bebelusi nov-dec 04 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Maria progreseaza de la o zi la alta:
de luni a invatat si ea sa foloseasca mergatorul si lateral, nu numai cu spatele , asa ca danseaza Meneito in bucatarie , ca nu stie sa iasa pe usa . Cu ocazia asta a aflat ca galeata de gunoi are capac , ca matura ii e la indemana , ca frigiderul are o usa pe care daca o lasa mami deschisa cand scoate ciorba ea o tranteste cu pofta, numai ca ieri mami a trantit-o peste manuta ei, ca tuta , noroc ca e cu cauciuc usa aia...
In sufragerie a observat ca vitrina are usi care se deschid . Aici a prins-o mami dar pasul urmator e sa fie agila si sa apuce sa traga vreo 2-3 pahare de acolo . Sertarul cu esarfe ii e foarte la indemana, ca si ghivecele mari cu flori din care mai "musca" cate o frunza . Stie cand face cate o prostioara (adica atunci cand se duce undeva unde a auzit ca nu e voie ) pentru ca brusc devine tacuta si "opereaza" studiindu-ma pe mine , care ma fac ca sunt ocupata si nu o vad .
Ii place sa ii freci un morcov pe dintisori, probabil ii calmeaza discomfortul si iese suc dulce . Vitelul ii face rau la burta, in schimb e lesinata dupa borsuri, mai ales de peste !
Poarta agrafe asortate la haine, ca deja are plete...
In parc nu sta in carut nici sa o pici cu ceara, se intoarce pe burta, cu fundul in sus , ca ea vrea la copii , in locurile cu leagan , in care se si da foarte mandra ca stie sa se tina cu manutele de bara . Vrea in carut dar numai la alti copii, si sa fie si ei inauntru...
Zice ham si la caini si la pisici si baba la telefon, pentru ca numai atunci cand vorbesc cu mama ii dau si ei receptorul . Acum daca ma vede ca vorbesc si nu ii dau si ei la ureche tipa babababa!
Ii place o anumita melodie a lui Barry White, pe care danseaza cam ca tati (flexeaza genunchii si da in acelasi timp din fund, pe lateral ) si isi canta inainte sa adoarma. Ii mai place joaca de-a bau sau de-a prinselea, rade in hohote cu toti dintii aia doi . Dinti cu care stie sa muste, atunci cand nu vrea sa o imbrac sau cand o enervez cu joghineala . Am la activ una pe mana, una de buza, una de nara si una de obraz .
La baie nu mai vrea sa o tii tu, e foarte mandra ca stie sa se tina singura de cada ba chiar sa se ridice in picioare cu capul in jos sa vada ce e sub cada...
Apuca tot ce vede, zilele trecute am plecat cu ea in brate din bucatarie si cand am ajuns in dormitor am remarcat ca tara dupa ea telul pe care il apucase din uscator...
In rest... e cuminte. Noaptea. Pentru ca doarme.

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Avand in vedere ca la pagina lui Mihai a trecut cateva ore si nu a aparut mesajul, am sa vi-l copii aici:
Avem vesti bune si mai putin bune...

Vestile bune... Toate actele pt plecarea in Italia sunt semnate... Unul din doctori are concediu o saptamana... Deci mai ramane sa stabileasca data de plecare...

Vestile mai putin bune: din nou suntem bolnavi- de data aceasta si eu... Ieri mi-a facut temperatura 38.1, i-am dat nurofen, i-a scazut la 37.1, dar dupa ce am fost la dr din nou avea temp 38.3... Noi abea am terminat acum o saptamana cel mai puternic antibiotic (zinit)... Asa ca dr (am fost si la pediatra si la ORL) mi-a zis ca trebuie sa ii faca analizele, dar exudatul sa il fac si eu, ca nu e normal ca dupa zinit sa mai aiba infectie... SA nu cumva sa o am eu si sa i-o transmit lui...
Ieri eram terminata am stat ore intregi la pat...
Azi noapte a facut Mihai temperatura 39.1 asa ca am bagat supozitor... El nu prea a avut pofta de mancare in ultimele 2 zile, dar aseara a invins foamea : cu temperatura 39.1 el mi-a ras un biberon de 210 ml (ca atat i-am facut)... Apoi a reusit sa il trezeasca pe taica-su si jucau jocul lor de dimineazta: Cornel e intors spre el si incearca sa mai doarma, inchizand ochii, la care Mihai uitandu-se la el face "OOUUUUUU" taica-su deschide ochii si el zambeste fericit... TAica-su iar inchide ochii la care Mihai face "eeeeeiiiiiiii" iar deschide ochii Cornel, iar zambeste fericit la el Mihai... LA un moment dat mai izce Mihai si "ta-ta-ta-ta" ca sa il faca sa deschida ochii... SI daca vede ca ca tot are ochii inchisi se intinde si il trage de nas... Ma topesc cand vad jocul acesta la ei in fiecare dimineatza... Numai ca azi noapte s-a desfasurat la 3 noaptea, asa ca taica-su a trecut la aparat (adormit copilul) si eu m-am culcat... Dupa ce a adormit si taica-su s-a mai trezit si el din ora in ora si eu m-am trezit sa ii dau apa

In plus fatza de cele scrise mai sus, vesti si mai proaspete: acum avem temperatura 38.6 si incercand sa ii dau sa nurofen, la 10 min dupa masa, la prima picatura de nurofen simtita pe limba a vomitat Asa ca am sunat la dr pediatra si m-a sfatuit sa iau supozitoare cu paracetamol si sa ii dau la 6 ore, iar cele cu novocalmin cel mult de 2 ori pe zi...
Plec sa cumpar supoz cu paracetamol... da abia ma mai tin pe picioare... Fug ca si urla...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bobita, e o frumoasa si o dolofana Amira. Bine ca ne-ai aratat-o si noua in sfarsit!.De fapt amandoua sunt foarte reusite, dar pe pitica nu o vazusem deloc!

Cuscra draga (Andreea), ce mai faceti?Poate reusim sa ne mai intalnim si noi candva! Pentru nasuc, Marimer, Ophtametasone, Pivalone, ser efedrinat 0.5%.Dar oricum dureaza, noi avem 10 zile de raceala si inca mai producem, rar , ce-i drept.Pupam Mariuca cea frumoasa si "pletoasa", pe care tocmai am admirat-o in poze!

Felis, imi pare tare rau ca sunteti iarasi bolnaviori, sa dea Dumnezeu sa treaca repede, multa sanatate!

Miki, bine ca s-a pus pe picioare kkciosul mic .(ti-am zis eu ca n-o sa mai faca febra mare)

Sabina, cred ca sunt prea mici bb-ii nostri pentru Plantusin& restul, stiam ca se pot da dupa 1 an cel devreme.

Sunt f. fericita, azi dupa-amiaza Mihnea a adormit singurel la el in pat, fara sa mai fie nevoie sa-l plimb cele 10 minregulamentare. Poate se da pe brazda pana la urma!

Am mai pus cateva POZE NOI, dupa 10 luni.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

ROSERB... un adevarat barbat Mihanea... deja iti face inventarul la dulapuri...... Imi place tare mult de Bianca pe role... Ce curajoasa e!...

MIKI... ce mai face Alexander?... Mai face febra?... Pupici si sanatate multa...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

multa sanatate la bebicii bolnaviori ,si la mamici Felis
Roxana,cred ca e tocmai invers aia mare seamana cu mine,aia mica e rupta tac-su.
Poza aia cu olitza e doar joaca.E cu tot cu pampers daca nu ma insel.Acolo era pe la 7 luni cred.Vai am indus lumea in eroare,sa ne fie rusine.
De ciondanit hmmm,Amira ii trage jucariile din mina dar se iubesc tare mult.Amira nu suporta sa o atinga careva,sa se apropie de ea.Imediat tipa "mama uite".
Daca ii zicea bunica-sa ca sa o las pe Israa la ea se punea pe un bocet.
Sa le vezi la baie ce distractie,rid asa de tare ca le aude tot blocul.Se alearga,si aia mica inca nu merge asa bine stai sa vezi cind si-o da drumul.
Intr-un cuvint acum se iubesc tare,normal ca o sa se si ciondaneasca cind vor mai creste dar asta e.
Va pupam pe toate cu drag.

Printesele mamii
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Felis, imi pare tare rau de ce am auzit, sper sa va reveniti cat mai repede. In alta ordine de idei, bine ca e aproape gata cu Italia. Doamne , am emotii din ce in ce mai mari!
Fetelor, tin sa ma laud cu marea realizare! Pardon, cu MAREA REALIZARE ! BIANCA A FACUT SI PISU SI KK LA OLITA, DE CATEVA ORI !!!! Acuma sa nu va imaginati ca a facut-o constient, si ca e gata cu pampersul, sa fim seriosi, nu! Pur si simplu a pus-o mama pe olita de cateva ori, si, daca tot statea comod acolo ... s-a gandit sa si produca ceva !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Dragelor, am intrat sa urmaresc ceva la gravidutele de sept-oct 2005, si m-am nimerit cand uneia din fete i s-a rupt apa! Doamne, mai tineti minte ?!?! Va vine sa credeti ca a trecut aproape un an de atunci??? Pe mine ma cuprind amintirile ..... era 6 dimineata...toata lumea dormea ....... m-am trezit uda-uda ...... WOW !!!!!!!!

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

sarumanusitele de urari, dragele mele!

ce ma bucur ca nu ne-ati uitat!

va uram si noi la multi ani tuturor anelor, ancelor si sarbatoritilor zilei:)

deocamdata am probleme cu calculatorul, pana nu le rezolv, nu prea pot intra, ca mi se inchide automat, la putina vreme de cand il deschid, si, de obicei, raman cu mesaje jumate scrise si netrimise...

noi suntem bolnaviori, acuma suntem spre vindecare: rosu-n gat (eu inclusiv) - am fost la gr alexandrescu cu ei... pe langa raceala asta, cupii mai sunt si supsecti de giardia: ile nu a mai luat kg in ultimul an, iar ioachim are doar 8 kg, adica in cateva luni n-a pus nici un kil - si NU MANANCA NIMIC decat san!

eu cred ca de la dinti, ca i-au iesit intr-o veselie: avem 5 si mai ies 2... si saracu nu are chef de nimica...

o veste buna: l-am invatat sa adoarma singur in patutul lui, si chiar ii place: i-am pus o pernuta subtire, in care se cuibareste la ca sanul mamei...

va pupic si mi-e dor de voi:)

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Hannen, acolo unde scrie "Printesele mamei" nu am putut intra ... Ma declar satisfacuta insa de faptul ca am intrat cu brio la "pozici", si ai niste fetite tare dulci! Si da, am vazut ca se iubesc ...

Admirati-ne

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioana_du

Hannen, acolo unde scrie "Printesele mamei" nu am putut intra ... Ma declar satisfacuta insa de faptul ca am intrat cu brio la "pozici", si ai niste fetite tare dulci! Si da, am vazut ca se iubesc ...

Admirati-ne

Tot asta voiam si eu sa zic...
Am vazut doar pozele "pozici" si ai intr-adevar niste printzese de fete... Sa-ti traiasca!...

Mergi la inceput