Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
georgiana.david spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
andora spune:
Hihihi... tot a propos de Cow Parade.... cica va avea loc o licitatie pt cele 50 de vaci pictate... poimaine la Sala L Rebreanu T National.... cica "The Charity Auction benefitting the Special Olympics Romania will be hosted by Mihaela Radulescu"... asta ca nota informativa, poate aveti un ban in plus si vreti sa-l donati.. o vacuta pe langa casa omului e de aur .. laptic, chestii.... hai c-am innebunit, ignorati-ma, fug la copil ca nu mai are stare
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
pufymic spune:
Buna fetelor!
La multi ani!!!!! Mara si Razvan!!!!
Ana la Stefan umblaretul! De-acum incepe distractia!
Aissa ce mai face pitic? Tu cum te mai simti?
Mai fetelor, de reeducare....eu cred ca e chiar necesara(cel putin la noi), daca n-am avut minte sa-l educam ca lumea de la bun inceput! Asa ca il mai las sa urle ....ca poate odata si odata tot adoarme singurel...sau poate nu....ramane de vazut!
Oricum Alesio e mamos din cale afara! Nu pot face un pas fara sa fie si el dupa mine! Daca ies dintr-o camera si merg in alta , hop si el! Aseara am fost la o vecina care are o fetita ceva mai mare, dar topita dupa bebici.Dar Alesio n-a stat sa se joace cu Alexandra decat daca am stat si eu in camera cu ei.Daca incercam sa ies din camera venea dupa mine!
Voi patiti asa ceva cu piticii?
Acum fug sa ma pregatesc sa ies cu bazucu la plimbare ca nu mai are stare in casa!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
elyanne spune:
Parerea mea... educarea bb se face cand sunt mici... si fraieri...
S-a lasat copilu' sa planga pana a adoarmit... acu o pun in patut, inchid usa si se culca singura...
S-a culcat copilu' in sacu' de dormit de la inceput... acu' nu protesteaza... si am siguranta ca nu se arunca peste bord... cel putin pana se a intampla ... totusi sper ca nu...
S-a spalat copilu' pe dinti de cand au aparut... nu a comentata niciodata...
Astea mi-au venit in minte acu... or mai fi...
Le-avem si noi pe ale noastre, ca nu poate fi copilu' perfect. Cu mancatu e tragedie... dar, de cateva zile, sa n-o deochi... mananca super bine...
Mada spune:
Cu intarziere spun si eu la multi ani! sarbatoritilor de ieri si cele care sarbatoresc ziua de nume, Ana
Deanna Christine, Andrei, Matei Costin si Fabiana Alexia!
Si la timp spun azi LA multi ani!
Razvan si Mara
Sa fiti sanatosi dragi prichindei, sa aveti parte numai de bucurii si lucruri bune!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ionella3003 spune:
La multi anisori sarbatoritilor zilei, Mara si RAzvan!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
andora spune:
Buna fetelor, ce mai faceti? Noi o sa iesim iar afara dar vroiam sa-i spun Ionellei ca nu pot atasa pozele la mail, nu stiu de ce se tot blocheaza... lasa ca incerc de pe alta adresa de mail Si Ralucai (Naty) ca-mi pare rau ca n-am ajuns azi pana la 11.30 in parc, dar saptamana viitoare nu mai ratam intalnirea, chiar intr-o dupa amiaza daca poate
Va pupic si distractie placuta pe unde va aflati !
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
roandre spune:
Salut!
Ne-am intors si noi acasa si vad ca n-a mai scris nimeni pe forum de ieri...nu a mers DC-ul iar?
Aissa, referitor la patut eu zic sa nu mai cumperi altul caci nu stiu daca mai are rost. Alexia mea are patut de lemn si desi la inceput (adica atunci cand a inceput sa se ridice in picioare) se lovea destul de des acum nu se mai loveste deloc. Pe margine eu am pus aparatorile si totul e ok. Noi nu am mai reusit sa-i cumparam pat pliant/tarc si acum nu-mi pare rau. Cand plecam din Bucuresti ori stau eu cu ea in camera cat doarme ori ii pun o plapuma pe jos si doarme acolo fara nici o grija ca o sa cada din pat (desi stie sa se dea singura jos...dar mi-e ca in somn sa nu se rostogoleasca si sa ajunga pe jos). Dar in tarc se lovea? Adica ma gandesc, nu poti s-o culci in tarc pe post de patut? Adica sa cumperi o saltea si s-o pui in el? Eu ti-am zis parerea mea, nu cred ca se merita sa-i iei alt patut atata timp cat cele pe care le ai sunt in stare buna.
Iar despre babycare...nu stiu ce ai auzit/citit despre carucioare dar eu am carucior de la ei (primul carut...a fost destul de ieftin, 2'7 mil lei luat din Bucur Obor) si sunt foarte multumita de el. Pana la 7 luni am plimbat-o zilnic pe Alexia cu el iar de atunci si pana acum l-am dus la Valea Lunga la soacra-mea unde ne ducem destul de des si il bag prin toate gropile posibile si pot spune ca arata mai bine ca asta nou de l-am luat. Acum, poate am avut eu noroc de un carut bun...
Cat despre educare/reeducare...hmmm, usor de zis, greu de facut in cazul nostru. Alexia seara si chiar si ziua adoarme numai daca e cineva langa ea in pat (in patut singura adoarme doar daca e foarte foarte obosita). daca o las singura in patut se pune pe urlat pana vomita tot ce a mancat de nervi. E o santajista si jumatate! Oricum, dupa ce adoarme o pun in patut si nu mai am treaba.
Cu spalatul pe dinti...noi nu prestam inca operatiunea asta pt ca ea inca papa laptele in somn si ar fi cam inutil s-o spal inainte de a papa. Iar daca o mai dor si dintii sau maselele clar nu deschide gura!
Mai asteptam cu operatiunea asta.
Cu olita...faca kk la olita daca prin eu momentul si o pun...altfel nu stie sa zica atunci cand face si nici nu are ore fixe de facut. Eu totusi ma bucur ca accepta olita, ca sta pe ea, ca nu plange...o sa vina si momentul sa realizeze ca trrebuie sa spuna cand face ceva!
Mamoasa, n-as putea spune ca e...din contra, pleaca cu oricine si ma lasa! Dar acasa daca suntem noi doua e adevarat ca ma urmareste peste tot incat nici la baie nu ma pot duce fara ea. Totusi daca-si gaseste ceva interesant de facut prin casa eu pot sa si dispar ca nu o intereseaza...a se cti atunci cand face cate o prostie!
Va pup!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Pe unde umblati de nu mai da nimei pe aici? Se vede ca e timp frumos....
Alesio doarme asa ca bantui eu pe forum putin....cand se trezeste mergem in parc!
Roandre, eu il spal pe dinti seara, chiar daca noaptea suge, macar se invata cu ritualul....ca efect nu prea are spalatul in conditiile astea, asa ca nici nu-l spal cu pasta.
La olita si eu il pun pe Alesio cand observ ca vrea sa faca ceva....dar de regula e gata facut! Dar oricum il pun! Si cand ii zic hai sa te puna mami pe olita vine langa mine, bate din piciorute si chiuie de bucurie( deci asta ii place).
Noi numai cu somnul l-am invatat prost, si acum ne chinuim sa-l dezvatam! La urmatorul bebe macar vom sti sa nu mai facem aceleasi greseli!
Sa aveti o duminica placuta!!!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
georgiana.david spune:
Fetelor am intrat ca sa ma plang.... Ioana maine incepe scoala, clasa I! Am niste emotii de lesin, aseara am calcat niste rufe printre care si uniforma si nu va spun cat am plans
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72