Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, va multumesc sincer de sfaturi...parca deja dau inapoi.
Ideea era urmatoarea: ca nu numai cand se ridica se loveste ci si cand se tot intoarce. Bine, sunt constienta ca mai mult bubuie placajul dar ma gandeam ca sunt mai bune alea. Aparatori am dar nu sunt atat de late cat e inaltimea patului, adica tot gaseste un loc de dat cu capul...si cu gura (v-am zis ca si-a spart buza o data). Tarcul meu e patrat, 1/1 si nu incape in dormitor. M-am gandit sa iau o saltea pentru el si sa incerc sa o culc acolo. Oricum ale mele sunt in stare excelenta nu buna, si tarcul si patul sunt impecabile. Asa ca se poate sa renunt la idee, mai ales ca ma gandesc ca nu o sa mai aiba prea mult timp loc in ele si o sa luam/facem probabil mobila speciala de copilasi. Vedeti, de aia e bun forumul....
De babycare, de rau, am citit aici pe forum, cand am deschis subiect referitor la carucioare. Dar normal, se poate ca si cele ce se plangeau de firma asta sa fi avut ghinion pur si simplu.
Inca o data va multumesc.

Pufy, intrebai de Ale...ea e cumintica, poate prea cuminte. Acum nu sufar de masochism sa mi-o doresc mai rea dar observ in relatiile cu alti copii ca nu e deloc agresiva, ba chiar sta prea moale. Exemplu: ne plimbam zilnic cu o fetita care e mai mica cu aproape 2 luni decat Ale. E adevarat ca e mai zvarluga, merge dinaintea ei, e mai micuta si muuult mai energica. E, si asta mica o musca pe Alexandra si asta a mea sta ca fraiera. Cand au venit la noi asta mica si inca o fetita, Alexandra, cea mai mare dintre ele, statea in fund si le urmarea iar ele efectiv o escaladau, o daramau. Si ea doar se uita la noi, parca pune botic, dar nu se apara, nu plange.... As vrea sa reactioneze si ea cumva, sa nu o incalece oricine.
Altfel, pe dinti inca nu am spalat-o (sa imi fie jena...), de papat daca are chef deschide gura, cand nu (mai) vrea scutura capul si da si din maini daca nu pricep.
E un copil cuminte, putin puturos dar foarte calma. Seamana foarte bine cu Tony care e tot balanta si care ma scoate uneori din minti cat e de calm. Si la fel si el...prea se lasa calcat in picioare de multi, nu il enerveaza (mai) nimic... Eu una sunt vulcanica si cand ii vad asa molcomi ma enervez pe calmitatea lor...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aissa pentru Ale cea cuminte!Sa stii ca si al meu e cam la fel, in relatiile cu alti copilasi, e nervos doar daca eu nu-l las sa faca te miri ce-i trece prin cap si nu e voie.Eu zic ca mai trec cateva luni si or incepe si ai nostri sa fie mai agresivi, cred ca au chestia asta in sange de mici...altfel nu-mi explic de de lovesc copii mai ales daca parintii lor nu i-au lovit niciodata si nici nu au participat la astfel de scene....
Cat despre patutz, si eu zic la fel ca si celelalte fete, daca iti mai aduci aminte ca-ti spuneam eu cum va da cu barbia de margine pe cand abia se ridica in picioare, ei bine, uite ca nu a trecut chiar asa de mult timp...si iti mai spun ca la un moment dat va invata ca se loveste, si va fi mai precauta, Stefan deja stie de mult cum sa sara in patutz isi tine manutzele departate si nu mai atinge cu barbia marginea Cat despre lovitul in gratiile patutului, sau placaj, si asta o sa invete, si va fi mai precauta, si oricum, nu se loveste atat de tare precum suna placajul
pufymic, da e cald si frumos afara, si profitam din plin de vara asta prelungita si calda, si sper din tot sufletul sa avem si o toamna la fel ca mintenas vin ploile si apoi tot prin casa vom sta...Deja ma tot gandesc ce jucarii sa-i cumpar la Stefan pentru vremurile ploioase ce vor veni, cu ce sa ne umplem timpul in casa....
Ma bate gandul sa cumpar un topogan micutz, sa-l pun pe hol, pe langa masina cu care il plimbam seara dupa ce se intuneca si il bag cu greu mare in casa, o tricicleta...si of cate as mai cumpara eu daca as avea bani mai multi

Despre Stefan ce sa va mai zic...e un strengar si jumatate, e foarte perseverent, incearca sa mearga singur, cade in funduletz, si se ridica, mai nou se chinuie sa se ridice din funduletz in picioare fara sa aiba vreu sprijin, si reuseste, nu totdeauna dar persevereaza.Ieri ia adus la tati o pereche de sosete din sertarul meu, sa le incalte, pentru ca era descultz.Stie ca eu imi iau sosete de acolo in fiecare dimineatza si se bate cu mine sa apuce macar un pic sa ma gadale la degete si cum la vazut pe tati fara sosete sa dus tzinta la sertar sa-i aduca o pereche...binentele dupa ce la gadilat si pe el...E tare simpatic!A invatat multe lucruri, parca ne intelegem cu el...e tare cuminte, se joaca mult, cu jucariile lui, imi aduce pe rand cate o jucarie sa-l alerg cu ea prin casa...un catel, o masina...ce gaseste.Inca nu-l [pot declara umblator...e mai sigur de-a busilea, dar oricum, se straduieste sa umble si in picioare, parca tot mai bine, si tot mai sigur pe el.

danina, multa sanatate si din partea mea, noi toate gramada suntem alaturi de tine

andora...hihi...si uite cum ti sa adeverit visul....

oh...cat despre educare...eu ce sa spun...al meu sa educat singurel, mai am de cizelat pe ici pe colo, doarme singur, mai sare peste regula cand e foarte obosit sau il dor dintisorii sau pur si simplu ii este dor de o dragaleala la noi in pat dar nu ma pot plange. Singura mea problema cu el este incapatanarea, daca vrea ceva, nu-i chip sa-i scot din cap, nu-l pot prosti cu nimic, cand era mai mic daca ii dadeam o jucarie in manutze uita...ei bine...acum nu mai uita, si uneori mai urla si se trante nervos pe jos, dar fiti sigure ca nu a reusit sa ma induplece,. mai ales ca stiu eu cum vine asta...data viitoare nu face decat sa urle cu cateva secunde sau un minut mai mult ca sa primeasca ceea ce de fapt nu-i pentru el....
L-am lasat o singura data sa planga in tarc, langa mine, in bucatarie...i-am tot spus ca "nu pot" sa-l iau acum de acolo, ca am treaba...a plans un pic apoi se pare ca a inteles pentru ca statea in tarc si cate 30 de minute fara sa planga, jucandu-se.

georgiana draga, bucurate ca ai o fata mare...hihi...care incepe scoala...ce mandrie pe tine!!Sa ne spui cum a fost prima zi de scoala!Felicitarile mele!

wow ce mesaj lunggggg m-am luat cu vorba...acu daca Stefan doarme...
pupici multi pentru toate!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Cu intarziere spunem si noi La multi ani!
Marei si lui Razvan, sanatate si bucurii si viata lunga alaturi de parintii vostri.
Noi ne-am intors in sfarsit din turneu cu o Alma la fel de nazbatioasa. La matusa sotului a avut de-a face cu toate broastele femeii (colectioneaza tot felul de obiecte in forma de broasca), iar ieri seara parca era o priveliste de dupa razboi cu broaste prin toata casa matusii. Azi dimineata am avut ce strange dupa Terminator Alma.
Geo, ii uram Ioanei sa aiba parte de o prima zi de scoala frumoasa si sa fie o scolarita model!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor!
Chiar ca vreme superba we asta, deci mesaje putine. Noi ne-am cam dat programul peste cap ca a venit finutul in vizita si el are alte ore de somn.. drept pt care ne vom distra pana tarziu azi.
Geo in primul rand Ioanei bafta maine la scoala !!!! Sa faci poze in uniforma si sa ne spui cum i-au placut d-soarei tale colegii, invatatoarea, clasa...
Am citit ce a facut Stefanutu' Anei- bravos ca are grija sa nu raceasca tati !... Si cum a ravasit Alma broastele matusii (a propos, nu cumva bunicul ei avea si dansul o colectie "aranjata" de Alma? daca ma insel iertare.. nici nu mai stiu de ce era colectia).... Mihaela si Pufy, si noi la fel cu kk, facem la olita cand ne pune mami. pupici Alexiei si lui Alesio . ce frumos suna alaturat....
Aissa si noi ne tot lovim de gratiile patutului de lemn... si parca niciodata nu are loc si-si tot baga picioarele ... prin gratii. Avem insa si un tarc (care insa ocupa mult loc si il tinem mai mult strans ) in care ar dormi perfect.. nici eu nu stiu cum i-ar fi mai bine. pt Ale!
Noapte buna tuturor! Si maine o zi super, mai ales boboceilor de la scoala !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Fiti sigure ca o sa va povestesc prima zi de scoala a Ioanei si evident cu poze!

Cat despre loviturile de barele patului, si Damian este campion dar n-am ce-i face!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Georgiana, tinem pumnii pt prima zi de scoala a Ioanei si chiar astept cu mare interes sa ne povestesti maine cum a fost! Cu siguranta tu ai de o mie de ori emotii mai multe decat Ioana!
Ea ce zice? Vrea sa inceapa scoala, sa-si cunoasca invatatoarea? Eu imi aduc aminte ca eram tare nerabdatoare si mi-a placut foarte mult in prima zi la scoala.

Aissa, ne bucuram toate cand vedem ca avem cu cine ne sfatui aici pe forum. O sa vezi ca in curand n-o sa se mai loveasca asa des sau rau Ale in patut. Eu pe marginea de sus a patutului am pus aparatoarea indoita in doua (cum sa explic...jumatate vine in patut, jumatate vine in afara patutului si cusuta pe mijloc printre gratii).
Si nu mai e mult si o sa vina vremea sa-i luati mobila pt copilasi si n-o sa mai ai ce face cu patutul.

Ana, super faza cu sosetele. Chiar vroiam sa va zic ca si Alexia intelege cam tot ce-i spun si reactioneaza la comenzi in sensul ca face ceea ce-i cer....deja nu mai e bebelus, chiar a crescut!
Sa vedeti ce frumos pune dopul la sticla si incearca sa-l desfaca rasucindu-l...
marea ei placere acum e sa se cocoate...pe scaunul de masina, pe o geanta cazuta pe jos, pe orice gaseste...si cat mai sus daca se poate!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

buna dimineata si o zi minunata pt. proaspetii scolarei! Felicitari, Geo, pt. Ioana, ce domnisoara ai deja! Asteptam cu nerabdare impresii (si ale mamicii) despre prima zi de scoala!

apropo de ciorapi: l-am invatat pe alex sa miroase florile; si acum, daca are o floare, frunza, fir de iarba in manuta, intinde la toata lumea sa miroase si stramba din nasuc. Si, ca sa fie el multumit, trebuie sa mirosi si sa stranuti... si ma trezesc intr-o zi, ca-si scoate un ciorap din piciorus si i-l intinde lui taica-su sa il miroase... am ras cu lacrimi!

andora, nu-i nimic daca nu poti trimite pozele, o sa la iau din album, sar-na oricum!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

CU O MICA INTARZIERE, DAR DIN TOT SUFLETUL SPUNEM SI NOI: LA MULTI ANI PTR MARA SI RAZVAN!! SA FITI SANATOSI, ASTA E CEL MAI IMPORTANT... PUPICI MULTI MULTI DE LA NOI.

GEORGIANA, felicitari ptr scolarita Ioana. Sunt sigura ca astazi tu ai mai multe emotii decat ea. Speram sa va fie totusi o zi plina numai de amintiri placute

SI LA MULTI ANI PTR ILINCA IOANA SI ROBERT ALEXANDRU!!!!
Incet-incet trec bebeii in listuta copilasilor...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! pentru Mara, Razvan, Ilinca Ioana si Robert Alexandru.Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

Aissa, eu am patut, carucior si cadita de la BabyCare si sunt foarte multumita de ele. Nu am avut niciodata probleme cu ele.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LA MULTI ANI ILINCA IOANA si ROBERT ALEXANDRU!

Georgiana, m-am tot gandit la tine dimineata asta...de abia astept sa apari pe aici si sa ne povestesti!

Ionella3003, super faza cu ciorapul...hihihi, ce le trece prin cap pustilor astora!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput