La scoala (cum se simt, ce invata, cum ii ajutam)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hai ca e simpatica foc Ioana (georgiana.david), dar si al meu baiat ma intreba deunazi daca va face el facultatea in alt oras cum va sti sa vina acasa singur?
Vacanta placuta fara raceli!

Ia uite ca s-au umplut 10 pagini!!!

3 - 4 luni COMORILE MELE ALEXANDRA & BIANCA
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Draga Helbi, subscriu la tot ce au spus fetele anterior. In plus, pentru ca sunt invatatoare, trebuie sa iti spun ca grupa pregatitoare este obligatorie pentru inceperea clasei I, si asta e numai in avantajul copilului. Gandeste-te ca in Romania acum numarul minim de copii la clasa este de 25, cel maxim nefiind precizat, deci pot fi si 43 de copii intr-o clasa. Ce vreau sa spun? Invatatoarea chiar daca ar vrea, tot n-ar avea timp sa faca in paralel cu fiica ta ceea ce trebuia sa stie din grupa pregatitoare...In plus, eu acum lucrez intr-o scoala cu copii de toate natiile si cred ca cel mai important e sa cunoasca limba romana, sa vorbesti mult cu ea acasa, altfel totul va fi mult mai greu...Scrisul de mana chiar te rog sa nu il incepi tu cu fata, pentru ca in Romania metodologia de predare a acestuia este una specifica si mai mult incurci copilul...O sa invete la scoala sa scrie corect de mana. Cel mai important e sa stie sa comunice in limba romana, sa poata raspunda si sa adreseze intrebari, sa descrie o imagine, sa compuna 2-3 propozitii dupa o imagine. Cine ti-a zis ca nu prea se face scoala in clasa I si a II-a, cred ca ori nu a avut copii, ori nu a lucrat niciodata in invatamant...inca se face scoala pe rupte, in comparatie cu alte tari europene...trust me!!!
Daca mai ai intrebari, da-i drumul! Sunt dispusa sa iti raspund, cu cea mai mare placere!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

rory76 de ce zici ca numarul minim este de 25? La Ioana in clasa sunt 18 copii iar la celelalte clasa I din scoala 20, respectiv 17

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Si eu stiam de maxim 25,cu anumite exceptii se poate ajunge la 30,trebuie sa fie motive bine intemeiate sa se treaca de 25,minimul nu mi-l amintesc acum dar s-ar putea sa fie 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Mamici, haideti sa continuam discutiile noastre aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60746" target="_blank"> La scoala (cum se simt, ce invata,...)(2)

Pupici.

Nora
poze sept-oct 2005

Mergi la inceput