pentru cele maritate...
Raspunsuri - Pagina 10
kriss79 spune:
dupa 14 luni de cas. nu pot inca sa le zic "mama" si "tata". mama soacra si tata socru - asa le zic. cand va veni si un copil..probabil va fi mai usor![]()
POZE
Cristina S.
ana_a spune:
eu imediat dupa casatorie le-am spus "soacra" si "socru" fara prea multe fastaceli...pur si simplu asa mi se pare ok.Soacra nu are nimic impotriva, desi imi este draga si ne intelegem super bine, nu ma vad spunandu-i "mama" Acu...de cand cu Stefan ne mai scapa si "buni" dar cand vorbesc doar eu cu ea tot "soacra" a ramas.Si sotul la fel, tot asa le spune parintilor mei si e ok.
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
roxivan spune:
Eu nu am socru( a decedat inainte sa-mi cunosc eu sotul), am numai soacra. Nici nu se pune problema sa-i zic mama( cu toate ca sotu le zice alor mei mama si tata), nu ii zic nici macar mama-soacra. Evit sa o strig , iar cand o intreb sau ii zic ceva spun " Auziti, dumneavoastra...." sau " Nu va suparati, dumneavoastra....". Poate e penibil, dar inca nu si-a castigat titulatura de mama-soacra, nici atat pe cea de mama. Eu cred ca mama e una singura, asta e parerea mea.
irlandeza spune:
Eu le zic , socru si soacra. Nu merita sa le zic altfel , si apoi mama e una singura , si sigur nu o sa-i spun saocrei, mama, niciodata.
Noi 2 singurei
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999
.
Daca sun la ei si raspunde socrul meu nu stiu cum sa o cer pe soacra mea, asa ca inchid telefonul si sun mai tarziu pana raspunde ea. :D]
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Si eu la fel! In rest nu le zic nicicum, ma duc langa ei cand vreau sa spun ceva.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
kristinutza spune:
ma adresez lor pe numele mic, insa cu dvs. 
ceva de genul "mariana, dvs mergeti la piata?" ![]()
de cand cu copilul e mai usor, ca e "bunica" si "bunicul".
cred ca si-ar fi dorit f mult sa le spun mama-tata, sau macar sa-i tutuiesc, dar... nu pot.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
catutza spune:
In general dumneavoastra...., dar de cand e Bianca "bunica Didi" si "bunicu Titi", ea demult i-mi zice sa le spun pe nume dar nu pot, au totusi o varsta...iat mama si tata niciatat.Pana sa fie Bianca socrella ii spuneam ei.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
april spune:
De vreme ce parintii sotului se numesc socrii de ce sa schimb eu ceva? ![]()
Mama si tata sunt parintii mei.