bebelusi nov-dec 04 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

la multi ani anitzelor si lui bebe ioachim pupam frumulselul pui de gandacel
miki ma bucur ca e bine alex.
tudor zice clar mama...cand e suparat sau nu sunt langa el...parca m-ar chema
cookie eu nu am mai leganat copiii...nici nu stiu de cand. cum sunt doi si eu cu spatele "varza" nu i-am prea tinut in brate. ei acum chiar se enerveaza daca-i legan in brate. eu ii pun in patutzuri si-i las sa doarma...ii mai mangai, le dau ceiuc, cam atat. din punctul asta de vedere sunt taaaareeee cumintzei pupe mami pe ei!!!

tudor nu mai papa seara lapte de multisor. la inceput mi-am facut probleme dar nu am ce-i face, nu vrea si gata. mananca doar dimineata cand se trezeste ca noaptea nu papa decat putin ceiuc.

mey dar voi ati observat ca multi dintre copiii nostri au avut probleme cu kk. oare ce o fi?
ma opresc aici ca pic de somn. mai citesc si maine

pupici si noapte frumoasa

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Felis! Cum te mai simti tu, cum mai e Mihaita? Sper sa va reveniti repede, si maine cand intru iar sa aud ca sinteti vioi, da?
Fetelor, ma retrag, va zic noapte buna si ma culc.
Pupici.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Dragelor, cine a zis ca o femeie atinge apogeul stralucirii in timpul maternitatii n-a vazut-o pe Roxana azi... Deci ce sirena, frate, ce zana, ce nu-mai-stiu-cum... Fata a aparut ravisanta, blonda, ondulata, despletita, imbracata in ie , cu ochi de ziceai ca fie-mea e fie-sa (aici nu stiu exact pe cine am complimentat )... Cica grasa si baba... Moooaaaahh.. texte! Fitze! Ea nu stie cand sa se pozeze...
Si Bia e foarte cuminte spre deosebire de ce reclama ii face mami... Copil intelept, s-a dus sa se joace cu tati, intrucat nici Maria nici Mihnea nu erau prea interesanti .
Si da, Mihnea nu seamana cu ma-sa, dar e zdrobitor de simpatic... si musca... si sta sa il frichinesc eu, ceea ce e culmea tolerantei si a rabdarii...
Si da, fie-mea mananca in public, totul e sa fie publicul distractiv si amuzant si sa stea in mergatorul lui Mihnea .

Doooaaamneee, ce copil am avut azi! A mancat tot si inca putin peste, a dormit impecabil, a fost civilizata in vizita... Sunt foarte incantata...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Asa incantata ca am uita sa ii spun lui Hannen ca are intr-adevar doua printese insa cea mare e ca un inger. Fara glume .
Andreea, suflam si noi nasucul in semn de solidaritate, poate ii trece Mariucai .
Felis, vb pe mess .
Adriana, vezi ca exista si compensatii... Eu am una si mica insa de cand cu dintii s-a obisnuit macar 3 minute inainte de somn sa o pui de-a latul pe perna mare si sa o fatai asa in picioare. Ceea ce pentru mine e cam mult, ca am perne d-alea sanatoase, ca de tara si eu sunt o trestie... Noroc ca seara e ta-su acasa si am timp si in we sa ma refac .
Eu continui sa cred ca apa e de vina pt kk... Chiar daca e fiarta. Noi am trecut in sfarsit pe plata .

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Un buchet de (macar virtual)ptr. o frumoasa mamica de Kenzulino; Bits si muuuulta fericire alaturi de printzii tai

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Felis draga mea muuulta sanatate si tie si lui Mihaita;of, doamne ce de chin cu temperaturile astea; bine ca s-a rezolvat cu plecarea in Italia; numai bine!!!
Gandacico io mis uituca rau; tocmai pe Ioachimu nu l-am felicitat ieri; deci inco-data mii de scuze si si muuuulta sanatate si lui Ile la fel iar ptr. mami mii de ; mai speriat rau cu giardia asta; in ultimul timp nici Arisa nu a mai luat in greutate, oare ar trebui sa-mi fac griji???, dar de mancat ce sa zic mananca, numa` ca nu pune pe ea, ci numa` se lungeste, avand acum 17-18kg si 110cm, la aproape 4 ani.
Bobita ti-am vazut printele; sunt frumoase fooc; Amira e` ca un pufulete delicios, iar Maria in chilotei numa` imi aduce aminte de tineretele mele(asa eram eu copkila, toaaaaata ziua in chiloti si desculta, si neagra ca puiu de cioara)
Roserbitzo mai copiifumosi ai mai; Biencutza seamana leit cu mami, dar Mihnea cel dulcic cu tati; imi place poza lu` Bianca pe role; ma bate gandu` sa-i iau si lui Arisa, dar mii teama sa nu-si franga gata la gat de zurlie e, iar tac-su cand o auzi ma strange de gat; Mihnea in poza cand iti face control prin sertare este tare haios; asa face si Emily.
Miki felicitasri ptr.primul "Mama" chiar si insemnand papica, asta fiind semn bun ca i-a trecut febra, si se spune ca daca spune prima oara mama vrea o surioara, si lasal pe tati sa ude vre-o zece batistute de ciuda
IoanaDu felicitari ptr realizarea cu pipi si kka
Ralucooo de-acu sa te tot tii caci incep distractiile; multi lu` si Marmarutei!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

asta se vrea un prim raspunsca uramre a paginilor ce le-a mcitit de la capitolu ltrecut. Sa vad acu' ce-mi mai aduc aminte.
1. Felis, sa-ti dea Domnu' sanatate ca tu iti aduc iaminte de toata lumea si urezi cu consecventa la multi ani tuturor bebelusilor. Multumi mde urari si ti le transmit inzecit inapoi pentru mihaita. Multa, multa sanatate
PS. se pare ca nepotelul meu e pe ultima suta de metri, deja l-au dat acasa de la spital. Dupa ultima sedinta de citostatice a ajuns la 9,5 kg si e complet desfigurat...Bunicii (care acum sunt in vizita la noi, sunt distrusi, bunicul plange in fiecare zi...). Ai mare grija de Mihaita. Cu toata boala lui e un copil vesel si zglobiu. Iti tin pumnii sa treceti cu bine peste operatie. Nu vreau sa te intristez, sa stii, dar am o inima prea albastra in momentul asta ca sa pot sa nu vorbesc

2. Dana, Iris sta in picioruse? Vezi avantajul fetitelor. Alex n ucred ca va merge singurel pana la un an.

3. Miki, fi-tu e un scump si jumatate.

4. For2nity printesa ta seaman cu tine. Si e una din putinele fetite din grupul nostur care deja a depasit faza de fatza de bebelus. Acum are figura de fetita.

5. gandacelu, eu nu mai alaptez de la 9 luni fix. De pe la 8 luni alex a inceput sa-si piarda interesul si incet-incet a renutat la tzitzi. Iar de la 9 luni ii dau numai lapte praf. A avut o periaoda de 2-3 sapt. in care inca mai cerea tzitzi din cand in cand, dar doar ca apropiere de mine, iar de 2 sapt. nici nu mai pune gura pe tziti. Daca ii arat, pune mana, apropie buzele usor doar cat sa atinga si apoi trage capul repede. am incheiat capitolu ldefinitiv si ireversibil. Acu masteptam bebe doi la rand (nu va speriati, nu sunt gravida, doar vorbeam asa, de planuri de viitor, cand or mai fi si astea, nu stiu).

6..... eram sigura ca uit si nu tin minte tot ce vroiam sa scriu...
hai ca mai citesc si astea 7 pagini de la capitolu lasta si ma duc la culcare ca ma steapta un wee plin.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Hai ca mai vroiam sa-i zic ceva lu' cumatra gandacica. M-ai speriat surato ce-i dai sa manace lu' ioachimu', pai cartofi prajiti, ciocolata si nu mai tin minte ce...Ce faci acolo?

Si sa va mai povestesc de noi: alex are o inclinatie de a imita, ceva desperiat. Si cel mai tare ma bucur ca face eforturi sa ne imite si in ale vocalizelor. El zice mama, tata, zicea candva si apap, dar vad ca a renuntat de un timp si tot felu lde silabe si cuvinte de-ale lui. Eu ii repet de mai bine de 2 lun icu mfac diverse animale. zielel trecute, spunandu-i cum face catelul, ham, ham ham (dar mai mult se aude am, am am. A incercat si el sa spuna si facea ma, ma, ma - mititelul inversa literele. Se vedea pe fatza lu ica se chinuie sa zica ham, ham ham, dar ii iesea altceva.
La invatat bunica acu msa ridice mainile in sus cu pumnii stransi ca si cand s-ar intinde. El facea asta des, mai ales cand se enerva, ca masura de protest, dar acum o face cand ii arati. Sa-l vedeti cum tuseste. Ne imita. Si de cand i-am descoperit jocul, ne preface mca tusim numai de dragu lde a-l auzi pe el cum ne imita si se forteaza sa tuseasca si el. E mortal. Si apoi radem cu totii cu gura pana la urechi iar el e in delir ca ne face sa radem. Rade fortat doar ca sa fie si el in ton cu lumea.
Doarme si mananca de n-am treaba cu el, e un scump. Sa stiti fetelor ca, asa cum orice mama si-a imaginat inainte de nastere cum o sa fie copilul ei, asa ma gandeam si eu cum o sa fie alex. Si va spun cu mana pe inima ca puiul asta de om imi intrece toate asteptarile. Nu-i nimic in el pe care as dori vreodata sa-l schimb, nu-mi doresc nimic in plus la el, el copilasul perfect, iar atata timp cat ii ramane zambetul pe buze, el va fi cel mai perfect copilas pentru mine (permiteti-mi gradul de comparatie, va rog). E vesel, e istet, e frumos, e scump si sugubet, e curios si cercetas, e neobosit si plin de energie, ne uimeste in fiecare zi cu cate ceva si cand ne trage zambete enigmatice ne topeste definitiv. Va spun ca mi-egroaza de clipa cand va trebui sa pelc la servici, mi-e groaza de cat de multe o sa pierd, de ate or sa treaca fara sa le vad, sa le mai simt, sa le mai traiesc si va trebui sa o pun pe mama in fiecare seara sa-mi povesteasca iar si iar ce a mai facut alex, cum a mai facut el aia si ailalalta... DE CE TREBUIE SA NE DUCEM LA SERVICI?

Mergi la inceput

Mai uitati ceva poze de pe la noi de cand am facut 10 lunisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bits si un mare buchet de flori de la Silviu sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput