, Fabiana Alexia si Andrei (NinaB, sper sa nu gresesc!)! Sa cresteti mari, sa fiti fericiti si sa aveti o viata plina de impliniri!
Mada, sper sa aud si peste inca 10 ani acelasi lucru pe care l-ai scris pe forum aseara. Sa fiti fericiti si sa va iubiti ca si acum!
Va pup!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mama lui Licurici spune:
La multi ani DEANNA, MATEI si [size=4]FABIANA!!!!![/size=4
Sa traiasca si bebelusii care mai adauga o lunisoara la "venerabila" lor varsta de aproape un an: Andreea Bianca si Vlad!
Geo, chiar ca nu ai de ce sa-ti faci probleme, ca doar ti-am vazut pozele si noi...! Si am uitat e o poza cu Dami care imi place la nebunie (am uitat cum se cheama, si la servici ne-au blocat accesul pe webshots...asa ca nu pot sa iti spun acum).
Lilia, bine ca nu ai pus pozele cu torturile mai acu vreo doua saptamani ca ma imbolnaveam gandindu-ma pe care sa il fac....asa, a trebuit sa improvizez ceva simplu. Dar la anu' nu mai scapi trebuie sa ne traduci ce-i pe-acolo!
PS: Am eu impresia sau lipseste cineva din lista cu bebici?!