bebelusi nov-dec 04 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Dragelor, cine a zis ca o femeie atinge apogeul stralucirii in timpul maternitatii n-a vazut-o pe Roxana azi... Deci ce sirena, frate, ce zana, ce nu-mai-stiu-cum... Fata a aparut ravisanta, blonda, ondulata, despletita, imbracata in ie , cu ochi de ziceai ca fie-mea e fie-sa (aici nu stiu exact pe cine am complimentat )... Cica grasa si baba... Moooaaaahh.. texte! Fitze! Ea nu stie cand sa se pozeze...

Mey, zau ca m-ai facut sa mor de ras ,sper ca glumesti cu descrierea de mai sus, nu de alta , dar imi deformezi imaginea publica. Si , ca sa vorbim despre tine, n-ai vazut ca Bianca a stat serios pe ganduri cand i-ai spus ca esti sora Mariei? si ca apoi v-a inversat numele- ha!- asa ca iote unde era sirena (acu fie vorba intre noi, tu chiar ai nascut candva?!?!?!)
Altfel, Maria e o frumoasa , are niste ochi minunati (cum ati reusit, domle'?) si e o cuminte si manacioasa, nu cum spune mama ei pe aici, ca sa se dea victima.
Miche, stai linistita, Darius nu a fost tradat, asa ca nu e cazul sa intri in panica.
O sa pun si poze doveditoare in curand.

Gandacico, multa sanatate copiilor, sper sa nu fie giardia pana la urma, e destul de pacatoasa, si se scapa greu, stiu de la baiatul nasei mele.

Try, chiar ca seamana baietii nostri in unele poze, ceva de speriat!Alex e un frumos ca si pana acum.Imi pare tare rau de nepotel, cred ca este cumplit pentru voi toti.

Felis, Ionela, rolele Biancai sunt mai mult fitze deocamdata, in sensul ca nu e mare maestra , trage niste busituri zdravene cu ele, din cauza asta ii punem tot echipamentul, mi-e teama sa nu-i sparga capul sau sa-i rupa ceva , la cat de zapacita este.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele,
noi ieri am fost plecati putin din bucuresti(nu departe...la tzara) dar cum a fost un pic aerul schimbat au dormit pruncisorii mei de nici acum nu s-au trezit.
alex le-a facut baie la pisicutzesi ruxi stand in premergatorcum trecea o pisica pe langa ea nu pierdea momentul sa o"traga de coada"
si ruxi zicea ieri am am...cand vedea catelul...
try, la-m vazut pe alexutu, care de acum e baiat mare...de frumos ce sa mai zic...are niste ochisori si o guritza...de o sa rupa in doua inimile fetelor...mey si ce lungan e...
gandacico...multa sanatate copilasilor, si eu ca si roxana cred totusi ca nu e giardia...nici alex nu a luat 1 an de zile in greutate decat 1/2 de kg (asta cand era asa de varsta lui ile)...sunt niste copilasi energici si nici nu manaca prea mult...de-aia nu iau in greutate...asta a fost explicatia dr-lui cand am fost cu alex.
roxana...asa deci...iti faci de cap...copilasilor
bobitza, eu nu am reusit sa vad pozeledar mai incerc
ioana-duce activa ai fost ieri...ca in vremurile bune...cand eramg gravidutze...
raluca-gabriela, pai daca e asa...atunci la cat mai multe vizite...
deci sa inteleg ca azi este ziua octaviei? la multi ani bits, sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti, si sa ne anunti cat mai repede de bb 2.si tie si lui kenzolino.
ups...s-a trezit ruxi, am fugit, va urez o zi minunata si linistitape toate

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, mi-am adus aminte ca si Bianca spounea ma-ma, in loc de ham-ham. Mihnea nu zice, e mai tolomac

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fimiu nu mai zice mama, a uitat in schimb zice tata ,tati si astea clar la adresa lui tacsu si mae (mamae) si tataeee sau tataiiii care e tatal meu pe care cand il vede fimiu 'se uda tot' sa te ti ras si veselie ca a venit acasa iar daca il duc la mama si il las pe hol se duce la el in camera sa il caute dar pe mine nu ma cauta
zice miau, psa(pisica lui tatae),am am, dam noroc spunem pa, papa daca te vede ca mananci (dar el nu ar deschide gura sa ii dai),iar ieri a stat singur in picioare nesustinut cam 2 minutele fara sa faca pas ci doar statea si se uita la tv

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mai mai ce marmaruta si ce voinicel frumosi

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Pupici pentru toti bebeii care s-au sarbatorit zilele astea, si pentru mamici vrednicutze si fericite!!!
Iacata, ne-am intors si noi de la mare, un pic bronzati, ca eram branza , dar primul lucru care mi vine acum in minte sa il spun este ca : MI-E DOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR DE PAUUUUUUUUUUUL!!!!!!!!!!!!
Situatia e la modul urmator: am venit de la mare joi seara, pe la 10, in Bucuresti, si am ramas pana azi aici, ca are Mihai un curs, cu prezenta obligatorie , ca altfel, zburam pana la Moreni!!! AM avut de facut curatenie, mancare pentru sot, ca el vine cu mine la Moreni, sa il mai vada si el pe Paul, sta pana duminica, cand o sa mergem la un gratar si la o in POiana Brasov si se intoarce la BUcuresti duminica seara ca o sa fie plecat cu sv in delegatie sapt. viitoare, fapt pentru care eu raman in continuare la Moreni cu Paul, ca am auzit ca ii prieste foarte bine aerul de..tara!!!!
Am apucat sa vad pe sarite si niste pozici, toti copiii sunt frumosi foc, au parintii cu ce sa se mandreasca!!!!!!!!!!!!
Pe scurt, la a fost super , am stat la o vila cu 400 camera, aufost 4 nopti si 5 zile, dar le-am traiat din plin!!!!! vremea nu ma asteptam sa fie asa de frumoasa, dar mai ales marea, ffff calda, faceam baie la orice ora voiam, si am facut...credeti-ma!!!! lume...cacalau!!! am stat in EFORIE NORD, am mers cu telegondola in Mamaia, am vizitat acvariul din Constanta, am fost intr-un club din Eforie - Iceberg, parca, unde mi-au spart timpanele, club mic, muzica super tare, si m-am simtit foarte bine, la gradina de vara din Eforie, muzica pe sufletul meu, gen: Toto Cutunio, sa nu dati, dar mie asta imi place mult, erau foarte multe flori, spatiu de joaca pentru copii, vreo trei topogane, doua balansoare si un leagan...super pentru paritnii care veneau cu copiii..si in ultima zi, ne-am dat cu banana pe mare, trasa de salupa!!!!! a fost pentru prima data la mine, mi-a crescut andrenalina de am zis ca nu e adevarat!!! cand ne-au rasturant prima oara, am inghitit apa, cred ca 2 kile , nu am apucat sa reactionez nici cum, am fost un pic socata, cat de repede ne-au putut rasturna...a doua oara la fel , si a treia oara, am dat o burta de mare, de am zis ca nu era mare totusi, era cimentat pe jos!!!! si am zis: eu nu ma mai urc pe aia, nici sa ma bati!!!!! , eiii si acum sa imi spuneti voi daca am luat hotararea ideala, caci toata lumea ajunsese la concluzia inteleapta , de a ma urca in salupa cu trei baieti muschiulosi si frumosi!!!!!!!zis si facut: unde ma puteam simti eu mai in siguranta decat acolo???? Da' amu', am stat si eu cumintica, ca era barbate-miu cu ochii ..Important e ca ne-am relaxat, ne-am odihnit, aveam nevoie de o perioada de refacere, ca eram la pamant cu nervii, acum, insa, sunt fresh, abia astept sa il vad pe fatza al meu, o sa fiu cu siguranta cea mai fericita mamica!!!!!!!! PUPICI...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele , noi am fost la zoo pana la urma si ruxi s-a "dat" si ea pe ponei, bineinteles tinuta de un domn....le-a placut f mult si s-au distrat, acum ma duc sa-i culc si sper sa doarma mult si linistiti ca eu am de mers dupa cumparaturi.
onitza, bine ai revenit, proaspata si odihnita.
roserb, raluca, sa va traisca copilasii cei frumusei si nebunei...mihnea e un mic "scociorici"...peste tot ii umbla manutzele
mey roxana dar de ce nu ne arati si noua ce zicea raluca???...eu inca astept sa-mi mai creasca parul...nu stiu pana cand dar tot drept o sa tund pana o sa-mi ajunga tot parul egal.
am fugit la culcarica cu alex ca ruxi doarme deja
pupici la mamici si bbici

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Dragele mele vreau sa imi cer scuze pt. ca lipsind atit de mult acum imi este greu sa prind firul discutiilor dar incet ,incet recuperez eu.
Ioana,Felis,Raluca,va multumesc pt .aprecieri .Imi cer scuze pt. primul album pe care nu l-ati putut vedea.E inchis,am uitat.Dar cred ca o sa-l deschid iar.Eu nu am avut timp sa vad prea multe pozici,o sa incerc acum.
Try,m-am uitat la pozicile tale si m-a luat o nostalgie amintindu-mi cum ti-ai pozat burtica pe la 3^4 luni.Abia acum am vazut ce se ascundea acolo.
Mai tineti minte cind v^am facut pofta de zarzare??Vedezti daca citind acum iar va apuca poftele ...e semn de
Sunt sadica?
Felis,va doresc muulta sanatate si mult mult noroc.Dumnezeu sa va fie mereu alaturi
Va pup cu drag si ma duc sa arunc un ochi pe la pozici.

Printesele mamii
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele am tot admirat de-a bebelusi si mamici de mi se invirt ochii in cap.
Ioana,ti-am admirat-o pe Bianca pui.E o scumpete de fata.
Sa-ti traiasca si sa creasca sanatoasa si desteapta.
Raluca,mamarutza are niste ochi superbi.Cind am deschis albumul de la 5 luni parca,am dat cu ochii in ochiiei.Ce albastru !Absolut SUPERB.
Roserb,ce poze superbe am vazut.Copiii frumosi,mamici elegante,intilniri de neuitat.
Ce amintiri frumoase!
Si nu in ultimul rind comentariile la pozici,tare faine.Inspirata mai esti.
Mai trag o ocheada si maine daca pot.Sunt atit de multe pozici frumoase,timp sa ai.

Printesele mamii
Pozici

Mergi la inceput