Ati vazut emisiunea...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Tocmai de aceea nu trebuie sa ne descurajam, trebuie sa ne unim cat mai multi si sa-i "atacam" ca de aia i-am vitat nu sa ne sfideze. Altfel o sa suferim noi, dar mai ales bietii copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ati vazut emisiunea din seara aceasta de la 9595?
Mama care isi cauta fetita dupa 11 ani?
Adica dupa ce ti-ai abandonat cu buna stiinta copilul ( la 2 ani), vii acu dupa atatia ani si o vrei inapoi. Da ce...acel copil e un obiect, o marfa de care te poti debarasa cand vrei????????.Cei de la emisiune i-au spus mamei ca fetita se afla in Malta cu familia care a adoptat-o .
Pe de alta parte,psiho. Andrei o incurajeaza pe mama naturala sa-si caute copilul si sa apeleze la justitie.
Astfel de emisiuni , dupa parerea mea ar trebui sa nu se difuzeze pe post, ca pot da idei multora dintre mamele care si-au parasit copii, iar bietii parinti adoptivi vor sta cu frica in san toata viata lor.
E strigator la cer.!!!!!
Nu am copii , dar nu m-am putut abtine, ca m-am enervat la culme vazand asa o emisiune de-a dreptul ''educativa''.
Ca la noi la nimenea. Oare si in alte tari sistemul juridic functioneaza tot asa?

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Haideti sa scriem la emisiune, macar sa nu mai difuzeze asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Rozi , ai cumva o adresa a acestui faimos Andrei care nu mai are cu ce sa-si umple emisiunile ?
Eu sunt decisa sa scriu la ORA si la CNA . Pana la urma se incalca si drepturile copiilor nostri . Sa ne gandim ca poate un copil adoptat mai marisor priveste si el la aceasta emisiune si se sperie bietul copil ca la un moment dat va veni cineva sa il ia de langa familie . E strigator la cer . Cine vrea sa-si gaseasca dreptatea sa apeleze la organele in drept , exista o lege si trebuie aplicata de toata lumea .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Silvia Pui, ar trebui sa fie un mesaj semnat de cat mai multe persoane, nu in nume personal...si pt asta ma gandesc ce buna ar fi ASOCIATIA...Cu cat suntem mai multi, glasul ajunge mai departe, nu poate fi ignorat!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor ala cred c e un medic parat, c adaca era adevarat nu avea timp de emisiuni ci-si facea meseria, dar trebnuie sa luam atitudine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetele,buna seara!

Am vazut si eu o bucata de emisiune,cea in care se dadeau sfaturi si mi-a fost de-ajuns.M-apuca o scirba.....L-as pe nea ala,mai ales daca l-as vedea inaintea ochilor.
Dar,am inteles dintr-o alta emisiune ca omu' are mail,net ce-o fi avind.Ii scriu eu o scrisoare faina in care-mi pun toata diplomatia la bataie,pt ca am impresia ca el habar n-are prin ce trece un viitor parinte adoptator sau unul cu pruncut adoptat acasa.Si mai zice ca-i psiholog!Nu-i bai ii zic eu,sa vada si reversul medaliei,sa stie ce trauma si ce soc pot aduce in viata cuiva sfaturile lui pretioase.
Oricum eu zic ca e doar chestie de rating si omu' incearca sa faca ce poate sau....

Va tzuc, Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

daca va e de ajutor:
am gasit un site (forum) 9595.ro.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai sa ii bombardam cu mesaje! Aici chiar ca incalca orice limita. Nu am vazut emisiunea aluia, nu ma pot uita la ea ca nu prea imi place, dar mi-a povestit mama acest caz pentru ca ea si tata au vazut-o si au ramas asa, cu o senzatie aiurea, pentru ca pe fetita o chema Alexandra.
Este inadmisibil, ala oare chiar nu are limite? Ma scuzati, dar daca Antena 1 il promoveaza pe tipul asta inseamna ca in veci nu ar promova o asociatie care sa ii dea lui in cap....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am scris un mesaj (mail)...mama ce a fost la gura mea!
Scrieti si voi, macar o citi cineva cu bun simt....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput