Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
mama lui Licurici spune:
Neata si... La multi ani!!
Sa o iau in ordine:
Geo, nu cred ca erai trista cand pregateai uniforma fetei ci, mai degraba superemotionata. Oricum, noi tinem pumnii pentru noua scolarita si asteptam povestea primei zile de scoala!
Aissa, sa stii ca si patutul meu, pliant, duce la cucuie, vanatai si buze sparte... e adevarat ca saritul din patut inca nu s-a produs (si nici nu-l prevad, mi se pare OK din punctul asta de vedere)...da' chiar se gasesc locuri de dat cu capu' si in asta pliant...asa ca si eu sunt de parere sa nu mai faci inca o achizitie.
Ana, Stefanutul plimbaret!
Apropos de copii tantalici...ieri ne plimbam si ne intalnim cu un alt carut cu o fetita de un an jumate. Dupa introduceri si cateva schimburi de pipaituri (intre copii, nu intre parinti!) parintii fetitei spun Licuriciului ii dai suzeta fetitei noastre? Al meu copil scoate suzeta si i-o intinde fetitei. Eu, n-am de lucru si o intreb pe fetita ii dai si tu acum suc baietelului? (ea tine in mana un biberon mic de plastic plin cu suc). La intrebarea mea, fata arunca cu biberonul in capul copilului meu...! Nu l-a lovit pre tare, ca nu l-a nimerit din plin, da' noi tot am plecat de langa ea ca era periculoasa!
In alta ordine de idei, azi facem vaccinul de 1 an si am pregatit o lista cu intrebari pt nenea doctoru', intre care Cand putem incepe sa fumam pentru ca Licuriciul are o slabiciune pentru chistoacele de tigari de pe strada. Si sa-i cumpar un pachet sa le aiba pe ale lui...poate asa nu-l mai atrag alea de pe strazi!
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by mama lui Licurici
In alta ordine de idei, azi facem vaccinul de 1 an si am pregatit o lista cu intrebari pt nenea doctoru', intre care Cand putem incepe sa fumam pentru ca Licuriciul are o slabiciune pentru chistoacele de tigari de pe strada. Si sa-i cumpar un pachet sa le aiba pe ale lui...poate asa nu-l mai atrag alea de pe strazi!
da, e buna intrebarea! Ne inscriem si noi in clubul pasionatilor de chistoace si speram sa ramana doar atat, mai ales ca nici mama nici tata nu fumeaza... dar... mai stii???
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
nature spune:
Buna dimineata mamici,
Eu nu am prea apucat sa mai intru pe forum si imi lipseste!
Geo, ce fata mare ai! Bafta multa si multa rabdare tie!
Pufy, ce mai faci? Ce face Alesio?
Lilia, nu ne-ai mai povestit de Amelia.ieri m-am gandit la ea...
Voi ce mai gatiti?Ce peste le dati copiilor? Noi nu am cumparat inca peste, stiu ca tre' sa fie cu carnea alba, dar nu stiu de care ( sa fie proaspat, nu congelat, si cu putine oase).Azi ii facem spanac, ieri am papat macaroane cu branza...Dar m-am cam blocat, nu prea i-am mai facut chestii noi...Ma gandesc la niste ardei umpluti, dar stiu si eu?Voi le-ati dat?
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
Nexus spune:
Buna fetele!
La Multi Ani pentru sarbatoritii zilei Ilinca Ioana si Robert Alexandru! Sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti viata plina de bucurii!
Bafta Ioanei in prima zi de scoala. Sa paseasca cu dreptul pe drumul lung ce va urma...scoala. Georgiana te asteptam cu detalii si poze.
danyce zici ca suntem in 1001 de nopti.. in fiecare zi cate o nazbatie de-a Almei. E o super fetita plina de idei nastrusnice.
danina, multa sanatate si o gandire cat mai pozitiva. Am vazut pozele fetitei tale si e o scumpica. Zambetul ei sigur te va ajuta sa treci peste momentele grele si sa uiti de multe necazuri.
Multi pasi inainte pentru Stefanut!
Si apropo de ciorapi...cred ca sunt jucaria favorita a multor copii. Arthur isi scoate cate o soseta... trage de ea, freaca piciorusele...dupa care incepe sa mearga de-a busilea cu ea in gura...foarte fericit!!!
Reeducare...oare vom reusi vreodata sa adormim singuri in patut? Am incercat si noi...dar protestele au fost asa de vehemente...vai de urechile vecinilor. Credeti ca e fraier...nu-i mai bine in brate la mami leganat? Pana cand? Zice mami...pana se va insura si-l va tine in brate nevasta...
Despre spalatul pe dinti...nici noi nu l-am practicat pana acum, dar trebuie sa incepem. Chiar vroiam sa va intreb daca si cum ii spalati pe copilasi pe dinti.
aissa exista si copii cuminti? Pupici pentru Alexandra...e bine pentru ea sa fie asa echilibrata, dar poate sa mai sara si ea din cand in cand la cei ce o musca .
Va pup si va doresc o zi buna.
poze Arthur
Nexus spune:
nature, eu i-am dat copilului ardei umpluti cu piept de pui si i-au placut foarte tare. Cred ca se saturase saracu de supa de fiecare zi. Pana acum peste nu am incercat, cu toate ca este timpul.
Apropos de tigari...vineri seara la o terasa cu niste prieteni a caror fetita (1an si 2luni) se juca cu pachetul de tigari....Dintr-o data tipete si fetita cu gura plina de tutun...No comment...
poze Arthur
frosa spune:
Daaa a facut si baiatul meu 1 an, nu-mi vine sa cred ...
fetelor va multumesc pt urari ionella, roandre, aissa, andora, elyanna georgiana, pufymic, mada, danyce, LiliToma, ellen.
Din pacate nu prea am mai avut timp sa scriu si sa va povestesc cum a fost la mot. Pot sa va spun ca a ales aproape ca frasu': papiota, BANI si cheile de la masina ..
va pup si
La multi ani Robert Alexandru (il cheama exact ca pe fimiu' al mare) si Ilinca Ioana
ionella3003 spune:
La multi anisori si din partea noastra sarbatoriltilor zilei Ilinca Ioana si Robert Alexandru! Sa cresteti mari si spuneti-le mamicilor sa ne mai povesteasca si noua ce mai faceti!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
danyce spune:
La multi ani! sarbatoritilor zilei, Robert Alexandru si Ilinca Ioana. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi cu nastrusniciile voastre.
Nature, eu ii dau Almei deja aproape tot ce mancam noi (numai fripturi cu vin nu a servit incasi nici nu o va face in curand), inclusiv ardei umpluti si sarmalute. Peste eu ii dau in mod regulat pt ca e foarte sanatos si ajuta la memorie. Cel mai des ii dau cod si pastrav, dar mai serveste domnisoara si somon din cand in cand.De obicei il gatesc la cuptor cu marar si putin unt sau ulei de masline. Codul se poate pregati si cu cos de rosii si masline, ceapa, toate puse intr-un vas la cuptor.Somonul se poate servi cu putina smantanica cu marar, dar nu e obligatoriu.E delicios cu paste.
Nexus, ai dreptate cu cele 1001 de nopti. In fiecare zi ii trece ceva prin capsor Almei, cel putin cate o chestiuta. Astept sa vad cu ce ma serveste azi. Numai ca o sa fiu azi putin smechera si o sa o duc la plimbare imediat ce pleaca nenea care ne verifica centrala termica si ma mai inorc cu ea cand doarme, iar cand vine taticul ei de la servici i-o plasez pe neastamparici si imi vad eu de planurile mele.
Andora, eu nu mai stiu ce-am zis ca a ravasit candva pe la bunici, mai ales ca atunci cand e acolo se razboieste cu tot ce-i iese in cale: cu revistele pe care le strange bunicul intr-un cos sub masa, cu lemnele de le semineu si cu granitul din fata semineului (incearca ea sa scoata placa, asa cum a reusit acasa cu o stinghie de lemn de usa). Ideea e ca nimic nu e safe cand apare Alma pe acolo, dar daca i se spune in repetate randuri ce nu are voie si, mai ales de catre mai multi adulti, se calmeaza pe moment.
Gata, plec sa-i fac cafea la nenea asta cu centrala. Pupici si o zi buna,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
La multi ani Ilinca si Robert!
Mistooooo faza cu fumatul. Fetita de care va spuneam ca o musca pe Ale este mare amatoare de chistoace. Si intr-o seara, maica-sa (care e la mamici de nov-dec aici pe forum) se bucura nevoie mare ca papa fiica mofturoasa altfel niste fagaras de la o alta mamica si cand m-a atentionat sa ma uit la pitica cum mananca o vad cu gura plina de branza + .....tutun. In timp ce maica-sa o indesa cu fagaras, smechera luase si o tigara din pachetul de pe banca si o muscase. Am sarit amandoua sa ii scoate din gura, era chiar tot tutunul in gura ei!
Nexus, da exista si copii cuminti . Nu pot zice ca a mea exceleaza la capitolul asta (sa nu cumva sa o deochi) dar fata de altii....e un inger. Un ingeras mai babalau asa, dar..... Mie imi place felul ei de a fi, calm, pana la punctul la care e fraiera. Ma tem sa nu fie la fel si in viata, as vrea-o mai bataioasa.
Fetelor, m-ati convins cu patul, asa ca mai mult ca sigur renunt la idee. Astept azi un telefon ca la sfarsitul saptamanii cand intrasem in vrie cu cumparatul am sunat la magazin la Chicco sa intrebam de modelul pe care il vroiam noi si au zis ca ne suna azi ca or sa caute in depozit. Si daca m-or suna aia si imi zic ca au adus patul pentru noi....oi vedea ce oi face.
Georgiana si eu ma uitam azi pe strada la mamici care isi duceau copiii la scoala si ma gandeam la tine. Astept sa ne povestesti cum a fost si sa ne arati poze. In parc erau o familie cu o fetita care cred ca incepuse scoala si o filmau de zor.... Ce drag imi e cand ii vad asa micuti si cat de seriosi merg ei cu ghiozdanele in spate...
aissa spune:
Spre exemplificare: ispravile unui copil cuminte