La scoala (cum se simt, ce invata, cum ii ajutam)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Vad ca tot vorbiti de vacanta. Cand va fi si cat dureaza? Si copiii nostri stau acasa luni si marti pentru ca marti e sarbatoarea tuturor sfintilor aici si se face punte (nu mai stiu cum se spune in Ro la chestia asta). Astept sa vad ce le da pentru acasa.
Nu v-am spus, cand am avut sedinta pentru alegerea reprezentantului de clasa, m-am candidat si eu, dar am iesit a doua (din 3) cu 6 voturi contra 7 (a treia a avut 2). Asa ca acum toate mamicile zic ca eu sunt "viceprezide". Dragut ca m-au votat, cand m-am propus mi s-a parut ca au avut nemultumiri fata de faptul ca sunt straina. Oricum vreau sa vorbesc cu cealalta sa mergem impreuna la sedintele de nivel inalt.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Crini vacanta dureaza o saptamana, vor incepe scoala in 7 nov.
Felicitari pentru "functie"! Si al meu sot e nush'ce pe scoala, pe mine nu ma pasioneaza chestiile astea ca presupun oareshce implicare.
Helbi nu e obligatorie grupa pregatitoare, dar invatatorele am observat ca stramba din nas daca copilul nu a facut-o sau nu au facut din programa, ca se presupune ca in cls. I trebuie sa stie aia, aia, bla, bla, bla.
Georgiana dar departe ati mai ajuns! Noi le-am facut doar pe a mic si A mare si la mate am facut scaderea pana la 4. Sa nu fie suparata Ioana ca are timp destul de dictari e de abia inceputul, sa se bucure de vacanta!
Angy toata admiratia pentru Daniel ca face pian! Ar fi fost si pacat sa nu urmeze o scoala in domeniu artei, respectiv muzica, daca tot o are pe mami. La noi la muzica se fac pian, vioara si chitara in ciclul primar si din gimnaziu se fac si instrumentele de suflat.
Helbi daca nu e graba mare o voi intreba pe educatoarea lui Andreas de manualele din programa grupei pregatitoare, dar pana una alta sunt cartile de la editura Teora "Jocuri amuzante si educative" pentru 4-6 ani pentru prescolari. Cele de la editura Press cu "Gradinita vesela" cu dezvoltarea vorbirii, gandire logica, comunicare, cunoasterea mediului. Cele de la editura Aramis "elemente grafice" (caiet pt. grupa mare pregatitoare". Oferta e foarte bogata. Mai este o carticica "Cum sa invatam?" (Ed.Aramis) cu consiliere si orientare scolara in invatamantul primar, metode de invatare eficienta.
Hai ca te-am inebunit de cap!
VACANTA PLACUTA COPIILOR DAR SI NOUA!

3 - 4 luni COMORILE MELE ALEXANDRA & BIANCA
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Originally posted by elisor
Cele de la editura Press cu "Gradinita vesela" cu dezvoltarea vorbirii, gandire logica, comunicare, cunoasterea mediului. Cele de la editura Aramis "elemente grafice" (caiet pt. grupa mare pregatitoare". Oferta e foarte bogata. [/green][/font=Comic Sans MS]

Astea le-am descoperit si noi, sunt distractive.

Vine vacanta, sa va distrati!
(Poate o sa am timp sa scriu din programa la grupa pregatitoare, am deocamdata cunoasterea mediului, urmeaza sa primesc celelalte).

zana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu sunt cam ofticata. Azi a luat -FB la romana. Au avut de transcris cuvinte formate din literele a si m (mici si mari). El a scris corect, dar nu frumos.
Pentru vacanta nu are nici o tema.
La matematica a ramas tot la cifra 4. Fac diverse exercitii.
Dupa vacanta vor avea prima lor dictare la romana.
Vacanta placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Vacanta placuta tuturor!
,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Va multumesc mult pt raspunsuri si sfaturi. °Am inteles cam ce se cere si se urmareste sa se faca la grupa pregatitoare.

Elisor, eu timp am sa astept, asa ca, dacxa tu iti gasesti timp sa-mi trimiti programa, merci anticipat si de la mine o .
Angy, m-ar ajuta mult daca poti sa aflii, daca e sau nu obligatorie aceasta grupa pregatitoare.

Vacanta placuta si odihna multa tuturor scolarilor si parintilor!

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Azi au primit si carnetele de note dar Ioana nu era prea mandra de el ca avea si un B.Am incercat sa-i explic ca si B este ok pentru inceput dar daca o sa fie mai atenta o sa primeasca doar FB si s-a linistit. Oricum bucuria vacantei este prea mare ca sa o mai intereseze calificativele. Duminica pleaca la munte cu bunicii si daca rezolv eu ce mai am de rezolvat, luni ma duc si eu cu piticu'

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Helbiai PM cu programa la educarea limbajului si mediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by zana

Helbiai PM cu programa la educarea limbajului si mediu.

Multumesc mult pt ajutor! Am primit-o si o sa o studiez!

WE placuta si vacanta frumsoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nu v-am zis ce perla a scos fata mea vineri dimineata in timp ce mergea spre scoala? ATENTIE! Ce i-a spus Ioana sotului meu (adica lui tac-su) in lift vineri dimineata? L-a intrebat "tati, eu cat trebuie sa mai locuiesc cu voi?" NO COMMENT

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput