bebelusi nov-dec 04 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Bobita, spuneai ca ii indulcesti laptele cu miere, pana la urma e ok mierea la bebei pana intr-un an?
Exista pe piata cereale cu miere, care sint recomandate de catre producator pt bebei peste 8 luni. Voi ati dat asa ceva copiilor? Ce credeti, sint ok ?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Ioana, eu i-am dat de la 6 luni miere in fructe. Am testat intii cite un vf de lingurita, acum ii dau 1 lingurita/zi in lapte sau fructe.
Mierea poate contine un microb care ii poate cauza botulism bb, dar daca ai testat putin si nu are nimic, poti sa ii dai.

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Sabina, Bobita Alexander nu e racit, a avut o toxinfectie alimentara de la o smantana, pe care eu am testat-o si mi s-a parut ok, dar el saracu a refuzat-o de la prima imbucatura...simtea ceva.
A trecut noaptea foarte bine, cred ca a urcat maxim pana la 37,8, acum e 37,2 deci am scapat de febra...iar kk este normal.URAAAA

Cel mai haios si imbucurator lucru din toata tarasenia cu boala kk-cioasa este ca Alex a zis MAMA.Clar si cu adresa !!!!!
Partea proasta din asta e ca....cred ca a confundat cuvantul mama cu PAPA, ca ma strica strict cand ii e foame.Dar suna asa frumos si clar ca nu mai conteaza.Ta-su e ca nu mai zice tata.

o zi buna, eu il las cu soacra ca am putina treaba, sper ca il gasesc intreg...pe el sau pe ea

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'Neata!Hai ca fac o pauza scurta si scriu cateva vorbe.Ieri tati ne-a facut surpriza si a venit sa-i spuna fetei "la multi ani"..asa ca suntem o familie fericita acum......
Ati intrebat de Vio.... e cam racita,Bia are probleme cu KK,speram ca se rezolva.Ea intra mai greu acum cred,aseara era la servici si Bia la bunica.
Mai,credeti ca e cazul sa ma ingrijorez de mucisori????Ca de 1 saptamana nu-i trec;sunt transparenti,dar tot ma gandesc ca e ceva,nu?Pana acum i-am pus numai Nazomer....si alte picaturi de genul acesta.Ce sa fac?Sa mai merg la doctor?Offfff.
"La multi ani"Robert,Rares,Tudor!Si voi Ane si Iaochimi!
Pupici si mai vorbim

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miki...felicitari ptr Mama!!!!

Fetele, am mai intrebat...mai stie cineva, ceva de Jasmine si Radu ?????

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

AndreeaP, fii atenta, eu am rezolvat asa cu mucisorii: ser fiziologic, Sterimar, iar noaptea ... vapori de Karvol. Karvolul este un soi de ulei care se pune pe o batista ceva, si se leaga la patutul copilului, ii usureaza respiratia. Daca ar fi dupa mine, ti-as zice sa ii dai si o lingurita de Efferalgan sau Panadol seara dupa baita. Iti tin pumnii sa fie bine, sanatate multa, si la fel si lui Vio si Biancai.

Admirati-ne

Mergi la inceput

Bobita, saru'mana pt. raspuns, dar te mai stresez un pic : cum imi dau seama ca asupra ei nu se manifesta negativ mierea, ce reactia ar trebui (sau NU ar trebui !!!!) sa apara ?

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

pt toti sarbatoritii de azi...

MIKI... felicitari pt MAMA...

Am citit de mai multi puiuti bolnaviori... Sanatate multa la toti... Am scris si despre noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=9" target="_blank">ultimele vesti (mai dureaza insa pana apare mesajul...)

Am vazut si poze... Ale lui Fulgu, Danette, Miki... Toti ff frumosi...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, pentru ieri si azi, tuturor copilasilor si parintilor care poarta numele mai sus amintite, sa fiti sanatosi si sa va bucurati ca va aveti.

Miki, lui Alexutu, stiam noi ca un asa voinic va scapa repejor de probleme, cat despre buni, sigur ii vei gasi teferi pe amandoi diseara si veseli(ca stii tu ca bunicii-s topiti).

Aime, eu cred ca am mai scris, Iustin doarme toata noaptea de pe la trei luni, acu nu zic ca n-au mai fost si exceptii, mai ales in ultima vreme; adica acum vreo cateva zile, pe la 5 dimineata, nu mi-a adormit decat dupa titzi, dar cred c-a fost prea obosit(ca-n timpul zilei nu prea mai are chef de somn, asta e acum marea noastra problema).
Io zic, acu nu stiu daca zic bine, ca Vladutu dragutu mananca bine seara si poate ar trebui sa insisti noaptea cu apa, chiar daca va fi greu la inceput si chiar daca e necesar sa te plimbi cu el prin casa in toiul noptii, ca sa-l linistesti; ia vezi daca merge. multi de la Iustin.

Mai, am vazut atatia puiuti frumosi, ca nu mai contenesc sa ma minunez, sa va traiasca.
Ionela, iti seamana micuta tare de tot, si e de o finete si a crescut frumos...bineinteles ca si Arisa e fffscumpa.
Bobita, bine ai revenit( ca noi nu prea ne stim, sau mai bine zis tu pe mine), cu dragele tale.
Cat despre David, ce sa mai zic...zic doar ca de-abia astept sa-l vaz si pe viu, ca-i tare frumos.

Va pupam pe toti si va dorim o zi reusita,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Hai ca revin,ca azi imi fac de cap la servici!
Am pus poze noi in Albumul "Mariuca-9 luni"..se poate sa le fi vazut la Vio.
Ioana,multam de raspuns.Cred ca o sa-i mai dau seara niste Nurofen,ca am vazut ca uneori mai are seara temperatura cam 37.7-37.8(in fundulet).Dimineata si in timpul zilei nu are decat 37.4 maxim.Oare de ce?
Felis,sunteti mai bine?Sper....sanatate multa si tie si lui Mihaita.
Pupici si daca nu mai intru pana luni,We placut

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput