Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Buna mamici!
LA MULTI ANI!!!!!
Ilinca
Robert
Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!!!!
Geo cum a fost prima zi de scoala pentru Ioana? Emotii?(tu sigur ai avut)!
Patrice noi suntem bine, Alesio tot neastamparat....si scump!Ilinca cum mai e?
Aissa hai sa facem schimb: ti-l dau pe Alesio o sapt. si mi-o dai tu pe Alexandra sa ma mai odihnesc si eu putin daca e asa cuminte!
Frosa ce inseamna "frasu'"? Frate-sau sau frastu?
Noi am fost azi la plimbare....si am venit cocosata acasa de cate ori m-am aplecat sa-i culeg la prapaditu' asta mic de fiu-meu papucii si sosetele de pe jos!....Dar macar asa a stat cuminte in carucior
Pupici!
Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Naty spune:
Zic si eu sarbatoritilor din weekend La multi ani, Razvan si Mara!
... si celor de azi La multi ani Ilinca Ioana si Robert Alexandru!
geo wow ... prima zi de scoala! Ce emotionata trebuie sa fi!
la eleva mica si asteptam impresii!
Eu am fost ieri la nunta prietenei mele cea mai buna. Superba si slujba si petrecerea si rochia si mai ales mireasa. Cred ca a fost cea mai frumoasa mireasa pe care am vazut-o! (ea e oricum tare frumoasa)
Ce sa va zic, am chefuit toata noaptea, iar acum mi se inchid ochii de somn, mai am un pic si adorm cu capul pe tastatura.
M-am bucurat foarte mult ca m-am intalnit cu baietii din fosta noastra gasca, pe care nu-i mai vazusem de vreo 5 ani.
A fost la inceput tare ciudat, apoi ne-am adus aminte de vremurile trecute si ne-am simtit ca si cum nu ne vazusem de 5 zile.
M-a impresionat ca noi am fost tare zurbagii, o tinem numa in petreceri si distractii si acum vorbeam de copii, de case, de servici. Ce trece vremea!
Si m-am intlanit printre ei si cu marea mea iubire din tinerete .
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
nature eu stiu ac ardeiul e cam greu (cel putin mie imi face rau mai tot timpul), de aceea nu i-am dat fetei.
Insa i-am facut rosii umplute si am avut mare succes cu ele la mofturoasa mica!
aissa bucura-te de copil cuminte si nu-ti face griji pentru mai tarziu. Nu e neaparat ca daca e mai calma acum sa fie la fel si in viitor. De exemplu eu mica eram culmea cuminteniei si blegoseniei, toti copii imi luau jucariile si eu ma uitam mirata la mama, fara sa reactionez in nici un fel. Iar acum numai asa nu sunt!
Chiar ma intreb cu ce-am gresit eu, cel mai cuminte copil, sa am o nebunatica precum bebelina!
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
elyanne spune:
LA MULTI ANI ILINCA IOANA SI ROBERT ALEXANDRU!
Mina va multumeste pentru urarile pentru Matei si le ureaza sarbatoritilor de zilele "LA MULTI ANI!" sa creasca mari si sanatosi! Multi de la ea... nu are timp de nimic pana joi... asa ca v-am transmis eu...
Nici eu nu prea am prea mult timp... asa ca n-am apucat sa citesc din urma... am vazut asa, din avion, ca piticii sunt pusi pe nazbatii ...
si de la noi... revin cand am putin timp liber.
georgiana.david spune:
UFFF, ce sa va zic? A fost super emotionant, Ioana (dealtfel ca toti copii) un pic cam aeriana dar in momentul in care a auzit ca este strigata s-a topit si nu mai stia in ce parte s-o ia iar noi super emotionati ne-am dus dupa ea la clasa (pt. poze si mici instructiuni). In final totul a fost ok, Cristi (adica sotul meu) a plans mai cu lacrimi decat mine iar eu ma simt asa de ostenita de parca nu am dormit o saptamana. Nu stiu daca poze reusesc sa pun azi ca am o gramada de treburi de rezolvat mai ales ca joi plec si pana la Timisoara pentru cateva zile dar cand le descarc va anunt.
La multi anisori si din partea mea sarbatoriltilor zilei Ilinca Ioana si Robert Alexandru!
Scuze ca nu va scriu mai mult despre Ioana dar sunt atat de capie ca nu reusesc sa ma adun dar imediat cum imi revin sigur imi aduc aminte mai multe amanunte si vi le spun si voua.
Multumesc mult pentru suport, sunteti adevarate!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani! Mara, Razvan, Ilinca Ioana si Robert Alexandru
SA fiti sanatosi si voiosi... sorry pentru intarziere, nu prea mi-a mers netu` :(
Bebelina mea nu doarme in patutul ei, dar nu-mi pare deloc rau. Dimineata cand se trezeste, eu ma prefac dormind, si ea vine langa mine si ma pupa pe obraz, adica atinge gurita ei de fata mea :) si apoi spune bu (de la buna dimineata, cel putin asa ii zic si eu :D)
Tare sunt bucuroasa :) de mancat mananca inca noaptea de vreo 3 ori cate 150 ml !!! nu stiu ce sa fac aici, ca si inainte de culcare mananca 210 cereale... sa nu fie de deochi, mananca bine si cred ca dupa 1 an o sa renunte si ea la mesele de noapte.
Intrebare cu ce pasta si periuta spalati copiii pe dintisori? ca si a mea are 4 si pare ca-i iese al 5-lea. are dintisorii de jos strambi. De ce? Aveti cazuri din astea?
Am vrut sa mai intreb ceva, of of... am sa-mi amintesc mai pe seara :D
M-am distrat cu Alma si nazbatiile ei...
Danina sanatate muuulta si asteptam vesti de la tine
Geo ma bucur ca sunteti bine - o zi memorabila, felicitari Ioanei :)
Naty uuuu ce fain :D cred ca ai avut din nou ceva emotii :)))
zic si eu sa nu tac din gura. Oricum - casa de piatra prietenei tale
De terminat, tot n-am terminat albumul, dar lucrez cu sarguinta la el :) sper sa fie gata in maxim 2 saptamani...
Ok... mai scriu daca imi mai amintesc ceva.
si multa sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Naty spune:
Andreea mda ... tre sa recunosc niscaiva emotii!
geo asteptam pozici. Ce mai, esti mami de fetita mare!
Pleci cu Dami sau il lasi acasa?
poze noi
georgiana.david spune:
Naty plec singura, singura. Sigur o sa-mi fie dor de copii dar in acelasi timp parca simteam ca e nevoie de o pauza. Ma duc la vernisajul expozitiei de pictura pe care o deschide tatal meu si profit de ocazie ca sa stau cateva zile sa-mi vad si ceva neamuri, mai ales ca vine si unchiul meu din Ungaria pe care nu l-am vazut cam de mult si este unul dintre cei dragi mie
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
elyanne spune:
Andreea_si_Doru si a mea are un dinte de jos stramb... cine stie de ce... nu-mi fac probleme ca sunt dintii de lapte si... daca seamana cu ma'sa... o sa-i aiba si pe aia permanenti strambi ... da' se-ndreapta...
O spal cu pasta de copii... am citit ca exista si pasta de bb, care se poate inghiti... Dar am aflat de xistenta ei dupa ce i-o cumparasem pe asta... Asa ca ii pun f. putina si n-are decat sa o inghita
E oficial... copilu meu nu mai bea lapte seara orice i-as face... Ieri de ex. a mancat iaurt in loc de lapte... Una peste alta, ieri a mancat 400 g de iaurt... o fi mult, n-o fi mult? Nu stiu... Cred ca recupereaza... ca pana acum nu prea a mancat iaurt... Si azi a mancat 200 g de iaurt la una din mese, pe langa paine cu unt si cascaval... si la ultima masa probabil tot iaurt inm loc de lapte...
danyce spune:
Elyanne, noua ne-a zis medicul pediatru de la centrul de control pt sugari si copii mici din cartier ca nu mai e obligatoriu ca piticii sa bea lapte seara. Chiar s-a mirat ca Alma mai bea o sticluta plina de lapte inainte de culcare. Mi-a mai zis si ca prea mult lapte si/sau prea multe lactate iar nu se recomanda (cica ar trebui maxim 700g lactate, inclusiv laptele).Eu incerc acum sa nu depasesc limita asta, mai ales ca Almei ii place enorm iaurtul de baut.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei