Oligospermie (7) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 12
peterpan spune:
Mrrr... m-a pupat usor carmencita si, si m-am inrosit pana in varful urechilor, iar numele asta are o rezonanta asa de sexi...mrrr...![]()
M Oana spune:
Cand, ma frate-miu??? Ca intre voi 2 stau eu si nimic???
Iar Carmecitaa pleda pentru palme in loc de seehheex...
'Disproportionat' inseamna ca votezi si cu unii si cu altii, adica si cu mine si cu frate-miu????
Carmen.cita spune:
Pai ce sa-ti fac daca tu pledezi pt uni-sex
! Uite cine apreciaza feminitatea
!
Si DA, ce nu pot sa votez si cu unul si cu altul
? Ti-am zis ca sunt balanta
(sau am uitat
sa-ti zic?)
M Oana spune:
Lipseste Natahica, pupa-o-ar mama pe ea de fata sexy si mamoasa, ca si tine, ca asa sunteti voi
, balantele astea dublu-sex!!!
greuceanu spune:
nicomaDar daca noi te primim cu dragoste si caldura,de ce ma rog n-ar fi locul tau aici printre noi?Eu am spus cati gigei aveam acum 2 ani cine stie cati or mai fi acum.Dar daca as fi avut mai multi si mai buni lumea s-ar fi bucurat iar de nu,nu m-ar fi condamnat nimeni.Sa inteleg ca ati facut multe investigatii si sunt nashpa toate.Dincolo de aparenta noastra nebunie sa stii ca suntem f sensibili si receptivi.O sa caut in urma sa vad situatia voastra.
Carmen.cita spune:
Pai s-o chemam atunci si pe Natashica! 
Dumnezeule, NICOMA sa nu-ti faci vreo impresie gresita, eu sunt zdravana de tot la cap, eu sunt doar in vizita pe aici... aparentele inseala sa stii...
M Oana spune:
Noi vorbim despre relatii conjugale si chiar si extraconjugale de salon, intre 2 sau mai multe persoane, iar Greu nostru, baiat gentil, scotoceste prin arhive in cautarea unui ajutor sufletesc.
Unii cu gandul la plostioale si altii suflete sensibile....
Iar io am adus nebunia pe aceste culmii, dar la alte capitole sunt psihiatrul de serviciu, ofer consultanta psihologica la orice ora. ZAUUUU!!!
Greule, da' noi nu suflam de zor in penele tale???
Carmen.cita spune:
Hei, Peterpan, domnul aparitie-meteorica
, vii aici si arunci 2 vorbe
, frangi 3 inimi
si pleci asa... E?
OANA, Titelu, daca mai ziceti o data 'basca' si 'pene', pe cuvantul meu de onoare ca nu ma mai ridic de sub masa 

, dar o sa ma aveti pe constiinta, ca sunt in faza preovulatorie...