Ati vazut emisiunea...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Nu cred ca mesajul meu a fost prea ,, ortodox,,. Mi-am permis aca in numele vostru al tuturor sa-i comunic ca vom sesiza ORA si CNA cu privire la continutul emisiunilor privind adoptiile .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Foarte bine ai facut, Silvia. Ar trebui sa scrieti toate, sau cat mai multe.
Nici al meu nu a fost un mesaj calm, le-am zis de cateva ori sa le fie rusine. Dar recunosc, nu mi-am dat numele si mailul.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Ba eu mi-am dar prenumele si adresa de e-mail , tot ceea ce am scris pot sustine oriunde si oricand . Nu a fost nici o insulta sau jignire , doar am atentionat ca este dreptul nostru sa anuntam ORA si CNA pentru ca dupa mine se incalca clar ,, interesele superioare ale copilului " ca sa scriu ca le lege .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Am trimis si eu un mail la acest asa zis doctor .Nu l-am semnat din viteza ,dar are adresa de mail .Nu-i nimic ca mai trimit unu ,ca nu m-am gandit la asta cu sesizarea Ora si a celorlalte institutii abilitate ,si nu mai uit sa semnez.
Nu imi vine sa cred ca un psiholog poate sa fie atat de nici nu stiu cum sa ii spun ,pe dinafara?sau atat de neom?

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Mie mi-a venit alta idee! Ce-ar fi sa cer ajutorul domnului "doctor" din punctul de vedere al mamei adoptive agasate de mama naturala.
Bineinteles ca ii voi scrie si au un mesaj.

carmen
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Carmen, cam asta am spus eu, daca atunci cand recomanda mamei care a abandonat un copil sa si-l caute si sa il ceara inapoi are in vedere si ce provoaca in familia adoptatoare.
Nu am jignit nici eu, am zis doar de 2-3 ori sa le fie rusine ca promoveaza asa ceva, ca nu cenzureaza cat de cat emisiunile si ca instiga la ilegalitati (ca asta e sa revendici un copil adoptat legal dupa 11 ani). A, si m-am adresat cu domnule "psiholog" asa, pus intre ghilimele si i-am zis ca in mod cert nu e psiholog ci unul care cauta senzationalul....

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor azi am auzit o chestie de te doare capatana; i fetita super ok la vrei 8 luni mama aurolaca si drogata si lesbiana...copilul nu poate si adiptat caci mama nu a semnat. Va intreb eu unde puii mei vor astia sa o integreze in familie in canal? E strigator la cer. Cum sa nu te miri ca dom' psiholog zice ce zice, banuiesc ca si pe muma asteia ar sfatui-o sa nu-si dea copilul

Mergi la inceput

Sunt plina de nervi .Tocmai butonam tv-ul si am nimerit pe acasatv .Va aduceti aminte cazul de la Focsani?Cel cu cele 2 mame care se judecau de nu stiu cati ani pt Madalina ?Ei ,vreau sa spun ca biologica a furat copilul de la mama adoptiva , e drept ca avea hotarare judecatoreasca ,dar asa procedeaza un om normal la cap?
Ce nu pot eu sa inteleg e cum a fost demarata procedura de adoptie a unui copil ,cand in dosar nu exista declaratia mamei ,aceea care se dadea dupa cele 45 de zile ?Se pare ca asta e viciul de procedura despre care era vorba .Naturala daduse doar 2 declaratii preliminare ,una in care zicea ca-l da in plasament si alta in care zicea ca-l va da spre adoptie ,urmand sa vina dupa cele 45 de zile sa dea declaratia .Numai ca aia nu a mai venit.Cum dumnezeu ,dpc din Focsani care si-a facut treaba de mantuiala ,nu pateste nimic , copilul e traumatizat psihic si pe ei ii doare in ....Practic copilul asta nu a fost nici un moment adoptabil .Atunci de ce bataia asta de joc?
Mai vine si desteapta aia de biologica ,care sustine sus si tare ca fata e bine merci si ca nu are nici o urmare dupa ce a rapit-o de la cea care a crescut-o 5 ani.
Cum dumnezeu ii rabda pamantul pe unii oameni de genul asta .
Din situatia asta cretina ,copilul e cel care a pierdut cel mai mult .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Tu vrei sa zici ca acum s-a intamplat asta??? Doamne fereste... ce o fi in inimioara copilul ala? sau a parintilor ei? Adica fetita nu mai este la parintii ei acasa??? Nu am auzit nimic la televizor...
Eu intelesesem de anul trecut cand se pare ca se clarificase situatia, ca Madalina ramane cu sentinta definitiva la parintii adoptivi! Doamne pazeste-ne de asa ceva! Nu mai am cuvinte!
Si ma intreb iar si iar...chiar nu se poate face nimic in astfel de situatie sau nimeni nu poate clarifica aceasta situatie????

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Da asta s-a intamplat acum 2 zile ,naturala i-a rapit fetita mamei adoptive , de pe strada ,cand ducea fata la gradinita .Si sustine sus si tare ca fata nu are nimic ,desi cu un an in urma a mai incercat sa o ia ,cu executorul judecatoresc de la gradinita si cea mica plangea de nu mai putea si ii zicea naturalei sa plece .era copilul vrasite ,ce mai .
Ce ma scoate pe mine din pepeni ,e ca ,copilul sufera si nimanui nu-i pasa ,ca parintilor adoptivi cineva le-a distrus viata ,pentru ca daca nu exista viciul de procedura ,naturala aia putea sa stea si-n cap si nu-i mai dadea nimeni copilul .Asa ,uite ca are legea de partea ei ,pt ca de fapt ea nu si-a dat acordul pt adoptia fetitei ,ci doar 2 declaratii ,in perioada imediat de dupa nastere si ca urmare alea nu au nici o valoare .
Care o fi interesul superior al copilului in toata povestea asta?Mai ales ca ,dupa prima tentativa de a o lua de la mama adoptiva ,copilul a avut nevoie de psiholog ?Ce s-o alege de fetita asta ?

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput