Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
herra spune:
quote:
Originally posted by loreema24
Eu nu am mai fost pe aici de mult asa ca ma scuzati daca scriu mult.
[b]nu te mai scuza!
daca vreodata n-am sa am chef de un mesaj luuung am sa sar peste el sau am sa-l citesc pe diagonala!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
mama lui Licurici spune:
La multi ani si noi pentru sarabatoritii de azi! Sa fie sanatosi si sa aiba o viata frumoasa!
Am reusit si noi sa punem in sfarsit cateva poze de la mare in albumul La mare. De la petrecerea de un an cred ca am sa reusesc sa pun poze ...cand sarbatorim anu' 2...da' cine o sa ma certe?!
Cum dorm mai fetelor ai vostri pui asa putin?! Nu sunt obositi si din cauza asta maraiti!? Ca al meu, daca schimbam intr-o zi programul si din diferite motive nuapuca sa doarma cele doua reprize (dimineata si dupa amiaza - cam 1 si respectiv 2 ore), nu ma mai inteleg cu el...maraie din orice, nu-i intri in voie cu nimic...e groasa...asa ca ne chinuim sa nu schimbam programul.
herra spune:
si acum ca am terminat cu legatul de mesajele altora, urez si eu LA MULTI ANI celor ce-si serbeaza azi ziua de nastere sau cea de nume!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
herra spune:
quote:
Originally posted by mama lui Licurici
Cum dorm mai fetelor ai vostri pui asa putin?!
asta ma intrebam si eu...ca Vlad in majoritatea zilelor doarme 3 (trei) reprize: dimineata pe-afara, de la 9 la 11; la pranz, in casa, de la 13 la 14; si dupa-amiaza, afara sau in casa, de la 17 la 18,30.
azi e o exceptie: n-a mai adormit la 17, asa ca a inceput maraiala...
mama lui Licurici spune:
Va rog frumos trimiteti-mi si mie pe PM parola si user name-ul pt albumul comun de pe webshots.
Multumesc!
georgiana.david spune:
Angela, frumos Licurici mai ai iar mazgalit arata bestial!
N-am stiut ca exista un album comun, probabil l-ati creat cand eram noi hai-hui, imi dati si mie user si parola? Multumesc
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Angela am uitat sa-ti zic ca arati super, mai bine nu ma uitam ca iar m-au apucat piticii ca-s grasa si cu burta
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
Tocmai am primit si eu povesti pt copii:Pinochio, Motanul incaltat si Frumoasa din padurea adormita, daca le vrea cineva sa imi spuna.
Fata mea doarme de 2 ori pe zi cate 1 ora,asta in zilele bune. Ca sunt zile in care doarme doar o data. Daca ne jucam cu ea nu e matzaita dar daca trebuie sa stea sg vai de noi.
quote:
---------------------------------------------------------------------
Originally posted by andora
(romantic, Uca si el se sprijineau de acelasi gardut pe malul lacului), el a luat de la mami lui o ramura de salcie si i-a daruit-o fiica-mii cu un zambet larg, ea a luat-o cu acelasi zambet si drept multumire i-a tipaaaaaaaat in fata pastrand insa zambetul ca saracul bebe hop direct la mami in brate .
---------------------------------------------------------------------
Vai de el, dar asta e , cand privesti p scena din asta din afara lesini de ras.Dar sa o patesti tu nu mai e asa haios.Stiu ca asa face si fata mea.
Danyce - ce sperietura, de acum umbla Alma prin tot cartierul
Aniversare 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
pufymic spune:
Loreema eu vreau povesti!!!!Ca de cand am fost mica...a trecut o groaza de vreme....si m-am sclerozat de abia imi mai aduc aminte capra cu 3 iezi(varianta sangeroasa- cred ca m-a impresionat cam tare atunci)!
pufymic@gmail.com
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului