Oligospermie (7) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

titeluInca n-ai renuntat la Rom-ote-telecom?Eu mi-am pus cablu separat dupa 2 luni de net ca am platit niste facturi de-mi construiam eu romtelecom propriu.De acum poti pleca linistit in delegatii.Mama da urata-mi e catina aia.Da, birocratia de la noi e formidabila.De multe ori m-am simtit minge de pin-pong cu care se jucau functionaresele de la un ghiseu la altu..Daca cumva cauta cineva un Perpetuum mobile de spetza 1-asta e birocratia romana.Incepe din nimic si nu se termina niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Aaaaa, apropo de minim si maxim am un banc tareeeee de tot!

NICOMA, scumpa bine ai revenit, deci tu erai initiatoarea acestui subiect?????? Sa ne fie rusine ca scriam aici si n-am stiu cine a creat subiectul... Uite ce cred eu, daca ai intrat, inseamna ca vrei sa mai uiti putin de necazul tau... Ce zici, te prinzi in jocul nostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Bai ,dracu-si baga coada,si ajung la concluzia ca nu stiu vocabularul limbii romane,la segmentul ;arhaisme.Si atunci te miri de ce profesorasii nostrii urbani i-au note de fis.Ralucu ,baiat fin,sa inteleg ca monitorizezi moderatorii si programatorii.Libertate,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Tu da drumul la banc, ca eu revin sa vorbesc cu Nicoma, Greu......
Titelus nu mi te aprinde, ca DEX-ul il stii tu din scoarta in scoarta si ai transmis tot si in burtica la Matzica, dar avem computer central sensibil....
NIIIICOOOMAAA, mamica noastra inca de la incepurile 'oligospermiilor' noastre, multumim din suflet pentru crearea acestui rai si speram ca nu te-am dezamagit cu nebuniile noastre .
Prin spermograme la noi mai e cate un ratacit, vai mamica lui, dar pot sa-ti confirm ca treaba asta nu afecteaza partile superioare ale fiintei noastre. Jalea de jos, nu se trasmite sus, sunt total independente!!!!

Mergi la inceput

nicomaprima data cand am ajuns aici am dat de ce scriai tu.Apoi am decis sa ma loghez.Si acum ne lasi.Nu se poate chiar zero.Poate nu era bagat microscopul in priza.Am mai auzit eu de cineva care tot asa i s-a spus ca zero si acum e in cateva luni.
Si chiar zero de-ar fi tot mai sunt combinatii ce se pot face.Curaj.

Mergi la inceput

Carmen.citaDar o tinctura care sa faca ovulele sa imbratiseze gigeii si sa nu le mai dea drumul vreo 9 luni nu stii?

Mergi la inceput

Deci, banc:

Un cuplu īn vīrsta sta ca īntotdeauna pentru micul dejun pe terasa. Deodata, sotia se apleaca peste masa si īi trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun. O vreme e liniste, apoi īntreaba batrīnul mirat:
- Pentru ce a fost asta?!
- Pentru 45 ani de sex nereusit!
El sta pe gīnduri afundat īn scaun.
Dupa o vreme, se ridica si īi trage ei una peste cap de zboara cu tot cu scaun de pe terasa.
- Da' tu de ce ai facut asta? tipa ea la el.
- De unde stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Greuceanule, nu curajul imi lipseste !
Si nu v-am lasat deloc, ca va citesc zilnic, dupa cum m-a deconspirat si M Oana. Si am testat pe mai multe microscoape. Doar ca locul meu parca nu-i aici: voi veniti cu milioanele, iar eu cu mana goala. Cre' ca am sa deschid un subiect "Aspirante pesimiste la oligospermie".
Intru aici si citesc ca sa vad ce-ati mai facut (m-am bucurat sincer enorm de reusita lui Titelu), si ca sa va invidiez: in primul rand ca sunteti "oligo" si in al doilea rand ca aveti atat optimism. Dar in seara asta nu m-am putut abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Tilelutzu a devenit expert in progesteroanele fetitelor... Cre' ca vrea sa-si mai spele din pacatele de aici...
Nebuneeee, treci frate in salonul tau, ca se baga bancuri la salonul 7!!!!
Nicoma daca te putem ajuta cu ceva sa stii ca asta nu e singura noastra fata... Ca niste schizofrenici respectabili, putem dialoga si inspre persoane pesimiste si suparale momentan pe viata.
Carmecitaaaa eu stiu un singur tip de seeeex! Unisex!!!
Adica fara male si female...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by greuceanu

Carmen.citaDar o tinctura care sa faca ovulele sa imbratiseze gigeii si sa nu le mai dea drumul vreo 9 luni nu stii?

petro

Daca stiam de asa ceva, Greuceanule acum eram mamica eroina... nu stiu, pacatele mele... si va dadeam si voua cate va sute de sticlute, si tie NICOMA, ca sa nu mai fii atat de trista.
Cum vine asta, OANA?! Ce fel de sex e ala? Eu cred ca am 'alergie' la parfumurile unisex, si reactionez disproportionat la auzul cuvantului 'unisex'...

Mergi la inceput