pentru cele maritate...
Raspunsuri - Pagina 12
AILUI spune:
Salve,
Eu le spun mama si tata socrilor mei!
Asta pentru ca-s niste oameni deosebiti, la care tin foarte mult!
Sa fiu sincera, tare m-ar amuza sa le spun...."Domnul/doamna", mi s-ar parea asa de.....indepartati, neapropiati, nu stiu cum sa zic, ca si cum si ei mi s-ar adresa si mie cu..."Doamna"...
Pupici
mami Ailui 
Flaflo spune:
Eu ii spun Olga soacra-mi si ma amuza de fiecare data, imi povestea mama ca la bunici la sat toate vacile se numeau Olga!!!
Lui ii spun Vica (de la Victor).
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!
OlgaTarziu spune:
Ce fain m-am trezit si eu sa scriu chiar dupa faza cu Olga
Vacutza eram insarcinata, acu sunt vitica supla si neproductiva.
Eu ii spun "mica", asa-i zice barbatu-meu si cum mama mea a murit mult timp in urma iar relatia mea cu soacra-mea e super calda si frumoasa nu simt ca as face nici un compromis.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
OlgaTarziu spune:
Faza faina Flavia ca pe taica-meu il cheama Victor.
Eu patesc aceeasi faza cu Dana ca am avut o catelusa cu numele asta...
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
Sense spune:
In 21 e ziua soacra-mi, iar eu am uitat . Dupa-masa , cand am ajuns acasa, sotul i-a spus copilului sa o sune , ca doar e ziua bunicii. Asa am ajuns si eu sa o felicit , ultima, ca doar sunt cea mai iubita " nora" . Scuze , ca m-am intins , a doua zi dupa nunta , asta cu ceva ani in urma, soacra mi-a zis ca ar prefera sa le spun " mama " si " tata" . Atunci , a fost totul OK, dar acum daca sotul nu ii spune mamei mele " mama " , nu mai simt sa-i numesc asa.... Deci evit , sa ma adresez direct ....
O prietena , foarte simpatica ii numeste " tanti X " si " nenea X " , ca doar mama si tata sunt unici . No comment.
prettysunshine spune:
Eu n-am decat soacra,e divortata de tatal sotului meu de foarte multa vreme,pe respectivul socru nici nu-l cunosc,iar ei ii zic inca dna X si dvs.,desi suntem casatoriti de 10 ani.Asta e,nu mi-a cerut niciodata sa-i spun altfel.Nu e o soacra rea,dar nu suntem apropiate, poate de-acum incolo,cine stie,ca parca incepe sa se schimbe.Si sotul meu le zice tot asa parintilor mei,desi lor,cel putin maica-mii,le-a placea sa nu le mai zica dvs.Dar ai mei nu l-au vrut la inceput si el nu poate uita asta.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
danangie spune:
quote:
Originally posted by monalac
evit sa le spun cumva.pur si simplu,daca am ceva de comunicat,le spun-stiti,eu.....oricum,ne intalnim f rar,asa ca....
Exact asa fac si eu. Nu le spun nicicum , pentru ca eu am o singura mama si un sigur tata. Nici daca ma tai n-as putea sa-i spun soacramii : mama. D-ne fereste! Spun si eu ca MONALAC: stiti, .....vedeti.....
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
ralu spune:
Eu nu am putut si nu pot sa-i spun "mama". Pentru mine exista o singura mama si gata. De cand s-a nascut Ioana ii spun "Mamaie". Si am rezolvat problema!
clauditzadennis spune:
Eu le zic mami si tati, asa cum le zic si copii lor. Am insa o alta dilema...si anume faptul ca l-am obisnuit pe Dennis sa le zica la ai mei parinti Buni X(mama mea) si Taie Y(tatal meu) si, prin analogie, copilul le-a zis la fel si socrilor...La inceput nu au zis nimic, dar acum il tot bat la cap "Nu-mi mai zice Buni...sau Taie, dupa caz, zi-mi pe nume!
"...Si copilul e derutat tare
...Au si o explicatie super, cum ca se simt batrani daca le zice copilul asa si de-aia! Dupa ce ca locuiesc departe si ne vedem destul de rar, parca mi se pare stupid sa-l priveze si de partea asta mica din ceea ce inseamna relatia nepot-bunici. Of!
bamboo spune:
ferice de voi, cele care aveti socri de milioane. eu nu prea stiu cum e asta. socru-meu e ok, nu are nimic cu mine si nici eu cu el, dar soacra-mea... dupa ce m-a dat afara din casa,(ca era casa lor, pe care au lasat-o in ingrijirea fiului lor, nu in proprietatea), sa-i mai spun si MAMA?