Oligospermie (7) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 13
Carmen.cita spune:
Noapte buna, Petro,
promit ca maine eu personal o aduc de manutza pe Natashica voastra...
OANA, fa ceva... ca ne pleaca pacientii...
M Oana spune:
Ce repede trece timpul soro, maine-poimane ajung si eu in faza asta, ca tare dor imi este de mucus preovulator.... Frumoase vremuri!!! La mine situatia e postovulatorie...
Greusceanu si-a pus capacul la pix si ne-a lasat cu foaia goala...
Dar vaz ca promiti sa te iei de mana cu Natashelu maine in zori de ziulica, ca noaptea, cu tenebrele astea de prin basti...

Pacientii pleaca, dar maine tot aicea se-ntorc, ca a intrat virusul oligospermiei umoristice in sange!!!
A aruncat al meu coiful in poarta c-un telefon acu' 5', dar de atata ras n-a inteles omu', daca e cazul sa vina acasa sau nu...
Mai am putin si bat si moderatorii la usa castelului meu.... Nici fiscul nu-si permite infamia asta, dar cu moderatorii nu-i de glumit.... cu toate ca eu iubesc toate categoriile sociale...
Carmen.cita spune:
Deci? Pe maine atunci...
Noapte buna si vise frumoase
! Vise cu 

!
PS: Eu ador perioada 'post'...
peterpan spune:
Carmencita, lasa visichiul ca vin eu cu o shampanie
si poate ne recita o barda niste versuri 
M Oana spune:
S-au introdus intaririle pe fir!!!! URAAA!!! Sa mai vina fiscul peste mine!!!
In perioada postovulatorie, se umfla spiritul in mine.... ceva de speriat...
Cu desumflarea nu ma impac eu prea bine, dar apelez la prieteni in astfel de momente critice... ca doar Natashica la capitolul umflat... situatii
in deriva e artista, dupa spusele colegului nostru.....
Carmen.cita spune:
Ai vazut OANA ce simultan postam?
Peterpan, nu pot sa refuz o cupa de sampanie, mai ales daca vine de la tine... vine ea ziua cand ne vei cinsti cu sampanie pt vestea ce o vei primi
... sunt convinsa!
M Oana spune:
Nu serveste nimeni si un Philip Morris la sampania aia, chiar daca ambele dauneaza oligospermiei..., doar o viata are omul si trebuie sa se bucure si la necaz si in momente de glorie maxima a spiritului, asa ca-n aceasta vestita seara de vineri!!!
Rusinica marilor absenti!!! Parca am fi Stand up comedy, formatia umoristica a lui Dan Chisu, numai ca la noi e vorba despre Stand up Gica-Gica.
Bona sera!!!! Ca frumoasa fu, asa cum meritam!!!
Carmen.cita spune:
Ca bine le zici tu, OANA! Hai c-om pune-o noi de-o petrecere
, dar sa fie efectivele toate!
Vise placute!
danutza_c spune:
Fratilor, tare bine e aici cu voi!
Mi se mai descreteste si mie fruntea. Azi a fost aici la mine ca la nebuni, acuma plec acasa dar tot nu ma pot abtine sa nu va scriu putin.
Greu, tu m-ai intrebat de cind sunt plecata? Oricum iti raspund tie: de 4 ani, dar sa stii ca eu, chiar daca sunt vesnic in criza de timp de scris si comunicat cu prietenii vechi si noi
nu exista sa nu am! Pentru mine sa pierd legatura cu cei de acasa ar insemna sa mor putin si nu vreau...Cu problemele noastre e poveste mai lunga, o sa iti scriu alta data cind am timp.
Carmen.cita, sa inteleg ca si tu esti o mare iubitoare de animale? Am fost de multe ori pe punctul de a ma lua la bataie cu hingherii! Am tot felul de fantezii cu ce as face eu acestei 'categorii sociale' si cred ca si daca le spun asa tot e prea mult! Fanteziile mele intrec cu mult camerele de tortura ale inchizitiei!
M Oana,
fata desteapta si inimoasa! oameni ca tine nu ma fac sa-mi para rau ca inca, dupa atitea patzanii in viata, mai am incredere in semenii mei! De conversat cu Diciu m-am conversat la naturiste si homeo, daca nu ma insala memoria si m-am mirat si eu ca nu am primit una peste ceafa de la moderatori. Trebuie sa ma lamuresc cum e cu chestia asta cu moderatorii ca sunt cam confuzata ![]()
Sper sa ne mai auzim in we, promit sa fac tot posibilul sa mai intru pe forum sa vad ce nebunii ati mai facut!