bebelusi nov-dec 04 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Roserb frumoase poze, iar comentariile;poza cu "mama lui Maria", cre d ca mai de-graba trebuia "sora mai mare a Mariei"; nu-ti face griki ca Mihnea inca nu vorbeste, baietii sunt mai lenesuti decat fetele(sa nu ma )
Try mai frumos Alexutz; este f. inalt, iar postura cu suzeta parca numai merge; are fata de baietel mare de-acum, gata cu suzi!(imi pare tare rau de nepotelul tau; cred ca parintii puiului sunt terminati-fiul fratelui tau???-; oricum trebui sa fiti tari, macar voi, tu si sotul tau, ptr. batrani si ptr. parintii puiului!!!); nu-ti fie teama ca Alex inca nu merge, baietii sunt un pic mai lenesuti decat fetele(sa nu ma ), dar apoi ei vor fi mai puternici decat fetele
Onitza sa va fie de bine concediul!!!;nebunatic-o unde iti umbla ochisorii???
in alta ordine de idei, fetelor ma doare maseauaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ce ma fac caci tre` sa-mi scot maseaua de minte si mooooor de fricaaaaaaaa; care dintre voi a-ti avut parte de -asa ceva??? a fost greu?; la mine este cea de sus sin dreapta si-am auzit ca trebui sa ma anestezieze si sa-mi taie di gingie, nu stiu cum, dar de pe-acum simnt ca fac pe mine de teama(scuzati-mi expresia!!!); dati-mi curaj!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana
[Onitza sa va fie de bine concediul!!!;nebunatic-o unde iti umbla ochisorii???
in alta ordine de idei, fetelor ma doare maseauaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ce ma fac caci tre` sa-mi scot maseaua de minte si mooooor de fricaaaaaaaa; care dintre voi a-ti avut parte de -asa ceva??? a fost greu?; la mine este cea de sus sin dreapta si-am auzit ca trebui sa ma anestezieze si sa-mi taie di gingie, nu stiu cum, dar de pe-acum simnt ca fac pe mine de teama(scuzati-mi expresia!!!); dati-mi curaj!!!

mamica celor doua cucuiete.

euuuu am scos una si ma duc sa o scot si pe a doua decat sa inceapa ea sa ma doara sa mor mai bine o omor eu pe ea prima
pe prima am scoso ca nu avea loc sa creasca si iesea in obraz
iar pe a doua o apucasera figurile cand eram gravida in luna a 7 sau a 8 si nu a vrut nimeni sa se riste a o scoata dar deabia o astept la cotitura cu o durere ceva ca o zbor de nu se vede
a treia se chinuie sa iasa si ea dar cred ca va avea aceiasi sorta ca surorile ei
prima a avut 4 radacini mari dar a mers super usor ( cica, dar aia era cu totul calare pe mine) fara mare durere ca aveam deja 2 anestezii asa ca am tupeu sa ma duc iar

asa ca sfatul meu dute si scoate-o chiar daca e sa doara doare 5 min cel mult juma de ora si trece, decat sa te chinui

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Fulgu,Ionela,Paxela,Monelule va multumesc din suflet,am ramas placut surprinsa de urari.inca nu am terminat caratul lucrurilor dar ne straduim sa terminam pana la sfarsitul sapt viitoare.

astazi m-a disperat fii-miu de parca-mi facea in ciuda,nu i-a convenit nimic toata ziua,imi venea sa-l izbescccc dar a dres-o ridicandu-se singurel in picioare.a stat cateva secunde,se vedea ca ar fi vrut sa paseasca dar ii era frica asa ca s-a lasat usurel pe vine si a trecut la pozitia des folosita:in patru labe

de cand cu mutataul asta sunt un pachetzel de nervi,arca zilnic ne certam de la ceva si asta in special ca al meu sot e cam repezit.cand a scos canapeaua din casa i-a facut dita'mai zgarietura de vreo 15cm.parca m-a zgariat pe creier nu alta,iar cand am ajuns am descoperit ca se rupsese o veioza si asta tot din cauza lui pt ca o asezase intre scaune.hai ca nu va mai plictisesc cu astea.

va pupic nu inainte de a-i felicita pe toti cei care au mai adaugat o lunicica la catastif

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele please spuneti-mi daca la copii vostri le miroase guritza?eu ii simt un miros usor acrisor lui Ken si ma cam ingrijoreaza.oare e ceva?daca da ce poate sa fie?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Paxela; mai se vede ca esti leoaica; adineauri, sa fie vreo 10-15min. am vorbit cu taica-miu la tel., si tot asa m-a povatuit, sa ma duc cu Dumnezeu inainte, decat sa sufar de durere, el fiind tot leu paraleu ca si tine, de zodie, si trecut prin neneumarate patenii cu dintii si maselele, asa ca m-ati convins amandoi si luni merg la dentist, DAR mai am o maaaaare problema, ce fac eu cu copkii???; tre` sa le car pe-amandoua dupa mine, si cea mai maaaare problema este Emily, caci Arisa sta cuminte in cabinet, si ma mai tine si de mana, dar pe Emily unde o pun?, cine-mi sta cu ea?
Bits si noi avem aceasi problema cu mirosul, amandoua, dar dupa ce le spal pe dinti, le trece; ba lui Arisa ii curat si limba; spor la treaba!!!

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana

Paxela; mai se vede ca esti leoaica;
mamica celor doua cucuiete.

mai, daca se vede ca sunt m-am deghizat bine ca sunt nascuta prin octombrire si sunt balanta toata ziua

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noapte buna fetelor, eu fug la culcarica...maine ma trezesc devreme
va pup

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BITS... sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca...

Am vazut si niste pozici: TRY, RALUCA&ROSERB,iar copilasii... sa-i papi pe toti de scumpi ce sunt... Tatal lui Alex taaaare mandru mai e cu fii-su in brate

TRY... chiar voiam sa te mai intreb de nepotul tau... ca eu sunt cu inima cat un purice... Au fost 2 cazuri la umanitare de bebelusi cu probleme la inimioara si au murit... Tudor si Luca... Tudor avea 2 luni- SD si malformatie la inima si in cateva zile trebuia sa plece in Italia la operatie, iar pt Luca se faceau acum demersuri... Uf... Abia astept sa ajung si sa facem operatia...

Multumesc de grija la toata lumea... Mihai e mai bine, nu a mai facut temperatura, dar toata ziua a fost marait, eu insa nu sunt prea bine... Mi-am mai revenit putin ca am iesit acum seara la aer...

ONITZA... bine ai revenit cu forte proaspete...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by onitza
si in ultima zi, ne-am dat cu banana pe mare, trasa de salupa!!!!! a fost pentru prima data la mine, mi-a crescut andrenalina de am zis ca nu e adevarat!!! cand ne-au rasturant prima oara, am inghitit apa, cred ca 2 kile , nu am apucat sa reactionez nici cum, am fost un pic socata, cat de repede ne-au putut rasturna...a doua oara la fel , si a treia oara, am dat o burta de mare, de am zis ca nu era mare totusi, era cimentat pe jos!!!! si am zis: eu nu ma mai urc pe aia, nici sa ma bati!!!!! , eiii si acum sa imi spuneti voi daca am luat hotararea ideala, caci toata lumea ajunsese la concluzia inteleapta , de a ma urca in salupa cu trei baieti muschiulosi si frumosi!!!!!!!zis si facut: unde ma puteam simti eu mai in siguranta decat acolo???? Da' amu', am stat si eu cumintica, ca era barbate-miu cu ochii ..

Onitzo , mama si io tot in eforie nord si langa baietii aia de pe salupa am fost
numa ca io am fost fara sot
da pe banana n-am urcat !

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ionela, e vorba de baietelui surorii vitrege a sotului meu. Tatal vitreg al sotului are o fata si e baietelul ei, insa nu exista bariere de sange intre ea si restul familiei.
Nu-mi fac probleme Ionela de mersul lui Alex, nu tin sa mearga devreme, il las pe el sa decida cand anume e pregatit sa faca primii pasi. Era o constatare ca nu va merge pana la 1 an, nu o parere de rau. Eu traiesc in timpii lui alex acum si cand vad un alt copil care face ceva diferit, cum a fost fetita Danei, ma uimeste. Mi se pare devreme ca sta in picioruse singura la nici 10 luni. Si cand spun devreme o spun cu admiratie, nu cu sens de "vezi ca soliciti copilul prea tare".

felis, acum sunt niste demersuri sa plece si el in Italia, insa depinde de un medic de la Torino daca ii va accepta cazul. Socrul meu s-a ocupat de tot. Asteapta si ei un raspuns, insa le e teama ca va fi prea tarziu. Vor sa renunte si sa-l mai duca la Budimex la citostatice (au trecut acum pe tratamente naturiste caci n uma istiu nci iei sa incerce, saracii) pt. ca de fiecare data vine de acol odesfigurata, cu regrese motorii si verbale. Imagineaza-ti un copilas de aproape 2 ani care are 9,5 kg. E de nerecunoscut...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput