pentru cele maritate...
Raspunsuri - Pagina 11
zfcristina spune:
Inainte sa am piticii nu-i spuneam in nici un fel,cand vroiam sa o intreb ceva ii spuneam "auziti....." ,acum de cand am copiii ,ii spun mamaie![]()
1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
aiska spune:
Socrii mei finlandezi m-au rugat frumos sa le spun pe nume ca asa se poarta in Finlanda.Chiar au zimbit cind le-am povestit ce pretentii au unii socrii in Romania.
Sabina
19+
mamica lui Aleksi Joel 
Himmelsduft spune:
Eu le zic la socrii mei Mutti si Papa, deoarece ma inteleg f bine cu ei si sint parintii mei aici.
Pico spune:
Mda.Si eu tot cu dumneavoastra si cu doamna sau domnul "x".Socrul meu dragutul de el mi-a zis mai voalat ca i-ar placea sa-i spun tata dar nu am putut.insemna sa-i zic si soacra'mi mama. Eu ii mai zic si Zgripti.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)
ralcat spune:
Io ii spun lui socru'meu pe nume iar soacra'mii in nici un fel. Noroc cu asta micu, ca am transformat'o din soacra ideala (aia din povesti care se duce la vrajitori sa'i desparta copiii) in bunica.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
daniella4 spune:
N-am reusit sa le spun altfel decat d-na si d-nul X-ulescu. Nu credeam ca ii deranjeaza. Am aflat ca da. Cand am divortat de odorul lor.
monalac spune:
evit sa le spun cumva.pur si simplu,daca am ceva de comunicat,le spun-stiti,eu.....oricum,ne intalnim f rar,asa ca....
sheherezada spune:
In nici un fel!Am devenit o adevarata maestra in evitarea cuvantului mama sau soacra.Si ei nu-i place....dar multe nu-mi plac nici mie.Asta e.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
maraki spune:
Nici mama/tata si nici pe nume.Potrivesc vorba cand vreau sa le zic ceva, la telefon daca intreb de unul din ei ce face spun in greaca soacra sau socru
Pe limba lor merge dar in romaneste suna aiurea
Nici la pertu nu sant cu ei ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )