Oligospermie (7) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Mai,desteptarea!,cu-cu,cucur..iguuu,alinierea,vom incepe inviorarea cu ex. nr 4 din Karma Sutra,pluta.ia incepeti sa respirati aerul curat de dimineata,lasati-l sa va inlatuie corpul degajat ,de stres si probleme,energiile pozitive sa intre drept...in gigei,sa-i faca tineri fortosi si zburdalnici iar in acest week-end la joaca cu ei,dar,aveti grija,chiar daca voi fi plecat,oriunde va veti ascunde privirea mea v-a fi atintita asupra problemei,in basca mea cu pene,spre uimirea fetitei care se rusineaza la trecerea marfarului.Va pupicesc de nu va vedeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salutare,
Primiti-ma si pe mine ,desi am sufletul inca spart in bucati stiu ca am sa-l refac cat de curand.
Sotul meu nu vine aici fiindca scrie ff prost romaneste ,este francez de vorbit vorbeste la scris are problemes!!
El este un Oligospermist iar eu nevastasa care incearca sa afle de ce nu poate tine sarcina!
17Milioane de "mititei" are sotul iar eu tot atat de multi nervi ca nu-i pot oferi un bebel!
Va pupic pe toti si sa aveti grija de voi in weekend!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Titelu esti super simpatic,
numai ca noi ne antrenam sa megem in pat fiindca aici suntem pe cealalta parte a globului,poate de asta nu o avea sotul meu "mititeii" buni,fiindca sta cu capul in jos !!!!!!
Kama Sutra hhhhhmmmm am sa-i spun la tine merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

17 mil/ml,nu este un caz disperat,esentialul sa fie mobili ,vitezomani si sa traiasca cit mai multi,asa ca daca sunt aceste conditii da-i bataie ca merge,sau cel putin la mine a mers,conteaza sa fii intelegatoare cu el si sa nu-i agravezi situatia,ma refer la pshihic,bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

titeluce matinal esti nene.ori nu poti sa intorci capul pe perna din cauza bastii cu pene si-ti amorteste si esti nevoit sa te trezesti,ori care e explicatziunea.
danutza_cFoarte bine faci,sa nu lasi banii sa-ti fure viatza,oricati ar fi si oricat de verzi.Cat despre probleme poate or trece si va veti bucura curand.
IonicaSalut revenirea ta printre noi si deplang ceea ce ti s-a intamplat,dar poate luna viitoare..Faptul ca totusi s-a prins e un lucru bun totusi.La noi nu s-a intamplat nici macar atat niciodata,dar lucrez intens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Neata , matinalilor autohtoni si insomniacilor de pe partea cealalta a globului (chiar, mare inventie dom'ne internetul asta...)!
Ionica, te admir sincer pt puterea ta! Mie cand mi s-a intamplat necazul mi-am pierdut total simtul umorului cateva luni, si nici acum nu e in deplinatatea facultatilor mintale (cum se spune OANA, in termeni juridici asta, sau... in termeni psihologici?). Bineanteles ca esti bine-venita printre noi!

Maine avem 2 evenimente importante si va rog sa nu lipsiti: este ziua lui barbye si tre sa dea de baut! Al doilea eveniment important o sa-l traiasca Teodora, careia ii tin pumnii si ii doresc sa fie cu noroc, la numaratoarea bobocilor peste 2 saptamani sa vina cu vestea cea mare (ai toate sansele Thea, conditiile sunt SUPER !). Multa bafta!

Asa e, Danutza, sunt o mare iubitoare de animale, dar in special de caini maidanezi... si eu reactionez extrem de violent daca vad cum este maltratat un animal. Mi-aduc aminte ca am vazut un reportaj foarte socant la tv despre cum sunt dresati ursii sa danseze de catre grupurile de tigani... nu am putut suporta sa privesc imaginile...

Titelu, pai asta cu KamaSutra ai tinut-o in basca pana acum... noi am pus totul pe seama catinei si a pregnylului, si cand colo... lucrurile sunt mult mai profunde... Nu incetezi sa ma surprinzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Dragii mei nici in primii ani de avocatura, cand tremurau combinezoanele pe mine de frica judecatorilor, nu ma sculam cu noaptea in cap, cum procedez in aceste zile....
Mi-am lasat sotul si animalul sa sforaie linistiti pe perna mea si m-am strecurat spre salonasul nostru... UUUUAAAA!! Aici se pune de chefuri si de stand up Gica-Gica in armonii kama sutre...
Titelutz pleca in delegatie cu noaptea in cap, bag seama, adicalea ne-a trimis saluturi in stil kama sutra in timp ce Matza pregatea babornita cu de-ale gurii , ca are 3 orase de strabatut (Suceava, Radauti Botosani, asa spune arhiva) cu vestata-i basca-n vant.... sa transmita mesajul oligospemist curat optimist..........
Ionica, cum zicea Carmecitaaa, ca eu intotdeauna zic ca ea, cu simtului umorului invingem orice soarta nemernica, mama ei ... ca acum ma apuca refularile...
Deci Barby si TheaM aduc mancarica si bauturica, iar noi consumam, in stilul nostru si sarbatorim intr-o veselie, ,motiv serios sa avem in fata autoritatilor...

Mergi la inceput

Sar-na tanti M Oana.Deci ai si animal.Iaca eu nu stiui.Si cate nu mai stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Dar de unde aflasi, frate-miu, ca te vad cam murdarel pe degetute?
Lipa-lipa te-ai cam furisat pe la 'fobia adoptiilor', in timp ce noi veghem flacara oligospermista....
Hopa, am zis de animalul care-mi sforaie pe perna, altul decat cel oligo.... ma scuzati... dar zic si eu ca Darwin, acu', din dorinta de a ma scoate din situatie....
Cum mi-am facut pisoiul vedeta la 'teama de adoptie', am banuit ca Greu nostru....

Mergi la inceput

Ai banuit degeaba,ca io citii cu cateva randuri mai sus.Poate de aia nu inteleg decat partial din ce scrii pt ca nu te urmez "pistolocu".
Neatza Danutza.
Se lauda cineva ca vine cu natashica fedelesh legata?

Mergi la inceput