Astrologie- intereseaza pe cineva????
Raspunsuri - Pagina 3
april spune:
quote:
Originally posted by Iubikaquote:
Originally posted by aprilquote:
Originally posted by kisstherain999
Cum se calculeaza ascendentul? Cat de mult ne influenteaza acesta?
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Am incercat sa`mi calculez ascendentul si cand sa`i dau ok, zice ca luna introdusa nu e corecta. Are ceva impotriva lui 08??? Asta e discriminare!!!
uite aici iti poti calcula ascendentul
http://www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent
si aici poti sa vezi caracteristicile ascendentului din care faci parte:
http://www.acvaria.com/ascendent.htm
pozici
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
am vazut si eu ca nu-i place 08. ia incearca doar 8. la mine a mers.
pozici
MirelaV spune:
quote:
Originally posted by RaluD
Mirela, nu pot sa-ti dau reply pe PM.
Ai ascendentul la 15 grade in Fecioara, deci site-ul pe care l-au dat fetele are dreptate.
In casa I a cerului ai o frumoasa conjunctie intre Marte si Saturn. In general, persoanele care au pe Saturn in casa I sunt inclinate catre studiu, catre religie si filosofie, catre cunoasterea profunda a lumii. E posibil sa ai un mic defect de vorbire (sa te balbai putin sau, dimpotriva, sa vorbesti prea repede). Esti o persoana care nu lasa lucrurile neterminate, energica si hotarata, dar in acelasi timp, sensibila, ai rabdare si te poti concentra un timp indelungat.
Prietenii (in special fetele) iti vor fi de ajutor in cariera, care va fi una de succes, dar va lua avant dupa 30-35 de ani.
Sper sa am timp sa-ti scriu mai multe in viitor.
Lili, eu nu cred in Karma, vieti anterioare, etc. A fost o vreme cand credeam, dar mi-am dat seama ca gresesc. Acum cred doar in Dumnezeu. Cred ca exista o ordine universala din care facem parte cu totii.
Tu ai ascendentul la 6 grade in Capricorn, esti o persoana populara si daca nu ai deja, vei avea multi bani, pe care ii vei administra cu succes. Nu stiu daca e vorba de banii tai, insa, e posibil sa fie ai sotului sau sa lucrezi intr-o banca. Esti o femeie frumoasa si placuta, cu o inteligenta vie. Iti place sa spui povesti si, in general, sa inventezi. Te recuperezi repede de pe urma ranilor, atat fizice, cat si psihice. O sa ai probleme cu oasele la batranete. Cred ca si acum te deranjeaza, de fapt.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
iubita, adresa mea de mail este mirelabucur2001@yahoo.com
trimite-mi mail te rog
faza cu vorbitul...nu se prea potriveste. nu vb nici repede, nici prost...poate doar mult pupik
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Iubika spune:
april... a mers! mi`a zis ascendentul... de fapt il stiam deja.
dar descrierea nush... parca nu prea... sau nu vreau eu sa cred
si tu esti tot leoaica? :)
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
RaluD spune:
Iubika, trimite-mi PM, dar nu stiu cand o sa-ti pot raspunde.
april spune:
quote:
Originally posted by Iubika
april... a mers! mi`a zis ascendentul... de fapt il stiam deja.
dar descrierea nush... parca nu prea... sau nu vreau eu sa cred
si tu esti tot leoaica? :)
sunt taur cu ascendent in fecioara. nu se potriveste chiar tot dar in mare da.
pozici
herra spune:
multumesc Iubika pentru fisier; inca n-am avut timp sa-l studiez. revin.
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Iubika spune:
quote:
Originally posted by herra
multumesc Iubika pentru fisier; inca n-am avut timp sa-l studiez. revin.
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Cu multa placere, herra!
Astept impresii.
pashosha spune:
va pup...vreau si eu...ma ajuta si pe mine cineva....va rog multtttt
eu sunt gemeni, 21 iunie 1976 nascuta la 10.30 dimi, da nu ma pricep neam si tare vreau sa aflu...va rog..
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
RaluD spune:
Voiam sa va spun ca am primit mesajele voastre pe PM, dar nu am putut intra pe net.
Va raspund cat de repede pot.
Lorelai spune:
merci mult iubika. am primit fisierul. revin cind il citesc sa va spun daca se potriveste.
Lorelai