Am fost lipsita de cele mai elementare drepturi, cum ar fi accesul la internet cateva zile, dar iata-ma!

Nu scapati asa usor de mine, sunt la un internet café, nu mai puteam astepta pana se va remedia problema!
Oooo, ce vad ochisorii mei? Nu m-ati uitat? Va era dor de mine? Promit ca nu mai fac... Sunt foarte emotionata Greule ca m-ai nominalizat ![]()
![]()
... Si da, le spui bine pe cele in ale schizo, viata face misto de noi intr-o veselie, hai sa facem si noi de ea putin, da?
Lume noua pe aici, urez bun-venit tuturor!

Carmen.cita, mi-a placut bancul, cred ca avem acelasi tip de umor.
Thea
, multa bafta duminica! Daca nu mi-ar pleca sotiorul
fix in ziua cu pricina, care se petrece invariabil in ziua 14 de luni bune, tare as mai fi facut si eu o numaratoare a bobocilor... asa, nu imi ramane decat sa numar alaturi de tine...
Aaaa, si inca ceva pacienti, nu va mai suspectati unul pe altul, e clar ca suntem bolnavi de aceeasi boala, da?![]()
Slava domnului, Natasha ca ai venit, ca o cam bagasem pe maneca, cred ca mi-ai auzit gandurile... lumea tot intreba de tine si m-am gasit eu sa zic ca o sa te aduc... Uf!
Acum iesiti toti de pe unde v-ati ascuns
, a venit Natasha, e bine?
E bine bine e foarte bine.
Thea m :succes maine.
Banc.Un mos se plange doctorului ca aude fluieraturi cand face amor.
-Si ce-ai vrea sa auzi bade,aplauze?
Bun bancul, Greule, apropo de cel cu nereusitul...
Banc: O balena (mascul) se invarte in jurul unei femele si-i spune cu dojana:
- Guvernele tuturor tarilor, sute de organizatii ecologiste,
lideri politici de marca, milioane de oameni - toti se lupta ca specia noastra sa supravietuiasca, iar tu imi spui mie ca te doare capul?
Am deschis un salonas nou-nout pt voi, sper sa va placa: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56705