Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
NinaB spune:
danina "vorbeste" daca crezi ca-ti face bine! aici suntem!
mey...se pare ca sadomasochismul este in floare la subiectul asta... adormit leganat, dormit in pat cu parintii, racnit pana i se face voia... aveti nervi frate, nu gluma! sincere felicitari!
georgiana.david spune:
Naty merci pentru lamuriri, mda destul de dragute vacutele da' ce nu inteleg eu de ce nu au ales alt animal, o caprioara sau un cal (ce semet e calul!!!) pe cand vaca, pictata ne pictata tot vaca e
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
ana_a spune:
Salut!
Azi pe cand bucataream eu de zor...cu cine dau nas in nas?venind asa...foarte hotarat cu Stefan...Hihi...sincer sa va spun...la inceput mi-a stat inima in loc cand l-am vazut venind asa de sigur pe el de parca umbla de cand lumea
pupici la mamici si bebici si burtici!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita
georgiana.david spune:
Ana frumos cadou de ziua de nume!
Danyce, e bestiala Alma, imi si imaginez ce fata ai facut cand ai descoperit pamantul in geanta
loreema24 spune:
La multi ani !!!
Razvan
Mara
Ioana Alexandra
Alexia Anca
Raluca Maria
Danina – sanatate multa si putere sa razbitzi peste toate greutatzile cu bine.
Pufymic – stiu cum e cu somnul.Si eu am pus-o azi in patut sa adoarma singura……..ti-ai gasit……..dupa jumătate de ora i-am dat biberonul cu lapte si a adormit singura.La noi tot e un pas inainte.
Ana – stai ca e abia inceputul. Eu tin fata mai mult in patut,cum o las jos se si ridica si pleaca singura prin casa,dar mi-e frica inca sa o las. Azi in parc a mers cam 500 m pe jos si s-a impiedicat doar de 3 ori. Deja e „umblatoare „ fata dar tot mi-e frica
Aniversare 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
roandre spune:
LA MULTI ANI RAZVAN si MARA si mult noroc va doresc!
Iata inca 2 puiuti de om care au trecut la stadiul de copilas de la cel de bebelus!
Danina, multa sanatate iubita si sper din tot sufletul sa aud cat mai curand vesti de bine de la tine! Repet si eu ce-au spus fetele: daca iti face bine sa vorbesti, sa ceri ajutorul, sa plangi pe "umarul" cuiva sunt si eu aici.
Ana, felicitari pt cadoul facut de Stefan! Hehehe, acum cateva zile spuneai ca nu vrea deloc sa meaga singur si acum ia uite la el!
Noi maine, de fapt azi plecam din bucuresti si am scris repede mesajul sa urez si eu toate cele bune sarbatoritilor!
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
aissa spune:
N-am somn eu dimineata, dar vad ca si voi sunteti productive in timpul noptii.
Danina, multa sanatate si lasa deoparate gandurile negre. Asa cum au zis fetele, poti sa te descarci oricand, aici suntem si fiecare dintre noi te va ajuta macar cu un umar pe care sa iti plangi necazul daca altfel nu poate.
La multi ani Razvan si Mara!
Fetele, vreau si eu un sfat cu privire la...patutul pliant. Sunt pusa pe schimbat "mobilierul". Daca tot luam alt carut vreau sa iau si pat din ala pliant nu pentru ca am calatori nespus de mult, dar pentru a nu ma mai stresa ca se loveste fata. Faza e ca vad ca multe sunt de aceleasi dimensiuni (~1,20/0,60) iar cele de la Babycare sunt si ma late dar mai scurte (~1,10/0,78). Are cineva patutul de la Babycare? Sunteti multumite? Eu ma gandeam ca e bine ca e mai lat...dar mi-s fi dorit sa fie si la fel de lung ca asta pe care il am acum, in ideea ca va dormi pana pe la 3 ani in el daca tot il schimb acum. Faza e ca am pus anunt de vanzare la patut si deja aseara aveam "cumparator" si eu nu m-am hotarat ce sa iau...si a trebuit sa ii spun domnului respectiv ca nu am unde culca fata si sa mai astepte.... Cautand info despre carut am aflat lucruri negative despre Babycare si nu stiu daca fac bine ca rasfrang ideea si asupra patului sau doar la carucioare au "hibe".
andora spune:
LA MULTI ANI!!!!!
RAZVAN SI MARA!
Sa fiti sanatosi, frumosi si iubiti!
Si La Multi Ani bebeilor care serbeaza ultima aniversare de lunisoare, inclusiv Gogonetei mele
Ana, eu ti-am visat Stefanutul azi noapte, mergea de zor studiindu-mi casa, pe bune, fara misto, si nu stiu de ce ca ieri n-am apucat nici sa mai intru ca lumea pe aici, d'apai sa ma uit la poze . Acum stiu insa de ce
Ramona, multumim de urare si felicitari pt 500m cu 3 "poticniri"! Mi se pare super! La Gogo nu sunt nici 6m cred fara sa cada, de aia n-o prea las... ca zilnic capata cucuie, ieri ultimul de la o bara din parc...
Aissa nu stiu despre Babycare dar bafta la cumparaturi!
Si Mihaela drum bun!
Naty am primit mail, poate ne vedem ca stam prea aproape si e pacat
Fetelor citind discutiile voastre cu adormitul inseamna ca eu sunt o fericita. Dupa ce a dormit vreo 2 luni in patutul ei, apoi vreo 6 cu noi (din comoditate), de 2 luni doarme iar in patul ei fara nici un protest. O pun la nani, pun caruselul cu iepurasi in functiune si biberonul in gura si gata. Cand se satura si-l scoate singura, apoi si-l ia cand mai vrea (ceea ce nu e prea bine insa, ca se lalaie mult la un biberon cand are chef). Am incercat sa fac pe Pavlov si sa-i formez reflexul cu caruselul, vad ca deocamdata merge.
In rest... raportam inca un baietel facut sa planga de tipetele binevoitoare insa ale Ucai.
Uitam, multumim mult de urarile de sanatate pt sot. Nu-l mai doare insa el care nu statea locului o clipa e pus acum la respect si... nu-i convine. Iar eu simt din plin lipsa contributiei lui la bunastarea casei
Va pupacesc si va doresc un super week-end!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Naty merci pentru lamuriri, mda destul de dragute vacutele da' ce nu inteleg eu de ce nu au ales alt animal, o caprioara sau un cal (ce semet e calul!!!) pe cand vaca, pictata ne pictata tot vaca e
se spune ca tocmai asta e si ideea, sa testeze reactia publicului la un lucru indedit!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
elyanne spune:
La multi ani Mara si Razvan!
Danina multa sanatate!
Naty, iti zic si io dupa o mie de ani cu incaltarile... Eu i-am luat pantofiori de la Crido Kids de pe Mosilor, unde au numai pantofi. Pp ca poti gasi si in Mall sau Unirea... Sunt din piele, interior, exterior si au fost 30 ron, erau la reducere. Dar, ghete aveau cu 70-80 ron, si erau foarte frumoase, din piele... Cred ca sunt mai ieftine ca la Timberland...
Aissa... legat de patutul pliant... am auzit de la verisoara mea (care mi-a zis sa nu fac greseala sa-i iau) ca a casut de nenumarate ori din el, pt. ca reuseste sa se agate de partea de sus si fiind mai flexibil, se lasa si se arunca copilu peste bord...
Acu iti zic din auzite... posibil sa depinda si de ce fel de patut este...
Da' io as prefera sa se buseasca de patutul de lemn, decat sa cada in cap... In plus, la patutul de lemn mai are si aparatori, deci nu e chiar atat de rau...