pentru cele maritate...
Raspunsuri - Pagina 13
M&M spune:
Nici eu nu pot sa le zic "mama " si " tata". Parca mi se pune un nod in gat cand incerc sa pronunt aceste cuvinte.

Cristina
Victoria spune:
quote:
Originally posted by yank
Eu ii ziceam...Get lost!
Life`s a bitch and then you die
Si functiona? Ca sa stiu, just in case
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
yank spune:
quote:
Originally posted by Victoriaquote:
Originally posted by yank
Eu ii ziceam...Get lost!
Si functiona? Ca sa stiu, just in case
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
All the time
danielutzu spune:
Noi nu suntem inca, casatoriti, dar suntem impreuna de aproape 7 ani si asta ne e destinatia.......Soacra-mea imi tot da apropouri, du-te ca te striga tata (socru-meu) sau: hai cu mama (ea
)sa vedem nu stiu ce. Nu tine chestia
. Evit sa le zic in vrun fel, da' tot cu d-voastra vorbesc. Iubi meu le zice alor mei domnul si doamna (numele de familie). Acum sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar mama mi-a zis ca la femeile de servici li se zice doamna (numele mic). Va rog sa nu dati cu rosii, oua si altele pentru ultima remarca! 

onyxg1998 spune:
Da, si eu potrivesc vorba, ma simt stupida sa le spun pe nume d'apoi sa le zic mama si tata??
Din cate stiu eu nu am decat o mama si un tata si gata.
Pupik de la Onyx si Vlad
roxanik spune:
Eu le spun pe nume si sunt fericita ca e asa. Tin foarte mult la mine si eu la ei, dar nu as putea sa le spun mama sau tata. Sotul meu le spune tot pe nume parintilor mei si le face placere.
Cred ca si faptul ca parintii lui sunt americani ajuta.
lai spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Eu am vazut la nasii de cununie ca se adresau cu apelativele : mama jana, mama ana, tata iulius, etc .
Asa ca si noi ne adresam cu : mama C, mama V, tata N.
E o imbinare intre modernism, traditionalism si compromis din toate partile!!
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Asa vorbesc si parintii mei cu socrii lor (bunicii mei). Nici nu mi-am dat seama pana acum.

Eu folosesc numele mic (dar numa' daca e neaparat necesar). Altfel, cand vorbesc cu ei in engleza, e simplu, ca oricum toata lumea e 'you'; cand vorbesc in sarbeste mai bag si tu si dvs., cum imi aduc aminte, dar oricum nu vorbesc f. bine, asa ca e de inteles ca le mai incurc
Lai
Marina6 spune:
"mama" desi nu merita dar asta e, respect iubirea pentru sotul meu si nu l-as rani niciodata desi nici el nu o suporta neaparat intotdeauna ...mai ales la cate face ea cu gura aia a ei.....
Ema79 spune:
se pare ca sunt singura de pe aici care ma adresez socrilor cu diminutivele: mamica si taticu;si asta nu pt.ca nu i-as iubi indeajuns pe parintii mei ci pt ca ei sunt niste oameni extraordinari. As putea spune ca soacra mea se intelege mai bine cu mine decat cu sotul meu: vorbeste cu mine la telefon mai mult decat cu el, si mi-a mai facut niste destainuiri de care nici sotul si nici socrul meu nu stiu. Se pare ca sunt o norocoasa!