Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Andreera si Doru si dintii Alexandrei de jos sunt parca dispusi in V. Iar cei de sus nu mai zic ca sunt ca niste colturi nu liniute...sper ca aia definitivi sa arate mai bine.
Cat despre pasta mi-e jena sa spun dar inca nu am spalat-o nici cu nici fara pasta. Desi am cumparat un degetar din ala dar..uite mama denaturata nu m-am ocupat de asta.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Pe unde ati disparut, fetelor? Pai se poate asa, pe pagina 2?
Mie in sfarsit mi-a adormit domnisoara. I-am mutat plantele favorite sa nu mai ajunga la ele si acum sunt altele cu ghivece mult mai inainte in locul lor. Dar fata e perseverenta si are deja tentative de alpinism. Imi deschide toate sertarele si scoate tot ce gaseste. Eu m-am gandit asa: las toate lucrurile la locul lor (exceptand detergentii pe care i-am mutat la cucurigu) ca altfel nu cred ca invata ea vreodata ce are sau nu voie sa faca. Voi cum procedati?

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI!!!
ILINCA-IOANA & ROBERT-ALEXANDRU
Sa fiti sanatosi si iubiti!
Doamne, cand urez altora "la multi ani" e cum e, dar cand ma gandesc ca e aproape un an de cand sunt mamica... nu-mi vine a crede
Netul imi face iar figuri asa ca am citi cam pe diagonala ultimele pagini .
Danyce asa deci, bunicii au numeroase pcte de atractie a cuminticii tale . Cu sertarele - si eu incerc sa o invat unde are voie si unde nu.. cand ajunge undeva "interzis" ii zic "ia manuta, nu e voie" si atunci fie ia mana si o misca gen "nu, nu" fie ma priveste si cu maxim sadism face exact ce nu are voie. Asta dovedeste insa ca stie ce nu trebuie facut.. dar nu vrea Morala n-o stiu
Geo si eu m-am gandit azi la Ioana.... asteptam povestirea completa cand ai timp. Super ca tatal tau are vernisaj, si tare bine ca te mai relaxezi facand altceva... eu vreau poze si de la prima zi de scoala si de la vernisaj
Ionela misto cu ciorapelul , noua ni s-au dat personal de catre Alex la mirosit doar floricele si iarba, suntem norocoase.
Iertare ca nu mai stiu ce vroiam sa mai spun.... A, despre pasta de dinti, nici noi nu ne-am spalat inca fiindca nu ne hotaram la pasta, stiu ca era pachetul acela pasta-periuta de la Nenedent care se gasea p[arca la Help-Net-uri, era un subiect pe aici dar mai stau juma' de ora daca dau cautare.. aveti idee cat costa? Si daca stiu bine?
Noi facem binisor, mancam ca nesatuii , de asta nu ma pot plange. Uca e o pofticioasa si jumatate, cum mananc ceva imi baga mana-n gura sa scoata sa pape ea... as zice ca moare de foame daca n-as vedea-o ca mananca.... o sa incerc si eu ardei sau rosioare umplute
Am citit patania cu sucul aruncat in cap... uff, daca era Uca ii tragea un tipat de uita bebele de suc Noua azi ne-a sarutat un baiat de 4-5 ani manuta (stanga) de nenumarate ori... dupa ce ne-a mangaiat pe picior si ne-a gadilat usurel.... Uca si-a uitat si tipatul, a daruit multe zambete baiatului....
Pa-pa, inca nitel si fug sa prind somnic!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aissa, am vazut pozicile de ingeras cuminte .. hihihi, cunoastem fiindca avem iar similitudini, de dataasta la bagatul in sac si la exact acelasi tip de dulap cu sertare.... pana acum nu ne-am tras nici un sertar in gura, dar asteptam momentul Pupici cuminticii Ale !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare !
La Multi Ani uram bebelusilor care au implinit 1 anisor in weekend Razvan si Mara (sorry pentru intirzieri)
La multi ani si pentru Ilinca Ioana si Robert Alexandru sa fiti sanatosi si cuminti.
Eu abia astazi am reusit sa pun pozele din weekend de la petrecerea Deannei ,sunt in albumul "Deanna la 1 anisor" daca aveti timp le puteti vedea .
Deanna a fost ca un titirez ,n-a vrut in carut deloc .A stat in picioare vreo 6 ore .Ne-am mirat de unde atita energie sa alerge dupa catei si sa se joace cu alti bebei . A papat tortulet cu frisca si nu i-a fost rau .LA petrecere am vrut sa fac si ceva jocuri cu cei prezenti dar sotul mi-a zis ca nu e buna ideea daca cineva vrea sa faca pot sa va zic ce si cum ...
Am inceput sa-i dam lapte de vaca cu vitamina D, si-l acepta foarte bine .Pe zi bea cam 400 ml .De cind merge bine nu mai vrea sa se tiriie,ca ajunge asa mai repede la locul destinat .
Cam atit despre noi .
aissa am vazut pozici cu Ale cea cuminte ,pupici de la noi .E mai usor cu un copilas cuminte decit cu Deanna mea hiperactiva .
Pupici si sanatate

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sunt convinsa ca e mai usor cu un copil cuminte. Eu de aia si sunt data peste cap cand are o zi maraita ca sunt invatata cu ea linistita.
Andora...nu ma gandeam ca isi da cu sertarul in gura pana acum. Acum voi avea un stres in plus. Eu ma temeam sa nu il traga de tot peste ea (ca iese..) sau ca isi prinde (iar) degetele cum a si facut aseara. Era Tony langa ea, eu mama denaturata stateam pe net. A lasat-o sa traga sertarul de jos si sa isi scoata hainele. Le ia, le gusta, le scutura..are treaba. Si cand ma uit la ea (ma atentiona cu faimosul "he!" ca are ceva interesant in mana) numai ce vad cum dintr-o data a impins sertarul (de vina cine a inventat rolele) care i-a prins manuta si julit 2 degete destul de rau. A urmat un concert de urlete, i-a pus Tony o carpa rece dar nu ne lasa sa o atingem, uf ce durere era pe ea. Acum dimineata mai e nevoie sa spun unde se ducea prima data???? Cred ca nu.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Foarte frumoase pozele Deannei si tortuletul tare haios.

Chiar vroiam sa va intreb mamicilor cu bebei care au facut deja un anisor, de unde ati cumparat colorant pentru tort, roz, bleu?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57320" target="_blank">Copilasi si bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (79)

Mergi la inceput