Povestile batranilor

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ramonika,ne bucuram ca ai venit in clubul nostru,al iubitorilor de..bunici!Am o intrebare,cum ai reusit sa pui pozele vechi?le-ai scanat inainte?Am si eu citeva cu bunica mea,si as vrea sa v-o arat,intr-o poza de la un bal.Problema e ca nu am scanner,oare pe la magazinele astea foto s-or putea face copii pe un cd?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Ramonika,ne bucuram ca ai venit in clubul nostru,al iubitorilor de..bunici!Am o intrebare,cum ai reusit sa pui pozele vechi?le-ai scanat inainte?Am si eu citeva cu bunica mea,si as vrea sa v-o arat,intr-o poza de la un bal.Problema e ca nu am scanner,oare pe la magazinele astea foto s-or putea face copii pe un cd?

da, pozele le-am scanat toate o data pe scannerul de la noi de la servici. nu stiu unde ai putea gasi acolo un scanner. dar noi asteptam sa vedem si rochia de bal
sa inteleg ca v-au placut pozele?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

sa inteleg ca v-au placut pozele?

fireste ca ne-au placut!
Ai idee in ce an sint facute?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

hai sa vedem, ca nu stiu exact, dar putem deduce.
prima poza: la nunta mamei mele cu tata, in anul 1973
cei de langa mireasa sunt parintii mamei, iar cel de langa mire e bunicul meu.
urmatoarea poza: e facuta cam cand avea mama mea vreo 18 ani, deci in anul 1966? cea care sta jos, in dreapta cu batic negru si flanela alba e strabunica mea. cele patru femei din picioare care au toate batic is fetelei ei, una dintre ele bunica mea. ceilalti care par mai tineri is nepotii strabunicii, verisori cu mama.

in poza verticala de dedesubt e bunica mea. ea s-a nascut in 1912 si in poza asta avea vreo 18-20 de ani, deci e de prin anul 1930??? aprox. frumoasa bunica, cu zgarda la gat (chiar asa se cheama margelele alea, zgarda ). si ultima poza e bunicul meu Nechita cu copilul lui (tatal meu). tata avea vreo7-8 ani din poza, deci era cam prin anul 1955?? aprox. erau imbracati in port maramuresean.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Uiii, ce frumoase poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Ramonika, !

Fetelor, va invit sa continuam povestile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61694" target="_blank">aici.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

a

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput